براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: مشکل در گذاشتن عکس در متن در صفحه اصلی  (دفعات بازدید: 296 بار)

danilaa

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 23
  • جوملا فارسی
مشکل در گذاشتن عکس در متن در صفحه اصلی
« : سه‌شنبه, 31 اوت 2010 - 18:25 »
سلام دوستان ..
من وقتی یه مطلب جدید میزارم تو سایت اگه یه عکس بخوام کنار مطلب باشه به مشکل بر میخورم اینکه وقتی انتشار میکنم در صفحه اصلی سایت در مطالب اصلی عکسی که گذاشتم یک error داده به این صورت Warning: mkdir() [function.mkdir]: Permission denied in /home/judomashha/domains/judo-mashhad.ir/public_html/plugins/content/plg_jathumbnail.php on line 286  لطفا بگین این از چیه آدرسی که در این error هست رو هم دسترسی رو 777 کردم ملی درست نشد و آدرس عکس هم 777 کردم اما نشد از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خارج شده است

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 1210
  • محمد محسنی
پاسخ : مشکل در گذاشتن عکس در متن در صفحه اصلی
« Reply #1 : سه‌شنبه, 31 اوت 2010 - 20:41 »
سلام

آیا تنظیمات FTP به درستی انجام شده.

این plug in نیاز به یک پوشه دارد با سطح دسترسی 777 که عکس ها را تغییر سایز میدهد و در آن قرار میدهد.
باید مسیر آن پوشه را پیدا کنید و سطح دسترسی را 777 کنید و یا تنظیمات ftp را انجام دهید.

یا علی
خارج شده است
مدتی نیستم....                                            جایی خوندم         >> من زندگی را صرف طولانی کردنش نمیکنم <<          و حالا شده سرمشق زندگیم.                        
دوست نزدیک تر از من به من است               ویـن عجب بین که من از وی دورم
چه کـنم با که تـوان گفت که دوست               در  کنــار مــن  و  مــن  مـهجــورم
" مردان کوچک آرزو میکنند، مردان بزرگ اراده میکنند "                                 www.msm.ir                                              >>>>>>>>>     گیتار من
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share