براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: بکاپ از دیتا بیس  (دفعات بازدید: 2210 بار)

reza_pa48

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 495
بکاپ از دیتا بیس
« : شنبه, 28 اكتبر 2006 - 01:34 »
آیا اگر از سی پانل و قسمت بکاپ از دیتا ببیسمون بکاپ بگیریم فرقی با بکاپی که توی سایت آموزششو  دادن واز phpmyadmin می گیریم؟آخه اونجا چند تا گزینه رو علامت می زنیم که قبلا توی phpmyadmin سایت من بوده ولی الان نیست. فکر کنم ورژن رو آپگرید کردند.
خارج شده است

محمد

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 5843
پاسخ : بکاپ از دیتا بیس
« Reply #1 : شنبه, 28 اكتبر 2006 - 01:39 »
نه فرقی نداره!
خارج شده است

nabegheyegharne_theme

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 395
« Reply #2 : یکشنبه, 01 آوریل 2007 - 12:10 »
من میخوام کامپونت های زیادی نصب کنم . منتها چون هر کدام ممکنه ایراد داشته باشه باید بعد از نصب از هر کدوم پشتیبان بگیرم. پشتیبان رو با کامپونت مخصوصش انجام میدم اما بعد از خراب شدن مامبو ، فایل های مامبو رو پاک می کنم و فایل های بکاپ رو میریزم . هم دیتابیس هم خود مامبو . سایت در لوکال بالا نمی یاد. برای رفع این مشکل و اطمینان از سالم بودن کامپونت ها چه کنم؟

رادمهر

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 3652
« Reply #3 : یکشنبه, 01 آوریل 2007 - 13:32 »
از طریق phpmyadmin بکاپ بگیرید
خارج شده است

nabegheyegharne_theme

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #4 : دوشنبه, 02 آوریل 2007 - 08:27 »
با phpmyadmin فقط دیتابیس رو میشه بکاپ گرفت . اما من میخوام فایل های مامبو هم به طریقی بعد از خراب شدن بازگردانی بشه . البته با کامپونت های سالمی که قبل از کامپونت خراب نصب شدند. یعنی دیگه مامبو و کامپونتهای قبل از خرابی رو لازم به نصب دوباره نباشه .   

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
« Reply #5 : دوشنبه, 02 آوریل 2007 - 11:59 »
با phpmyadmin فقط دیتابیس رو میشه بکاپ گرفت . اما من میخوام فایل های مامبو هم به طریقی بعد از خراب شدن بازگردانی بشه . البته با کامپونت های سالمی که قبل از کامپونت خراب نصب شدند. یعنی دیگه مامبو و کامپونتهای قبل از خرابی رو لازم به نصب دوباره نباشه .  
قبل از اینکه کامپوننتی رو نصب کنید برای بک اپ گیری کلی در هاست خود در کنترل پنل بخش بک آپ قسمت backup و
 Generate/Download a Full Backup
Download Today's Backup
بزنید تا بتونید یک بک آپ کلی داشته باشید . در ضمن می تونید از پشتیبانی هاست هم کمک بگیرید تا سایت شما رو به روز هایی برگردانند که مامبو در آن به خوبی کار می کرده ( اینم یک راه هست )
در ضمن شما چرا ابتدا روی لوکال تست نمی کنید بعد روی هاست و سایت خود نصب کنید تا در صورتی که مشکلی هست روی لوکال متوجه شوید . پیشنهاد اینه که همیشه روی لوکال قبل از ارسال به هاست تست کنید .
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

nabegheyegharne_theme

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #6 : سه‌شنبه, 03 آوریل 2007 - 11:26 »
گفتم که در لوکال بالا نمی یاد
 :-\

حسین شکرزاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 2359
« Reply #7 : سه‌شنبه, 03 آوریل 2007 - 11:45 »
مشکلش تو لوکال چیه خوب؟ میتونی هم هر جا هستی از این کامپوننت ebackup استفاده کنی
تو سایت مامبو لرن هست
خارج شده است
امام زمان علیه السلام: همانا ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم «انا غیر مهملین لمراعاتکم و لا ناسین لذکرکم»

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
« Reply #8 : سه‌شنبه, 03 آوریل 2007 - 13:21 »
خوب دوست عزیز
در لوکال که مشکلی نیست اگر از appserv استفاده می کنید این مسیر C:\AppServ\mysql\data مسیری هست که دیتابیش شما با نام هایی که ساختید وجود دارد و در مسیر همچین در این مسیر C:\AppServ\www پوشه مامبویی شما مطمئنا این ها رو می دونید

پس از توی اون پوشه ها یکی یک کپی بگیر مثلا اگر اسم بانک اطلاعاتی شما fa هست در پوشه بانک اطلاعاتی fa را کپی کنی جایی دیگه اگر هم اسم فولدر مامبو مثلا mambo هست این پوشه رو هم کپی کن جایی دیگه

در صورت بروز مشکل این دو تا رو بر گردون سرجاش توی لوکال که مشکلی نیست

در ضمن اگر این ها سخته کلا از فولدر appserv خودت یک کپی بگیر هر وقت مشکل پیش اومود اون پوشه رو برگردون سرجاش

یاعلی
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share