براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » فعالیت کاربران - Users Activity » فارسی سازی و Localization - مامبو - MAMBO » ماژولهای مامبو » ماژول ایجاد کننده انواع منوی درختی برای مامبو و جوملا
صفحه: [1] 2   پایین

نویسنده موضوع: ماژول ایجاد کننده انواع منوی درختی برای مامبو و جوملا  (دفعات بازدید: 6645 بار)

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 6020
  • ! Processed Quickly
سلام

معرفی ماژول : با استفاده از این ماژول می‌توانید انواع منوی درختی را در سایت خود داشته باشید. آبشاری ، کشویی ، درختی ، پنهان شونده ، مجموعه‌ای ، کوچک شده مجموعه.

سازگار با : مامبو 4.6.5

نصب و راه‌اندازی ماژول : الف) با استفاده از نصب جامع در مامبو این ماژول را نصب کنید. ب)به مدیریت بخش‌ها رفته و شناسه بخش‌های مورد نظر خود را برای نمایش در منو یادداشت کنید. ج) به مدیریت ماژولها رفته و بر روی ماژول "ایجاد کننده انواع منوی درختی" کلیک کنید. د) ماژول را در موقعیت مورد نظر خود منتشر نمایید. ه) شناسه‌های یادداشت شده را در کادر "شناسه بخش‌ها" با استفاده از , بنویسید.
ماژول را طبق موارد مورد نظر خود تنظیم کنید.

تذکر 1 : از تغییرات متوالی در تنظیمات ماژول پرهیز نمایید.
تذکر 2 : در صورت انگلیسی بودن و یا چپ به راست پودن قالب وبسایت، در مقابل کادر "فایل قالب" عبارت " theme.rtl.js" را به " theme.ltr.js" تغییر نام بدهید.
تذکر 3 : در صورت عدم هماهنگی قالب و منوها در شمایل، فایلهای css موجود در ماژول را ویرایش نمایید و یا اینکه در مقابل گزینه "طبق css" قالب را انتخاب نمایید.

تصاویر ماژول : و و

دریافت ماژول : http://www.divshare.com/download/7412961-5b6

فارسی شده توسط : تیم مامبولرن - پسرمهربون (مهدی)

لطفاً ماژول را بررسی نمایید و در صورت مشکل در همین تاپیک مطرح نمایید تا برطرف شود.

یا حق
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن | mehrabun.ir

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 221
خیلی عالی بود
لوکال تست کردم رو 4.6.5

تنها ایراد در حالت JSCOOK بود که رو هر آیتمی از منو کلیک می شد لیستی از تمامی مطالب سایت را لود می کرد

ممنون مهدی جان
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
تنها ایراد در حالت JSCOOK بود که رو هر آیتمی از منو کلیک می شد لیستی از تمامی مطالب سایت را لود می کرد

خوب در ساختار ماژول اینچنین هست و بنده هم تغییری در ماژول ندادم.

JSCOOK یک پنجره دیگر باز میکند که مجموعه های آن بخش را نمایش می‌دهد و آیتمهایی که در ماژول بصورت همیشگی نمایش داده میشود را بصورت "جدول - مجموعه مطالب" لینک میکند.

یا حق
خارج شده است

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

BlackStar

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 114
ماژول جالبيه...  :)
دستتون درد نكنه.. ;)

ياعلي
خارج شده است
پرده بالا رفت و دیدم هست و نیست  +++++ راستی نادیدنیها دیدنیست

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
خوب در ساختار ماژول اینچنین هست و بنده هم تغییری در ماژول ندادم.

JSCOOK یک پنجره دیگر باز میکند که مجموعه های آن بخش را نمایش می‌دهد و آیتمهایی که در ماژول بصورت همیشگی نمایش داده میشود را بصورت "جدول - مجموعه مطالب" لینک میکند.
یا حق

نه منظورم این نبود
من سه مجموعه رو با این ماژول نمایش دادم ، تو هر کدوم هم چند تا بخش وجود داره و بیش از 3 مطلب
حالا فرقی نمی کنه رو کدوم مطلب رو هر کدوم که کلیک کنم صفحه ای رو باز می کنه به نام  "لیستی از تمامی مطالب سایت" که در اون مطالب همه ی بخش ها و مجموعه ها لیست شدند
!!!!!!!!

