براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: سوال در مورد امنيت  (دفعات بازدید: 834 بار)

skh_med

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 229
سوال در مورد امنيت
« : شنبه, 23 ژانویه 2010 - 19:09 »
با سلام

جوملاي من 1.5.13 هست . اولا مي خواستم بدونم براي امنيت كه شما گفتيد آخرين نسخه آپديت كنيد آخرين نسخه ها كجا نشون داده ميشن و الان آخرين نسخش كجاست ؟ و آيا با ارتقا من بايد كامپوننتم و ساير فايلهام رو از نو نصب كنم ؟

سوال دوم اينكه من در هاستي بودم كه يك مدت پيش بيشتر سايتهاش هك شد و مدير سرور گفت كه ايراد از سايت تو هست . مي خواستم بدونم كه اولا از سايت من يعمي مي تونن راحت نفوذ كنن به كل سرور ؟ و اينكه آيا سرور راهي نداره كه اگه اين سايت نفوذ پيدا كرد به ساير سايتها نتونه نفوذ كنه ؟
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 6020
  • ! Processed Quickly
پاسخ : سوال در مورد امنيت
« Reply #1 : شنبه, 23 ژانویه 2010 - 19:28 »
سلام

با استفاده از جوملای مامبولرن نسخه جوملای خود را به 1.5.15 ارتقا دهید. (لینک دانلود آخرین نسخه جوملا در امضای من موجود هست)
بعد از ارتقا از نسخه 1.5.13 به 1.5.15 مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد و بدون مشکلی میتونید از جوملای خود استفاده کنید.
قبل از ارتقا حتماً نسخه پشتیبان تهیه کنید.

پاسخ به سوال دوم شما کمی تخصصی تر از مسائل طراحی وب است و به هک و امنیت برمیگرده.

مدیر سرور باید انقدر توانایی داشته باشه که بتونه کاری کنه که با شلرها نشه از یک سرویس به سرویسهای دیگه دسترسی پیدا کرد، هرچند این امر 100٪ نیست. اما میتوان این موضوع را کاهش داد و ... .
شلرهای بسیاری هستند که اگر بر روی سرویس شما آپلود شوند شاید فرد نفوذگر بتواند خیلی کارها بکند!

شما بهتر است سطح دسترسی به تمام پوشه‌ها و فایل‌ها را فقط خواندنی فرمایید و با ست کردن اف تی پی و دیگر موارد امنیتی کاری کنید که کسی نتواند شما و هاستتان را هک کند و ... .
مسائل امنیتی جوملا را رعایت فرمایید تا مشکلی پیش نیاید!

زمستانتان سپید
« آخرين ويرايش: شنبه, 23 ژانویه 2010 - 19:30 توسط مهدی. »
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن | mehrabun.ir

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

skh_med

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #2 : شنبه, 23 ژانویه 2010 - 21:23 »
من اگه ارتقا بدم آيا كامپوننتام يا مودولهام رو دوباره بايد نصب كنم ؟
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #3 : شنبه, 23 ژانویه 2010 - 21:26 »
خیر، نیازی نیست!

زمستانتان سپید
خارج شده است

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

سعید

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 4711
  • -> متهم به نیکی <-
« Reply #4 : شنبه, 23 ژانویه 2010 - 23:23 »
من اگه ارتقا بدم آيا كامپوننتام يا مودولهام رو دوباره بايد نصب كنم ؟

فقط این نکته رو به یاد داشته باشید که برای ارتقا، پوشه installation موجود در بسته نصب جوملا رو نباید جایگزین کنید.

یا علی
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا 1.5 فارسی تیم مامبولرن
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

skh_med

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #5 : چهارشنبه, 27 ژانویه 2010 - 10:49 »
با تشكر از آقا سعيد . من از جوملا 1.5.13 سايت جومفا استفاده كردم . در آپگريد مشكلي كه پيش نمياد ؟
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #6 : چهارشنبه, 27 ژانویه 2010 - 14:24 »
نباید مشکلی پیش بیاد. اما برای احتیاط بکاپ بگیرید قبل از ارتقا به جوملای مامبولرن.

زمستانتان سپید
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share