براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: پشتیبانی از پلان خریداری شده  (دفعات بازدید: 1814 بار)

a_fallahi

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 49
پشتیبانی از پلان خریداری شده
« : پنجشنبه, 04 ژانویه 2007 - 15:43 »
با سلام
از مدیران محترم  مامبو سرور در راستای  پشتیبانی از پلان خریداری شده  و رفع  مشکلات  احتمالی  پس از نصب  مامبو تقاضا دارم درخصوص رفع مشکل زیر به اینجانب کمک کنند تا بتوانم سایتم را هر چه سریعتر راه اندازی نمایم :

مشکل وجود error زیر  پس از نصب مامبو  است :

This site is temporarily unavailable.
Please notify the System Administrator 2

اقدامات انجام شده :
1-  مرور چندین مرتبه آموزش نصب مامبو بر روی سرور
2- extract مامبو زیپ شده در شاخه public_html : و قابل ویرایش نمودن فایلها و فولدرها مطابق آموزش برای شروع نصب
3- ایجاد بانک اطلاعات
4-  نصب مامبو و تنظیم مقادیر زیر تا به مرحله آخر که view site  یا administrator  می آید :
host name: localhost و mysql username و mysql password:یوزر و پسورد دسترسی به کنترل پانل
5-  حذف پوشه installation
6- تایپ : http://www.ahmadkazemi.ir در  URL برا ی دیدن سایت   
7- رویت error بالا در صفحه اصلی
8- مطالعه تاپیک های مرتبط با این error موجود در انجمن که عدم اتصال به بانک را به عنوان عامل اصلی این مشکل بیان می نماید
9- رویت host name: localhost و mysql username و mysql password:یوزر و پسورد دسترسی به کنترل پانل در فایل configuration.php

سوال 1 ) : حال با توجه به توضیحات لطفا بگویید اشکال کار من در کجاست ؟

* نظر به اینکه از بین dns  های ahmakazemi.com و  ahmakazemi.ir  در حال حاضر  dns :  ahmakazemi.ir  براساس Nameserver های جدید :
NameServer1: Ns9.boostserver.com(208.64.28.243 )
NameServer2: Ns10.boostserver.com(208.64.28.244 )

تغییر داده شده و قابل استفاده می باشد ، لطفا این dns را بجای dns :  ahmakazemi.com برای تنظیمات هاست در نظر بگیرید 

سوال 2) :  با توجه به اینکه مامبو سرور ، تنظیمات هاست را برای dns :  ahmakazemi.com   در نظر گرفته و این dns هنوز تغییر داده نشده ممکن است همین عامل این error  باشد  ؟ در غیر اینصورت چکار باید بکنم ؟

متشکرم

خارج شده است

محمد

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 5843
پاسخ : پشتیبانی از پلان خریداری شده
« Reply #1 : پنجشنبه, 04 ژانویه 2007 - 15:52 »
دوست من

با توجه به اینکه آموزشهای سایت کامل و درست هستند و متاسفانه شما به انها درست توجه نکرده اید برای شما مشکل پیش اومده

هر چند همکار سایت امیر عزیز به سوال شما پاسخ داده اند اما..

مشکل از عدم اتصال بانک اطلاعاتی با مامبو هست و هیچ ربطی به سرور و پشتیبانی اون نداره بنابر این سوال شما رو به انجمن  سوالهای عمومی منتقل میکنم
لطفا قوانین انجمن رو مطالعه و رعایت کنید و برای سوال خودتون قسمت مناسب رو انتخاب کنید

با توجه به whois که بنده از هر دو دامین شما گرفتم متوجه شدم که هر دو آزاد هستند!!!!!!!!!!
شما لطفا ابتدا دامین ها رو تمدید کنید بعد ....
یا اگر ثبت کردید 1 هفته (حداکثر) صبر کنید تا DNS ها UPDATE بشن

متشکرم
« آخرين ويرايش: پنجشنبه, 04 ژانویه 2007 - 15:57 توسط محمد »
خارج شده است

a_fallahi

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 49
« Reply #2 : پنجشنبه, 04 ژانویه 2007 - 16:58 »
با سلام
در خصوص این جمله شما ( مشکل از عدم اتصال بانک اطلاعاتی با مامبو هست و هیچ ربطی به سرور و پشتیبانی اون نداره ..... ) اگر دقت کرده باشید من خود نیز به همین مورد( عدم اتصال بانک اطلاعاتی با مامبو  )اشاره کرده ام اما با فرض درست بودن تمامی مراحلی که گام به گام توضیح داده ام  و صحیح تعریف شدن مقادیر host name و mysql username و mysql password در فایل configuration.php 
لطفا بگویید مشکل کار من دقیقا کجاست ؟

در خصوص این جمله شما ( با توجه به whois که بنده از هر دو دامین شما گرفتم متوجه شدم که هر دو آزاد هستند!!!!!!!!!! ) در حال حاضر  dns :  ahmakazemi.ir  براساس Nameserver های جدید مامبو سرور :

تغییر داده شده و از طریق Parked Domains  در cpanel  هم اکنون ADD شده و در مامبو سرور UPDATE  و قابل استفاده می باشد

در خصوص این جمله شما ( بنابر این سوال شما رو به انجمن  سوالهای عمومی منتقل میکنم  ......) من قبل از خرید پلان از  پشتیبانی مامبو سرور توسط  مدیران محترم  آن در راستای  پشتیبانی از پلان خریداری شده  و رفع  مشکلات  احتمالی  پس از نصب  مامبو اطمینان حاصل کردم و انتظار دارم در همان انجمن مطرح تا در اسرع وقت دقیقا مورد اشکال مشخص و در رفع آن کمک نمایند!!!!!!!