البته بگم که آقا مهدی واقعا" ماژول خیلی عالی هست ، دستت درد نکنه
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
من سه مجموعه رو با این ماژول نمایش دادم ، تو هر کدوم هم چند تا بخش وجود داره و بیش از 3 مطلب
حالا فرقی نمی کنه رو کدوم مطلب رو هر کدوم که کلیک کنم صفحه ای رو باز می کنه به نام  "لیستی از تمامی مطالب سایت" که در اون مطالب همه ی بخش ها و مجموعه ها لیست شدند

شما یک لطفی بکن و این موردی که میفرمایید رو در مامبو با اطلاعات پیشفرض چک کن و ببین باز هم این مشکل هست؟! من اصلاً نمیتونم متوجه مشکلی که میفرمایید بشم! میشه بیشتر و کاملتر توضیح بدید؟!

یا حق
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • ارسال: 4711
  • -> متهم به نیکی <-
شاید منظورشون اینه که با کلیک روی هز آیتمی، لیست کلی باز میشه
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا 1.5 فارسی تیم مامبولرن
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
پس چی باید باز بشه ؟!
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • ارسال: 4711
  • -> متهم به نیکی <-
لیست کلی = لیستتمام مطالب سایت

روی منویی که به یک بخش تخصیص یافته کلیک می کنید، لیست تمام مطالب سایت نمایش داده میشه.

ایشون منظورشون اینه، البته من تست نکردم.
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا 1.5 فارسی تیم مامبولرن
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
من با 4.6.5  - لوکال با اطلاعات پیش فرض خود مامبولرن دارم تست می کنم
البته یک عالمه ماژول دیگه نصب هست اما فکر نمی کنم مشکل ساز شده باشن

آقا سعید درست گفتند
آقا مهدی ، در JSCOOK رو هر دکمه ای در هر بخش یا مجموعه ای که کلیک کنم لیستی از مطالب سایت باز می شه

به طور مثال وقتی رو مقاله ای در مجموعه 1 کلیک کنم این صفحه میاد
حالا وقتی رو مقاله در مجموعه 10 هم کلیک می کنم همین صفحه میاد

در این صفحه مطالب همه مجموعه ها لیست شده
تا 5 دقیقه دیگه عکس می گیرم می فرستم ببینید
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
من امتحان کردم، همچنین مشکلی نبود!
حالا تصویر بزار ببینم دقیقاً مشکل چیه!

اما الان من سه بخش رو معرفی کردم به ماژول و این مشکل رو ندارم! مجموعه ها رو نمایش میده و با کلیک بر روی نام هر مجموعه "جدول - مجموعه" مطالب رو نشان میدهد و بر روی آیتمهای درون هر مجموعه که کلیک میکنم محتوای مربوطه نمایش داده میشه!

حالا یا من هنوز متوجه منظور شما نشدم یا اینکه یک مشکلی برای مامبوی لوکال شما بوجود اومده که اینجوری میشه!

در هر صورت تصویر رو بزار حتماً.

یا حق
خارج شده است

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین

دقت کنید رو هر دکمه در هر مجموعه که برم لیست کلی باز می شه
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
عکس باز نمیشه!
خارج شده است

moji_eve

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 21
سلام

واسه من جاي همه چي علامت سوال (؟) گذاشته..
چرا؟
ميتونيد كمكم كنيد؟
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
سلام

واسه من جاي همه چي علامت سوال (؟) گذاشته..
چرا؟
ميتونيد كمكم كنيد؟

ماژول رو حذف کنید و دوباره نصب کنید.
خارج شده است

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
رو سرور هم با اطلاعات پیش فرض تست کردم

بازم لیست کلی باز می شه

البته این تنها ایراد بود که داشت ، ولی بقیه بخش هاش واقعا" عالی بود ، ممنونم آقا مهدی ، واقعا" مرسی
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly

من بازم نمیتونم متوجه بشم ! مشکل از منه حتماً. لطف کن بیا مسنجر صحبت کنیم ببینم دقیقاً منظور شما چیه و آیا میشه این مورد رو تغییر داد تا در صورت امکان در ماژول تصحیح کنم!

ممنون که پیگیری میکنی تا این تک مورد هم درست بشه.

