براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Mambo - مامبو فارسی » مدیریت مامبو فارسی - Mambo Administration » قفل شدن مطالب از طریق نویسنده و منتشر کننده
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: قفل شدن مطالب از طریق نویسنده و منتشر کننده  (دفعات بازدید: 2144 بار)

اسداللهی

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 83
با سلام
سوال که داشتم اینه که من چند تا نویسنده براس سایتم دارم که بعضی ها شون رو author و بعضی publisher و editor کردم وقتی نویسنده ها یا منتشر کننده ها مطالبشون رو می نویسن بعضی وقت ها تو بخش مدیریت خودم کنار عنوان مطلب اونا یک قفل کشیده و به من هم که super administrator هستم هم اجازه ویرایش حذف ویا کارای دیگه نمیده
می خواستم ببینم چه طور می تونم در این جورمواقع مطلب رو مدیریت کنم و قفلشو بردارم؟
خارج شده است

سیامک

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 2373
  • همینه که هست.
وقتی با ادمین وارد شدید، از منوی سیستم گزینه چک کلی رو انتخاب کنید، قفلها برداشته میشه.
خارج شده است
لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید قوانین انجمن را مطالعه كنيد,بخش آموزش سایت و تاپیک های قبلی انجمن راهنمای شما هستند
آموزش نکات سودمند مامبو  | جستجو | قوانین انجمن
آزاد زندگی کنید

اسداللهی

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
سلام
امتحان کردم اما نشد
حتی لینک مطلب  تو قسمت مدیریت هم غیر فعاله
خارج شده است

گودرز گودرزنيا

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 32
  • با مامبو قدرت را تجربه كنيد
سلام ممكن است شما مطب خود را باز كرده باشيد و بدون توجه به  دكمه انصراف  back كرده باشيد كه ميتوانيد يكباره ديگه مطلب خود را باز كنيد و دكمه انصراف يا ذخيره را بزنيد ولي همانطور كه اقاي سيامك فرمودند بايد از چك ايتمها (System->Globalcheckin) استفاده كنيد
خارج شده است

سیامک

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • همینه که هست.
همچین چیزی ممکن نیست. علت رو دوست گرامی توضیح داد ولی در هر حال با انتخاب گزینه چک کلی لینکها فعال خواهد شد.
خارج شده است
لطفا قبل از ایجاد تاپیک جدید قوانین انجمن را مطالعه كنيد,بخش آموزش سایت و تاپیک های قبلی انجمن راهنمای شما هستند
آزاد زندگی کنید

اسداللهی

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
Re: قفل شدن مطالب از طریق نویسنده و منتشر کننده
« Reply #5 : یکشنبه, 26 مارس 2006 - 00:02 »
با سلام
من یک نویسنده manager دارم که وقتی مطالبش رو از قسمت مریریت خودش می نویسه وقتی من می خوام اون مطلب رو ویرایش کنم پیغام:
is currently being edited by another administrator
میده و لینک اون هم غیر فعاله و با انو روشی که گفتین:

نشد حالا من باید چه کار کنم
؟
همچین چیزی ممکن نیست. علت رو دوست گرامی توضیح داد ولی در هر حال با انتخاب گزینه چک کلی لینکها فعال خواهد شد.
سلام ممكن است شما مطب خود را باز كرده باشيد و بدون توجه به  دكمه انصراف  back كرده باشيد كه ميتوانيد يكباره ديگه مطلب خود را باز كنيد و دكمه انصراف يا ذخيره را بزنيد ولي همانطور كه اقاي سيامك فرمودند بايد از چك ايتمها (System->Globalcheckin) استفاده كنيد
خارج شده است

اسداللهی

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
« Reply #6 : یکشنبه, 26 مارس 2006 - 00:09 »
سلام
خیلی ممنون
نمیدونم چرا یک دفعه همش درست شد چون از صبح دارم گلوبال چک رو می زنم اما درست نمی شد
از کمکتون ممنونم
خارج شده است

سیامک

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • همینه که هست.
« Reply #7 : یکشنبه, 26 مارس 2006 - 01:38 »
احتمالا توی کش سرور آی اس پی تون بوده.

وقتی اینطور میشه  CTRL +F5 رو بزنید تا رفرش کلی بشه.
;)
خارج شده است
آزاد زندگی کنید
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share