براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Joomla - جوملا فارسی » نصب جوملا فارسی - Joomla Installation » افزایش میزان ورود فایل های پایگاه داده در Easy php
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: افزایش میزان ورود فایل های پایگاه داده در Easy php  (دفعات بازدید: 362 بار)

largy

• Jr. Member
  • **
  • آنلاین آنلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 63
  • جوملا فارسی
با سلام.
بنده قصد داشتم فایل هایی که از پایگاه داده ام را در برنامه Easyphp وارد کنم اما به علت اینکه ححجم فایل مورد نظر از میزان حداکثر آپلود در Easyphp بیشتر است نمیتوانم این کار را انجام دهم.
لطفا راهنمایی کنید چگونه می توانم ظرفیت حداکثری ورود پایگاه داده را در Easyphp افزایش دهم؟
خارج شده است
زمانه بر سر جنگ است               یا علی مددی
مدد ز غیر تو ننگ است                یا علی مددی

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1210
  • محمد محسنی
سلام

در فایل php.ini به دنبال همچین گزینه ای بگردید

upload_max_filesize = 2M

سپس این مقدار را تغییر دهید

یا علی
« آخرين ويرايش: چهارشنبه, 18 اوت 2010 - 23:42 توسط trisha »
خارج شده است
مدتی نیستم....                                            جایی خوندم         >> من زندگی را صرف طولانی کردنش نمیکنم <<          و حالا شده سرمشق زندگیم.                        
دوست نزدیک تر از من به من است               ویـن عجب بین که من از وی دورم
چه کـنم با که تـوان گفت که دوست               در  کنــار مــن  و  مــن  مـهجــورم
" مردان کوچک آرزو میکنند، مردان بزرگ اراده میکنند "                                 www.msm.ir                                              >>>>>>>>>     گیتار من

largy

• Jr. Member
  • **
  • آنلاین آنلاین
  • ارسال: 63
  • جوملا فارسی
بنده در سایتم از کنترل پنل داریکت ادمین استفاده می کنم. فایل php.ini در کجا قرار دارد؟
خارج شده است
زمانه بر سر جنگ است               یا علی مددی
مدد ز غیر تو ننگ است                یا علی مددی

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1210
  • محمد محسنی
سلام
اگر به cgi acces داشته باشید میتوانید این تغییرات را انجام دهید
در غیر اینصورت باید از مدیر هاست این درخواست را بکنید

یا علی
خارج شده است
مدتی نیستم....                                            جایی خوندم         >> من زندگی را صرف طولانی کردنش نمیکنم <<          و حالا شده سرمشق زندگیم.                        
دوست نزدیک تر از من به من است               ویـن عجب بین که من از وی دورم
چه کـنم با که تـوان گفت که دوست               در  کنــار مــن  و  مــن  مـهجــورم
" مردان کوچک آرزو میکنند، مردان بزرگ اراده میکنند "                                 www.msm.ir                                              >>>>>>>>>     گیتار من
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share