براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Joomla - جوملا فارسی » ارتقاء جوملا فارسی- Joomla Upgrading » انتقال جوملا از لوکال به لوکال دیگر(از کامپیوتر به کامپ
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: انتقال جوملا از لوکال به لوکال دیگر(از کامپیوتر به کامپ  (دفعات بازدید: 1384 بار)

zibafar

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 9
  • جوملا فارسی
با سلام خدمت دوستان
آیا کسی می دونه که
چطور میشه
جوملا رو از لوکال هاست ببرم به یک لوکال هاست دیگه
یعنی روی یه کامپیوتر نصب هستش می خوام ببرم روی یک کامپیوتر دیگر؟؟

مشخصات
جوملا 1.5.17
لوکال هاست wamp

متشکرم
خارج شده است

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1210
  • محمد محسنی
سلام
فکر کنم تاپیک زیر بتونه به شما کمک کنه.

انتقال سایت فعال جوملا 1.5.14 به لوکال
خارج شده است
مدتی نیستم....                                            جایی خوندم         >> من زندگی را صرف طولانی کردنش نمیکنم <<          و حالا شده سرمشق زندگیم.                        
دوست نزدیک تر از من به من است               ویـن عجب بین که من از وی دورم
چه کـنم با که تـوان گفت که دوست               در  کنــار مــن  و  مــن  مـهجــورم
" مردان کوچک آرزو میکنند، مردان بزرگ اراده میکنند "                                 www.msm.ir                                              >>>>>>>>>     گیتار من

emad.h

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 344
سلام . اون رو بالا درسته / ولی من یه کاری بهت میگم انجام بده !

من هر وقت می خوام ویندوز عوض کنم یا یه سایتی از پی سی بریزم رو لب تاپ این کارو میکنم .

مثلا من از نرم افزار AppServ جهت شبیه سازی استفاده میکنم . همین رو تو لب تاپم نصب میکنم

سایت من تو پوشه ای به نام به طور مثال Joomla هست .

نام دیتابیستم هم تو phpmyadmin  گذاشتم جوملا .

میرم تو پوشه www ی نرم افزار مذکور و پوشه جوملام رو کپی میکنم .

بعد میرم تو پوشه MySQL\data  دقت کن تو پوشه MySQL و سپس data  تو اون قسمت هم یه پوشه به نام joomla هست . این همون دستابیس جوملاییه که شما ساختی .

بعد میری وارد لب تاپ میشی یا یه کامپیوتر دیگه ای که مدنظرته و اون فایل ها رو تو همون مسیرا کپی میکنی .

بعدش حالش میبری !!!!!!!!!!!! راحت و آسوده کارت انجام بده .
خارج شده است
تجربه چیزی نیست که برای یک مرد اتفاق می افتد ، بلکه عملی است که او در برابر آن اتفاق انجام می دهد .

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1210
  • محمد محسنی
سلام
روش دوستمون emad.h  درست میباشد
ولی این زمانی کاربردی میباشد که مسیر نصب سرور مجازی در هر دو سیستم  یکسان باشد.

ولی بهتر میباشد برای بدست آوردن تجربه روش بالا را امتحان کنید.

یا علی
خارج شده است
مدتی نیستم....                                            جایی خوندم         >> من زندگی را صرف طولانی کردنش نمیکنم <<          و حالا شده سرمشق زندگیم.                        
دوست نزدیک تر از من به من است               ویـن عجب بین که من از وی دورم
چه کـنم با که تـوان گفت که دوست               در  کنــار مــن  و  مــن  مـهجــورم
" مردان کوچک آرزو میکنند، مردان بزرگ اراده میکنند "                                 www.msm.ir                                              >>>>>>>>>     گیتار من

emad.h

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
سلام مجددد .

آره محمد (trisha)جان . میخواستم این نکته هم بگم که یادم رفت .

شما مثلا نرم افزارتون رو رو c نصب کردید . نباید اون یکی رو تو d نصب کنید .

اما روش بالا راحتترین روشه .

