این کار رو هم کردم ولی باز هم بعد از عوض کردن یوزر و پسورد دوباره همون اتفاق می افته یعنی یوزر پسورد رو که وارد می کنم و لاگ این می کنم بدون هیچ اتفاقی همون صفحه باز می شه و هیچ اروری نمی ده و در عین حال وارد جوملا هم نمی شه؟ می خواید آدرس سایت و یوزر پسوردم رو بدم امتحان کنید؟
یه بار بعد از عوض کردم یوزر پس ورد که وارد شدم نوشت نشست شما منقضی شده است. بعد دوباره همون آش و همون کاسه!
وقتی می خوام از طریق OpenId هم وارد بشم این ارور رو می ده:
The requested resource
/administrator/index.php
does not allow request data with GET requests, or the amount of data provided in the request exceeds the capacity limit.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_jk/1.2.25 Server at saamen.biz Port 80
یه چیزی:
تو phpMyAdmin وقتی وارد jos_User می شم و administrator تو فیلد activation مقدارش خالیه! ممکنه از اون باشه؟
ممکنه که جوملا خودش نذاره که وارد بشم؟ یعنی من اگه جایی رو دستکاری کنم؟ چون من بعضی از plug in ها رو دستکاری کردم ولی یادم نیست که بعد از اون وارد شدم یا نه ولی فکر می کنم وارد شده بودم بدون مشکل و یه دفعه این مشکل بوجود اومد
** چهار ارسال شما یکی شد