لطفا اگر ممکن است پاسخ موارد زیر را بدهید :

سوال 1 :  نظر به اینکه از بین dns  های ahmakazemi.com و  ahmakazemi.ir  در حال حاضر  dns :  ahmakazemi.ir  براساس Nameserver های جدید :

تغییر داده شده و قابل استفاده می باشد ، آیا می توانید این dns را بجای dns :  ahmakazemi.com برای تنظیمات هاست در نظر بگیرید  ؟

سوال 2 :  با توجه به اینکه مامبو سرور ، تنظیمات هاست را برای dns :  ahmakazemi.com   در نظر گرفته و این dns هنوز براساس Nameserver های جدید :
 تغییر داده نشده ممکن است همین عامل این error  باشد  ؟ در غیر اینصورت چکار باید بکنم ؟

متشکرم

خارج شده است

محمد

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 5843
« Reply #3 : پنجشنبه, 04 ژانویه 2007 - 17:14 »
دوست من
من نمیدونم چرا انقدر کشش میدید؟

الان سایت شما بالا میاد! موردی نداره!!
با عنوان dsdsd

تاکید میکنم اون قسمت مربوط به مشکلات مربوط به سرور هست و ربطی به سوال شما نداره!

نقل قول
6)  لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
9) از نوشتن يك سوال و يا يك نامه در انجمنهاي مختلف خودداري كنيد. طبق قانون شماره 5 انجمن مناسب و مرتبط به نامه خود را انتخاب كنيد و فقط در آن انجمن نامه خود را ارسال كنيد.

در مورد DNS ها هم با توجه به اینکه به این تاپیک مربوط نمیشه اما من به امیر عزیز همکار پشتیبان سرور اطلاع میدم تا جواب شما رو بدن (میتونید بصورت خصوصی هم جویا بشید)

پ ن:
به جای نوشتن تاپیک های بلند و رنگارنگ لطفا کمی با دقت مسائل رو بررسی کنید
خارج شده است

Amir H

• Boost Iran Hosting
  • Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 128
  • Great Deal on Fast Dual CPU Servers
« Reply #4 : پنجشنبه, 04 ژانویه 2007 - 17:19 »
دوست من ،
مشکل شما دقیقا همون بود که در پیام خصوصی توضیح دادم ( عدم تطابق   user/pass  دیتابیس ساخته شده توسط شما با آنچه در موقع نصب مامبو وارد کرده اید )

خودم براتون درستش کردم . الان سایتتون بالا میاد ولی چون    ahmakazemi.com   هنوز براساس Nameserver های جدید
 تغییر داده نشده سایتتون کامل بالا نمیاد .

مشکلات شما بعلت عدم آگاهی شما از نصب مامبو روی سرور هست . لطفا مطالب آموزشی را با دقت مطالعه کنید

خارج شده است

Amir H

• Boost Iran Hosting
  • Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 128
  • Great Deal on Fast Dual CPU Servers
« Reply #5 : پنجشنبه, 04 ژانویه 2007 - 17:40 »
در خصوص این جمله شما ( بنابر این سوال شما رو به انجمن  سوالهای عمومی منتقل میکنم  ......) من قبل از خرید پلان از  پشتیبانی مامبو سرور توسط  مدیران محترم  آن در راستای  پشتیبانی از پلان خریداری شده  و رفع  مشکلات  احتمالی  پس از نصب  مامبو اطمینان حاصل کردم و انتظار دارم در همان انجمن مطرح تا در اسرع وقت دقیقا مورد اشکال مشخص و در رفع آن کمک نمایند!!!!!!!

وطیفه ما  در بخش هاستینگ پاسخ به مسائل و مشکلات مربوط به هاست شماست نه آموزش نصب مامبو !

سوال 1 :  نظر به اینکه از بین dns  های ahmakazemi.com و  ahmakazemi.ir  در حال حاضر  dns :  ahmakazemi.ir  براساس Nameserver های جدید :
 تغییر داده شده و قابل استفاده می باشد ، آیا می توانید این dns را بجای dns :  ahmakazemi.com برای تنظیمات هاست در نظر بگیرید  ؟
سوالتون اشتباه هست ! ولی اگر منظوتون تغییر دامین پلن شما از ahmakazemi.com به ahmakazemi.ir  هست ، بله میشه... مثل اینکه بایدم همین کار را کرد  ;)

خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share