خوب پس. شما درسته که با دو آدرس که خودتون حدس زدید، در اون سایت صفحه یکسانی باز شد، اما گوگل حدس نمی زنه. بلکه فقط آدرس هایی که لینک ها شون رو در صفحات ببینه دنبال و کش می کنه. پس دیدید که دو لینک با آدرس متفاوت و با محتوای یکسان در اون سایت وجود نداره.
درسته. الان سایت مپی رو که قبلا استفاده میکردم چک کردم و فهمیدم که به خاطر سایت مپی که در انجمن وجود داره و در اون سایت مپ آدرس ها بدون Itemid به گوگل معرفی میشن، آدرس های سایت من به 2 شکل ایندکس شده بودن که کلی فلاکت کشیدیم سر همین.
یک لینک در منو به یک بخش بسازید (بلاگ بخش) و تنظیماتش رو اعمال کنید. حالا در منو لینکش رو بدون Itemid وارد کنید. می بینید که تنظیماتی که در پارمترها وارد کردید بی اثر شده و تنظیمات پیش فرض اعمال شده.
بله این رو هم تست کردم. پس این Itemid برای شناسایی مجموعه یا بخش هست. البته حذف اون باعث میشه که مطالب یک بخش یا مجموعه با title و تنظیمات یک مجموعه دیگه لود بشه. در واقع Itemid باعث شناسایی و high light شدن اون مجموعه در منو میشه. اما پس چرا برای یک مطلب حذف اون مشکلی ایجاد نمیکنه و مجموعه ی اون مطلب هم درست high light میشه؟
توی کدی که من به ایشون دادم در واقع توی شرط تعریف کردم که اگر task="view" بود، کد درون شرط اجرا بشه. بنابراین Itemid برای منو ها و بخش ها حذف نمیشه. آیا بازم مشکلی ممکنه به وجود بیاد؟ چون من خودم مدتی تمام Itemid ها رو از
مطالب حذف کرده بودم و مشکلی نبود.
ممنون از توضیحاتت