براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: مشکل در قالب این سایت  (دفعات بازدید: 2016 بار)

tux-world

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 3
مشکل در قالب این سایت
« : چهارشنبه, 01 اوت 2007 - 15:48 »
سلام .
من از سیستم عامل گنو/لینوکس استفاه می کنم . و همیشه با قالب های smf مشکل داشتم این هستش که وقتی روی یه لینک راست کلیک می کنم اسکرول بار میاد
یه عکس attach کردم متوجه بشید . نمی دونم مشکل از چی می تونه باشه خودم هم فایرفاکس بروز شده دارم استفاده می کنم ???

خارج شده است

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
پاسخ : مشکل در قالب این سایت
« Reply #1 : چهارشنبه, 01 اوت 2007 - 15:56 »
دوست من همونطوری که در این عکس هم می بینید با راست کلیک یک منو باز میشه که این طبیعی است باید باز بشه

منظورتون دقیق تر بفرمایید
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

سعید

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 4711
  • -> متهم به نیکی <-
پاسخ : مشکل در قالب این سایت
« Reply #2 : پنجشنبه, 02 اوت 2007 - 02:46 »
منظورشون اینه که وقتی کلیک راست می کنن در قسمت محتوا یک اسکرول بار افق ظاهر میشه
به عنوان مثال در خود فروم مامبولرن وقتی روی لینک ها مثلا لینک های امضای خود من کلیک راست می کنید، معمولا یک اسکرول بار افقی زیر مطلب اضافه میشه و باعث به هم خوردن تمرکز موس روی لینک میشه و انگار که روی یک ناحیه خالی کلیک کرده باشم.

اشکال هم فکر کنم مربوط به قالب و تنظیم نادرست اون با رزولوشن مانیتور باشه
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا 1.5 فارسی تیم مامبولرن
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share