-----------------------------------------

خلاصه روش دیگه هم اینه که :

1- یه جوملا نصب کنید .
2- بعد از نصب برید و تمام فایل های جوملای مدنظر رو تو پوشه جوملای فعلیتون ریپلیس (جایگزین) کنید . به غیر از فایل (configration.php)
3- برید به phpmyadmin  دیتابیس جوملاتون رو انتخاب کنید . همه تیبل ها رو انتخاب کنید و همشون حذف کنید .
4- از اون دیتابیس جوملای مورد نظرتون تو phpmyadmin یه خروجی بگیرید .
5- دیتابیسی که خروجی گرفتی رو تو اون دیتابیسی که خالی کردی ایمپورت کن .
6- تمام شد - وارد قسمت مدیریت شو و تنظیمات فایل (configration.php) رو به دلخواه انجام بده . مث عنوان سایت و ...

این روش هم کاملا جواب میده و تست شده .
خارج شده است
تجربه چیزی نیست که برای یک مرد اتفاق می افتد ، بلکه عملی است که او در برابر آن اتفاق انجام می دهد .

zibafar

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 9
  • جوملا فارسی
سلام
فکر کنم تاپیک زیر بتونه به شما کمک کنه.

انتقال سایت فعال جوملا 1.5.14 به لوکال
اینو قبلاً خونده بودم اما نشد
دوستان عزیز صمیمانه متشکرم

خارج شده است

torghoundy

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1223
  • معین رضائی
سلام
اگر شما براي لوكال از easyphp استفاده كنيد نيازي نيست دوباره نصب كنيد و يا انتقال بديد.
وقتي يك بار easyphp رونصب كنيد ميتونيد هرجايي رو هر كامپيوتري كه دوست داشتيد اون رو كپي كنيد و اجرا كنيد.
در حقيقت اين نرم افزار به صورت portable هست و با يك بار نصب روي هر كامپيوتر حتي از داخل فلش ديسك هم اجرا ميشه.
يعني شما قادر خواهيد بود تا يك نسخه از سايت خودتون رو در فلش ديسكتون داشته باشيد و به هركامپيوتري رسيديد برنامه لوكال رو از داخل فلش اجرا كنيد و استفاده كنيد.

emad.h

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
سلام
اگر شما براي لوكال از easyphp استفاده كنيد نيازي نيست دوباره نصب كنيد و يا انتقال بديد.
وقتي يك بار easyphp رونصب كنيد ميتونيد هرجايي رو هر كامپيوتري كه دوست داشتيد اون رو كپي كنيد و اجرا كنيد.
در حقيقت اين نرم افزار به صورت portable هست و با يك بار نصب روي هر كامپيوتر حتي از داخل فلش ديسك هم اجرا ميشه.
يعني شما قادر خواهيد بود تا يك نسخه از سايت خودتون رو در فلش ديسكتون داشته باشيد و به هركامپيوتري رسيديد برنامه لوكال رو از داخل فلش اجرا كنيد و استفاده كنيد.

متاسفانه من قبلا با این نرم افزار کار میکردم . اما مشکلاتی داره - مثلا بعضی از منوهای مدیریت رو لود نمیکرد . یا ....

کاملتر از همشون AppServ  هست که بیشتر بچه ها هم همینو توصیه میکنن .
خارج شده است

torghoundy

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • معین رضائی
نظر بچه ها و شما قابل احترامه اما من 2 سال هست ازش بدون هيچ مشكلي استفاده ميكنم.

raminfa

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 37
  • جوملا فارسی
درود
شما از چه ورژن این برنامه استفاده میکنی؟
اصلا برنامه ای به نام easyphp portable نتونستم پیدا کنم.
آیا این برنامه کلا قابل حمل هستش یا اینکه ورژن خاصی رو باید استفاده کنم؟
بعد اینکه من الان وبسایتم رو با ومپ ساپورت میکنم
چطور تمام وبسایتی که تا الان طراحی کردم رو این طور که شما میگید میتونم روی یک فلش همراهم داشته باشم؟ یعنی روش انتقال رو بی زحمت توضیح بدید
خیلی ممنونم
خارج شده است
در محیط طوفان زای، ماهرانه در جنگ است نا خدای استبداد با خدای آزادی

torghoundy

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • معین رضائی
سلام
خیر easy php کلاً قابل حمل هست.
می توانید با phpmyadmin دیتابیستون رو export کنید و در phpmyadmin که مربوط به easyphp هست import کنید ، و کلیه فایل های پوشه www رو هم به محل موردنظر که مربوط به نرم افزار easyphp می باشد منتقل کنید. سپس کل نرم افزار easyphp رو به هر جایی که دوست دارید منتقل کنید.
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share