براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Joomla - جوملا فارسی » قالب های جوملا فارسی - Joomla! Templates » تمام مسیر پیشفرض جوملام دوبار تکرار می شه
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: تمام مسیر پیشفرض جوملام دوبار تکرار می شه  (دفعات بازدید: 145 بار)

erwin

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 231
  • عمو اروین
تمام مسیر پیشفرض جوملام دوبار تکرار می شه
« : یکشنبه, 05 دسامبر 2010 - 00:11 »

سلام.
طبق تصویر فوق تمام مسیرهایی که کاربر به سایت مراجعه می کنه دو بار تکرار می شه . چرا و چیکارش کنم؟ :D
خارج شده است
هیچ کس در زندگی ما نخواسته جز اینکه هستیم باشیم، اگر از آنچه هستید ناراحتید پس تلاش  را فراموش نکنید.

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1210
  • محمد محسنی
پاسخ : تمام مسیر پیشفرض جوملام دوبار تکرار می شه
« Reply #1 : یکشنبه, 05 دسامبر 2010 - 00:26 »
سلام
این بخاطر این میباشد که دستور مربوطه 2 بار تکرار شده

در قالب خود بدنبال این دستور بگردید.

<jdoc:include type="module" name="breadcrumbs" />
یا علی
خارج شده است
مدتی نیستم....                                            جایی خوندم         >> من زندگی را صرف طولانی کردنش نمیکنم <<          و حالا شده سرمشق زندگیم.                        
دوست نزدیک تر از من به من است               ویـن عجب بین که من از وی دورم
چه کـنم با که تـوان گفت که دوست               در  کنــار مــن  و  مــن  مـهجــورم
" مردان کوچک آرزو میکنند، مردان بزرگ اراده میکنند "                                 www.msm.ir                                              >>>>>>>>>     گیتار من

erwin

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 231
  • عمو اروین
پاسخ : تمام مسیر پیشفرض جوملام دوبار تکرار می شه
« Reply #2 : یکشنبه, 05 دسامبر 2010 - 05:18 »
سلام
از پاسخگوییتون ممنون.  O0
ولی ظاهرا مسئله از یک جای دیگه آب می خوره. :D :D
1-  رفتم سراغ ماژول های نصب شده و ماژول breadcrumbs رو پیدا کردم و تصویر زیر نشونه این هست که یکجایگاه بیشتر واسه این ماژول روی جوملام نیست.

2- رفتم سراغ فایلهای CSS و Template و اونجا رو هم گشتم ولی همه چی یکدونه بود و تکراری توشون نبود.
3- واسه اینکه احتمال دستکاری من توی فایلهای CSS باشه و این احتمال رو برطرف کنم رفتم و قالب پیشفرض جوملا رو اکتیو کردم که تصویر زیر هستش

همینطور که می بینید دوباره تکرار وجود داره.

4-رفتم سراغ دیتابیس و اونجا دنبال ماژول breadcrumbs  گشتم و این ماژول مسیر حرکت هم یکی بیشتر نبود. تصویر زیر:

5-در مرحله آخر دیگه مغزم سوت می کشید یه جوملای تمیز نصب کردم و دیتابیس رو روی اون اینپورت کردم. اینجا بود که متوجه شدم مشکل از قالب و یا فایلهای CSS و غیره نیستش :o بلکه از دیتابیس هستش حالا کجاشه نمیدونم؟ :-\

خارج شده است
هیچ کس در زندگی ما نخواسته جز اینکه هستیم باشیم، اگر از آنچه هستید ناراحتید پس تلاش  را فراموش نکنید.
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share