درود
دوست عزیز ادرس اینجاست : parsianfun.com
تشفیف ببرید و لطفا سورس رو ببینید : کد توضیح این هستش درست همون چیزی که تو بخش ادمین وارد کردم :
<meta name="description" content="سايت تفريحي پارسيان فان موزيک آهنگ کلیپ موبایل عکس بازی نرم افزار اس ام اس پیامک فیلم نوحه مداحی" />
<meta name="keywords" content="دانلود فیلم,دانلود عکس,دانلود آهنگ,دانلود بازی,اس ام اس,دانلود کلیپ موبایل,دانلود نرم افزار,دانلود موبایل,دانلودمستقیم, پیامک,دانلود مداحی,دانلود نوحه" />
و حالا وارد یکی از مطالب بشید مثلا این : http://www.parsianfun.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16626&Itemid=129
حالا دوباره گزینه View source رو بزنید باز هم، همون کدهای بالا رو می بینید!
این :
<meta name="description" content="سايت تفريحي پارسيان فان موزيک آهنگ کلیپ موبایل عکس بازی نرم افزار اس ام اس پیامک فیلم نوحه مداحی" />
<meta name="keywords" content="دانلود فیلم,دانلود عکس,دانلود آهنگ,دانلود بازی,اس ام اس,دانلود کلیپ موبایل,دانلود نرم افزار,دانلود موبایل,دانلودمستقیم, پیامک,دانلود مداحی,دانلود نوحه" />
در حالی که نباید اینطور باشه.
وبسایت مال دوست این بنده هستش،
قبلا اصلا کلمات کلیدی و توضیحی در بخش ارسال مطلب جدید رو وارد نمی کردن، و مشکلی نبود. اما اینکه الان همه توضیحات و کلمات کلیدی ها دقیقا مثل هم هستند این به شدت به گوگل ما ضربه می زنه و سئو ما رو هم خراب (Description & keywords)
Description همه جا دقیقا یک مثل هم هستش،
من باید چهع کار کنم که توضیحات در مطالب کلا حذف بشه (جز صفحه اول)
و یا چه کار کنم که که بدون وارد کردن کلمات کلیدی در ارسال مطلب، اتوماتیک این به توضیح ارسال بشه : Post Titile + Url Titile + Tags
من زبان مامبو رو بلد نیستم به زبان عموم میگم شما خودتون به نحوه مامبو ترجمه کنید :
پس چه کار کنم در مطابب ها (فقط مطلب ها) توضیحات اتوماتیک ثبت بشه و یا کلا حذف بشه، دیگه اصلا تگ meta name="description وجود نداشته باشه.
ممنونم بابت ارسال اسپم معذرت می خوام.
منتظر پاسخ خواهم ماند.
--------------------------------
میشه کمک کنید؟
شما پشتیبان مامبو هستید؟
این مشکلات در سیستم های دیگه خیلی آسون حل شدنی هست. لطفا کمک کنید
** هایپرلینک اصلاح شد(کبیری)
** 2 ارسال یکی شد