براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Joomla - جوملا فارسی » الحاقات جوملا فارسی - Joomla Extensions » ماژول های جوملا فارسی - Joomla! Modules » نیاز به ماژولی که محتوای اخرین مطالب رو به صورت تب نمای
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: نیاز به ماژولی که محتوای اخرین مطالب رو به صورت تب نمای  (دفعات بازدید: 500 بار)

tajrobeh

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 54
سلام من می خواهم 7 مطلب اخری که در یک مجموعه می نویسم را بتوانم به طور تب نمایش دهم

یعنی مثلا من هفت خبر وارد کردم توی مجموعه خبر
حالا می خواهم در صفحه سایت یک ماژول بگذارم که هفت تب داشته باشه و عنوان تب ها هم عنوان مطالب من باشه و محتوای تب ها هم محتوای مطالب باشند
امیدوارم که توانسته باشم منظورم رو برسونم

با تشکر
خارج شده است

فیروزمندان

• مدیر سایت
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 11316
  • Information Is Power
سلام

شما میتونید از اکستنشن هایی استفاده کنید که امکان استفاده از تب را در سایت شما فراهم میکنند.

اما اکثرا چنین امکانی ندارند که برای مطالب شما بدین صورت عمل کنند ( به صورت اتوماتیک ) که تایتل تب عنوان مطلب باشه و زیر تب توضیحات مطلب مورد نظر

در مورد اکستنشنهایی که امکان استفاده از تب را فراهم میکنند در سایت قبلا توضیح داده شده. لطفا سرچ کنید اگر مشکلی بود بیان کنید
یا علی

tajrobeh

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
با تشکر از وقتی که گذاشتید
اما من یک پلاگین پیدا کردم که این کار رو می توانه انجام بده البته مربوط به سایت جوملا آرت هست
خارج شده است

فیروزمندان

• مدیر سایت
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 11316
  • Information Is Power
ممنون میشم نام پلاگین رو ذکر کنید

tajrobeh

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
پلاگین ja_tabs  البته اگر بخواهین می توانم لینک دانلودش رو هم بگذارم ولی فکر کنم چون تجاری هست نمیشه اینجا لینکش رو گذاشت. اگر کسی می خواهد بگه تا توی پیغام خصوصی براش بفرستم

plg_jatabs_1.0_v.1.5
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share