یا حق
خارج شده است

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
به همراه آقا مهدی
ماژول رو ، بر روی سرور لینوکس با نسخه 4.6.5 مامبولرن تست کردیم
این طور که معلوم شد مشکل از ماژول نیست
بر روی سیستم آقا مهدی ( ویندوز ویستا ) با مرورگرهای اپرا ، فایر فاکس ، اینترنت اکسپلورر تست شد و بدون مشکل اعلام شد

اما همین ماژول بر روی سیستم من ( ویندوز ویستا ) با مرور گرهای فایر فاکس ، اپرا ، کروم ، سفری تست شد و مشکل ذکر شده هم چنان پا برجا بود

البته بر روی همین سیستم در تستی که با اینترنت اکسپلورر انجام گرفت هیچ مشکلی وجود نداشت

شایان ذکر هست کش رو پاک کردم اما بازم هیچ فرقی نکرد
نسخه های مرور گر ها نیز یکسان بود

نتیجه : هیچ دلیلی به ذهنم نمی رسه جز اینکه مشکل از سیستم من باشه
به هر حال این موضوع رو نیز بررسی خواهم کرد

پوزش از اینکه وقت دوستان گرفته شد
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
البته این مورد ربطی به مرورگر و یا سیستم عامل نباید داشته باشه. احتمالاً مشکل از سیستم دوست عزیزمون باید باشه.

در هر صورت بنده کاملاً این مورد رو بررسی کردم و چنین مشکلی ندیدم و سایت دوست عزیز (آقا مصطفی) رو هم دیدم و خبری از مشکلی که میفرمودند نبود.

در هر صورت دیگر دوستان هم این مورد رو بررسی کنند و در صورت بروز این مشکل، لطفاً بیان کنند تا ریشه یابی کنیم چطور چنین چیزی ممکنه و چگونه رخ میده!

یا حق
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
خارج شده است

plusboy

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 423
  • سایت صدای دوست
ماژول را نصب کردم. پاک کردم. دوباره نصب کردم.
اما مکشل برطرف نشد.
در قسمت تنظیمات همه چیز به صورت ؟؟؟؟؟؟ هست.
خارج شده است
صدای دوست؛
نیازمند کمکهای ریالی شما نیست،
کمکهای فکری، فقط!!!

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
سلام

در یک تاپیک دیگه مطرح کن میثم جان لطفاً.

یا حق
خارج شده است

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

ra94

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1
  • جوملا فارسی
سلام

معرفی ماژول : با استفاده از این ماژول می‌توانید انواع منوی درختی را در سایت خود داشته باشید. آبشاری ، کشویی ، درختی ، پنهان شونده ، مجموعه‌ای ، کوچک شده مجموعه.

سازگار با : مامبو 4.6.5

نصب و راه‌اندازی ماژول : الف) با استفاده از نصب جامع در مامبو این ماژول را نصب کنید. ب)به مدیریت بخش‌ها رفته و شناسه بخش‌های مورد نظر خود را برای نمایش در منو یادداشت کنید. ج) به مدیریت ماژولها رفته و بر روی ماژول "ایجاد کننده انواع منوی درختی" کلیک کنید. د) ماژول را در موقعیت مورد نظر خود منتشر نمایید. ه) شناسه‌های یادداشت شده را در کادر "شناسه بخش‌ها" با استفاده از , بنویسید.
ماژول را طبق موارد مورد نظر خود تنظیم کنید.

تذکر 1 : از تغییرات متوالی در تنظیمات ماژول پرهیز نمایید.
تذکر 2 : در صورت انگلیسی بودن و یا چپ به راست پودن قالب وبسایت، در مقابل کادر "فایل قالب" عبارت " theme.rtl.js" را به " theme.ltr.js" تغییر نام بدهید.
تذکر 3 : در صورت عدم هماهنگی قالب و منوها در شمایل، فایلهای css موجود در ماژول را ویرایش نمایید و یا اینکه در مقابل گزینه "طبق css" قالب را انتخاب نمایید.

تصاویر ماژول : و و

دریافت ماژول : http://www.divshare.com/download/7412961-5b6

فارسی شده توسط : تیم مامبولرن - پسرمهربون (مهدی)

لطفاً ماژول را بررسی نمایید و در صورت مشکل در همین تاپیک مطرح نمایید تا برطرف شود.

یا حق
آقا سلام بابا این لینکی که دادین اصلا کار نمیکنه لطفا اینو بازبینی کنید ممنون
خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share