خوب من قاعدتا به گفته اعضاي سابق تيم گرافيك كه مسبوق به سابقه است و متن آن هم موجود است توانايي و قدرت كافي در مورد ارائه نظر در باره گرافيك را ندارم و اين 15 سالي هم كه دارم اين درس را در دانشگاه هاي كشور تدريس ميكنم كشكك است .
به هر جهت من باب اينكه ما هم چيزي گفته باشيم و باتوجه به لطف رضا و بچه هاي انجمن در مورد نظر سنجي كارها .، لازمه مواردي را عرض كنم :
1- اين جا انجمن گرافيك نيست و طبعا ما نيز با افراد حرفه اي در اين زمينه روبرو نيستيم . اما در عين حال كارهاي زيبايي هم از بچه هاي انجمن مامبولرن ديده شده كه در انجمن هاي تخصصي گرافيك نيز ديده نشده .
2- متاسفانه نسل جوان حاضر به هيچ وجه نقد پذير نيستند و هر گونه اظهار نظر تخصصي را توهين به كار خود مي بينند . پس اينكه حتي يك نفر درمورد كارهاي رضا اظهار نظر منفي نداده و اگر هم سيامك مطلبي را گفته فورا همه چي جمع و جور ميشه تماما به مطلب نخست بر ميگرده .
3- اينكه كار را ما براي مشتري زبان نفهم گرافيكي انجام مي دهيم و هر كاري كه ضعيف است را به مشتري شوت آن الصاق كنيم ، فقط ضعف خودمان را ميرساند و بس .
4- رضا گودرزي به واسطه سن و سال و ميزان كاري كه انجام داده بسيار جلوتر از كساني ست كه 10 تا 15 سال است كار گرافيك ميكنند . اما اين تعريف به نوعي هم خيانت محسوب ميشود . چون همانطور كه آن مشتري براي طرحي بسيار ضعيف پول مي پردازد و طراح در روياي اين است كه كارش چقدرماه شده كه من هرچي گفتم طرف پول داد . توهم اين مطلب موجب پس رفت بسيار عجيب طراح خواهد شد .
5- طرح هاي بالا قطعا از نمره 20 به نظر من 12 خواهند شد . عدم هماهنگي حروف با طرح - استفاده بيش از حد و شلوغ از انواع فونتها - عدم رعايت ترتيب و چيدن حروف در كادر (مثلا مامبولرن اگر وسط چين است چرا سمت راست با سمت چپ اختلاف دارد و يا پروين اعتصامي خط كرسي اش كجاست) - عدم استفاده از فضاي خالي در طرح ها كه موجب تنفس بهتر عناصر در كادر ميشود و ده ها مشكل ديگر كه به طر حاي رضا مي چسبد .
6- اما اين گفته ها دليل بر اين نميشود كه طراح جوان مال فورا داغ كند و تمام علوم و دانش گرافيك را مال خود كند و بگويد نه اين طور نيست .
7- اينكه يك طراح شهامت اين را دارد كه در يك جمع عمومي كار خود را به منصه نظر خواهي بگذارد . بايد لپش را محكم بوسيد و بهش گفت : تو بهترين عضو تيم گرافيك مامبولرن هستي .
8- نگاهي به اين طرح ها بياندازيد اينها را من از روي فايل جي پي جي طرح هاي بالا اجراي دوباره كردم . كمي بهتر نشده ؟

پس الان دو نفر به عضويت تيم گرافيك در آمدند :رضا گودرزي و اكبر نعمتي كه نمي دونم چرا غيبت داره . و اگر تا هفته ديگه هم غيبت داشته باشه اون هم مي ره مرخصي دائمي .