براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: ویروسی شدن سایت  (دفعات بازدید: 1194 بار)

par82

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 138
ویروسی شدن سایت
« : سه‌شنبه, 08 فوریه 2011 - 13:37 »
سلام. وب سایت من ویروسی شده و حتی جزو لیست سیاه گوگل قرار گرفته. وقتی وارد فایلهای اون مثلا index.php می شم فقط چند تا اسکریپت رو نمایش میده. نمی دونم چه کنم؟ الان 10 روزه که این اتفاق افتاده و سایت قابل دسترس نیست
کمکم کنید لطفا
خارج شده است
پاسخ به شبهات ديني و مذهبي.
سوالات و شبهات مذهبي خود را از كارشناسان ما بپرسيد و پاسخ خود را در اسرع وقت دريافت كنيد:  www.najmolhoda.ir

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 1210
  • محمد محسنی
پاسخ : ویروسی شدن سایت
« Reply #1 : سه‌شنبه, 08 فوریه 2011 - 13:47 »
سلام
از مدیر هاست خود بخواهید که سایت شما را به قبل از این اتفاق restore کند.

یا علی
خارج شده است
مدتی نیستم....                                            جایی خوندم         >> من زندگی را صرف طولانی کردنش نمیکنم <<          و حالا شده سرمشق زندگیم.                        
دوست نزدیک تر از من به من است               ویـن عجب بین که من از وی دورم
چه کـنم با که تـوان گفت که دوست               در  کنــار مــن  و  مــن  مـهجــورم
" مردان کوچک آرزو میکنند، مردان بزرگ اراده میکنند "                                 www.msm.ir                                              >>>>>>>>>     گیتار من

par82

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #2 : سه‌شنبه, 08 فوریه 2011 - 16:08 »
سال گذشته هم چنین اتفاقی افتاد. مدیر هاست، فکر می کنم دیتابیس رو ذخیره کرده، هاست رو پاک کرد و دوباره اطلاعات و مامبو و غیره رو روش نصب کرد. چون می گفت چاره دیگری نیست. اگه خود من بخوام این کار رو بکنم، باید چه مراحلی رو طی کنم؟ مقداریش رو می دونم ولی خوب چون خیلی حساسه می خوام که در صورت امکان برام توضیح بدبد.
خارج شده است
سوالات و شبهات مذهبي خود را از كارشناسان ما بپرسيد و پاسخ خود را در اسرع وقت دريافت كنيد:  www.najmolhoda.ir

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6020
  • ! Processed Quickly
« Reply #3 : چهارشنبه, 09 فوریه 2011 - 00:56 »
سلام

در ویکی آموزش اینکار موجود است و مفصل و دقیق و مرحله به مرحله توضیح داده ایم.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن | mehrabun.ir

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

par82

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #4 : چهارشنبه, 09 فوریه 2011 - 08:25 »
ممنونم. به ویکی مراجعه کردم ولی نتونستم دقیقا چیزی که می خوام رو پیدا گنم. با سرچ چه کلمه ای به چیزی که می خوام می رسم. وقت گذاشتم برای پیدا کردنش اما وقتم خیلی کمه. ممنون
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
خارج شده است

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

par82

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #6 : چهارشنبه, 23 فوریه 2011 - 23:42 »
بسیار ممنونم آقا مهدی. اما من طبق دستورات گفته شده در این صفحه عمل کردم. زمانی که می خواهم در ftp account طبق نوشته ویکی مامبو اکانت جدید بسازم با یوزر و پسورد cpanel، اجازه نمی دهد. و فکر می کنم در نتیجه همین مسئله پس از آپلود و اکسترکت مامبو روی هاست با این ارور در صفحه سایت مواجه می شوم:
Forbidden
You don't have permission to access /mambo/ on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

ممنون می شم راهنماییم کنید.
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #7 : پنجشنبه, 24 فوریه 2011 - 19:44 »
با پشتیبانی هاست خود تماس بگیرید !
ساختن FTP Acc زمانی نشدنی هست به این شکل که FTP ACC شما حذف نشده باشه !
ولی پیغامی که شما مشاهده میکنید مربوط به پرمیشن هم میتونه باشه. به هر حال پشتیبانی هاستینگ شما بهترین کمک رو میتونه به شما بکنه.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share