براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Joomla - جوملا فارسی » الحاقات جوملا فارسی - Joomla Extensions » پلاگین های جوملا فارسی - Joomla! Plugins » مشکل با کدهای وارد شده مربوط به پلاگین ها در میان مطالب
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: مشکل با کدهای وارد شده مربوط به پلاگین ها در میان مطالب  (دفعات بازدید: 390 بار)

Me_aldvm

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 11
  • جوملا فارسی
من هر کدی که مربوط به پلاگین هاست در میان مطالب وارد می کنم به شکل یه متن نشون می ده و تبدیل به عملکرد اون پلاگین نمی شه. علتش به نظر شما چی می تونه باشه. برای امتیاز دهی کاربران به مطالب هر پلاگینی استفاده می کنم این مشکل وجود داره.
ممنون از راهنمایی شما.
 :-[ :'(
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 4711
  • -> متهم به نیکی <-
سلام.

دو دلیل عمده می تونه داشته باشه:

1- متن رو به درستی وارد نمی کنید.

2- پلاگین مربوطه فعال نیست.

این موارد روبررسی کنید و اگر باز هم مشکل وجود داشت بفرمایید تا بررسی بشه.

یا علی
« آخرين ويرايش: سه‌شنبه, 02 نوامبر 2010 - 17:39 توسط سعید »
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا 1.5 فارسی تیم مامبولرن
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

Me_aldvm

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • جوملا فارسی
با سلام
دو تصویر به عنوان نمونه گذاشتم
ممنون از شما
http://www.4shared.com/photo/6r-QKtmZ/plg.html
http://www.4shared.com/photo/22lT_28P/codes.html
یه پلاگین به اسم plg_jezReCaptcha-v1.0.0 دارم که ReCaptcha رو در هر جایی وارد می کنه تنها پلاگینی که درست کار می کنه همین یه دونست بقیه پلاگین ها هیچ کدوم درست نشون داده نمی شن.
با سپاس از توجه شما
« آخرين ويرايش: چهارشنبه, 03 نوامبر 2010 - 14:02 توسط کبیری »
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • -> متهم به نیکی <-
سلام.

بررسی کنید پلاگین های خود جوملا هم کار نمی کنند؟  (مثلا پلاگین loadmodules )

همچنین نسخه جوملا، تیم ترجمه کننده، نسخه PHP و نام شبیه سازی که برای لوکال هاست استفاده می کنید رو بفرمایید.

یا علی
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

Me_aldvm

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • جوملا فارسی
با سلام
من دو تا ویندوز دارم *****((در یکی recaptcha رو داخل متن هم نشون می ده ولی در این موردی که اطلاعات اون رو واسه شما ارسال می کنم داخل متن نشون نمی ده))***** این مورد رو واسه نمونه ارسال کردم چون حداقل از عملکردش اطمینان دارم هم نرم افزار لوکال و هم جوملا به صورت تازه نصب شده بدون دستکاری اضافی هستند. در ضمن حدود 4 ماه می شه که بر روی سیستمم هیچ گونه آنتی ویروسی موجود نیست.
جوملا نسخه 1.5.20 تیم مامبولرن
پی اچ پی نسخه 5.3.0
شبیه ساز لوکال: wampserver version2.0
ویندوز  xp 2006   sp2

فایل ضمیمه حاوی اطلاعات بیشتر شامل چند تا فایل html و bmp می شه که به صورت فشرده واسه دانلود قرار دادم
http://www.4shared.com/file/TenIotPT/plg.htmlبا سپاس

با عرض سلام loadmodules رو هم امتحان کردم مشکلی نداشت به خوبی کار می کنه

ضمن عرض سلام
بر روی هاست رایگان به آدرس anythinghere.gigfa.com و یک نسخه انگلیسی از جوملا امتحان کردم همش همینجوری بود.
با سپاس از توجه شما

** سه پست یکی شد.
« آخرين ويرايش: جمعه, 05 نوامبر 2010 - 11:34 توسط سعید »
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • -> متهم به نیکی <-
سلام.

با این توضیحات میشه گفت احتمالا مشکل مربوط به پلاگین ها هستند.

این مشکل می تونه در ناسازگاری با نسخه جوملا، نسخه فعلی PHP یا عملکرد نادرست پلاگین باشه.

به مستندات پلاگین ها در مورد سازگاری با این نسخه ها مراجعه کنید و ببینید نسخه جدیدی منتشر شده یا خیر.

یا علی
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share