براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: [1] 2   پایین

نویسنده موضوع: دانلود گالری داتسو 1.6.2 فول فارسی  (دفعات بازدید: 11131 بار)

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 731
  • السلام علیک یا اباعبدالله
دانلود گالری داتسو 1.6.2 فول فارسی
« : پنجشنبه, 19 فوریه 2009 - 22:23 »
همونطوری که قول داده بودم گالری داتسو آخرین نسخه رو فارسی کردم و تقدیم میکنم به تمام دوستداران مامبو
که مطمئن هستم کاربران از امکاناتی که در این نسخه اضافه کردم راضی خواهند بود

توضیحات : ایجاد گالری عکس برای سایت های مامبویی
امکانات:
از جمله امکاناتی که اضافه شده
اضافه شدن آجاکس در کامپوننت
تغییر از تاریخ میلادی به تاریخ شمسی در کامپوننت
بومی سازی کامل کامپوننت برای فارسی زبانان
اضافه شدن لینک عضویت برای ارسال نظر در حالت  " ارسال نظر فقط برای کاربران"
و ....
سازگار با مامبو : 4.6.1 - 4.6.2  - 4.6.5 
ترجمه و فارسی سازی : محمد جواد دهشهری
لینک دانلود:
http://parsdesigner.parsaspace.com/Mambo/component/com_datsogallery_v1.6.2_fa.zip
خارج شده است
Mambo is My Life - مامبو زندگی من

بزودی کامپوننت فارسی فسیل فرم ساز فارسی ، و رفع اشکال شده انتشار داده خواهد شد

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6020
  • ! Processed Quickly
پاسخ : دانلود گالری داتسو 1.6.2 فول فارسی
« Reply #1 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 02:01 »
به به به
سلام سلام
دستت درد نكنه. الان ميگيرمش و تستش ميكنم، بريم باهاش آشنا بشيم كه از فردا سوالات در رابطه باهاش تو انجمن پر ميشه. راستي با sef سازگاره؟! يا اينكه ... .

منتظر فسيل فرم هم هستيم :دي

يا حق
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن | mehrabun.ir

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1978
  • کم پیدا
« Reply #2 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 02:53 »
سلام. خیلی خیلی ممنون. کامپوننت مورد نیازی هست. به قول مهدی جان پیش به سوی تستینگ :D

یــــــــــــــــــاعــــــــــــــلی
خارج شده است
:)

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #3 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 09:51 »
با Sef 404 سازگاره
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • ارسال: 4711
  • -> متهم به نیکی <-
« Reply #4 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 12:16 »

سلام . امکان منظور از امکان آژاکس چیه ؟  فرمایش شما مثل اینه که بفرمایید اضافه شدن php در کامپوننت

شما به کدوم قسمت و چه نوع امکانی با استفاده از  آژاکس اضافه کردید؟

چون تا جایی که من اطلاع دارم خود نسخه انگلیسی هم در یک سری قسمت ها مثل رأی و باز کردن عکس ها از آژاکس استفاده می کنه

چون تا جایی که من
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا 1.5 فارسی تیم مامبولرن
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
« Reply #5 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 19:59 »
منظور ایشون اضافه کردن توسط خودشون نبوده احتمالا

لطفا بعد از تست و تایید بفرمایید تا جایگزین کنیم و در مامبو دیگ منتشر کنیم که عده زیادی منتظر هستن

ممنون
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

engineer_ict

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 99
« Reply #6 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 20:50 »
متشکرم از این کار ارزنده و ارزشمند شما
آیا امکانش هست که ماژول های مربوطه به این کامپوننت را هم ترجمه و سازگار نمایید ؟
مرسی
خارج شده است
پرتال اهواز   http://www.ahwaz.us

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #7 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 21:25 »
بله انشالله و به امید خدا قصد فارسی سازی مامبوت ها ، ماژول های این کامپوننت رو دارم
خارج شده است

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #8 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 21:29 »

سلام . امکان منظور از امکان آژاکس چیه ؟  فرمایش شما مثل اینه که بفرمایید اضافه شدن php در کامپوننت

شما به کدوم قسمت و چه نوع امکانی با استفاده از  آژاکس اضافه کردید؟

چون تا جایی که من اطلاع دارم خود نسخه انگلیسی هم در یک سری قسمت ها مثل رأی و باز کردن عکس ها از آژاکس استفاده می کنه

چون تا جایی که من
سعید جان منظورم این نبود که آجاکس رو من اضافه کردم
منظورم این بود که مثلاً تاریخ ها به صورت کامل شمسی شده.
لینک عضویت برای کامپوننت اضافه شده (برای وقتی که مدیر مایل باشه فقط کاربران عضو بتونن نظر بدهند.)
این ها رو بنده اضافه کردم
اگه نتونستم درست توضیح دهم معذرت خواهی میکنم
ضمناً کامپوننت کاملاً بر روی نسخه های 4.6.1 - 4.6.2 - 4.6.5  فارسی تیم مامبو لرن تست شده و هیچ گونه مشکلی نداره
با تشکر از همه دوستان
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #9 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 23:07 »
مشكل خاصي نداشت. فقط من تاريخ شمسي توش نديدما! به ميلادي مينويسه! بقيه هم اين مورد رو تست كنن، شايد من اشتباه ميكنم!

يا حق
خارج شده است

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

fuxco

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 72
« Reply #10 : جمعه, 20 فوریه 2009 - 23:30 »
سلام دستت درد نکنه آقا جواد
عالی بود فقط چند تا ایراد داشت که باید رفع بشه :
1) محل فعلی حضور کاربر در گالری به همراه اکثر عناوین چپ چین هستند که باید راست چین بشن ( به شکل زیر توجه کنین : )

2) سیستم ایجکسی که روی تصاویر برای بزرگ شدن راه انداختین عالیه ولی یه مشکل بسیار بزرگ داره
و اون هم اینه که بعد از بزرگ شدن عکس توسط این تکنیک ، اجازه سیو کردن عکس رو نمی ده و وقتی راست کلیک می کنی
هیچ چیزی برای سیو نشون داده نمی شه . اگر این امکان اصلاح بشه می شه کاری کرد که دیگه اصلا کلیک دانلود عکس حذف بشه و کاربر تو همون مرحله بتونه تصویر رو سیو کنه

3)در بخش تنظیمات گالری در این آدرس : : تنظیمات > تنظیمات > نمایش بازدید ها که مربوط میشه به بخش سربرگ ها در ترجمه نسخه قبلی 
دو تا مشکل وجود داره البته یکیش به شما ربط داره و یکی به داتسو
الف ) : محتویات نظیر آرا و نظرات چپ چین هستند و باید راست چین بشن
ب) : این دو مولفه ای که الان نشون داده می شه یعنی نظرات و آرا اصلا نیازی نیست باشن و باید بجای اونها دو مولفه حجم عکس و سایز اون نمایش داده بشه که کاربر اطلاعات جامعی
رو قبل از کلیک بر روی عکس بدست بیاره وگرنه به چه دردش می خوره که بدون چند تا به این نظر ارسال شده و ...

4) همچنان بارگیری کلی تصاویر ( از فایل زیپ ) مشکل داره و بعضی اوقات آپلود می کنه وبعضی اوقات میگه کردم ولی نمی کنه ! (حتی در لوکال ) )

5) سیستم رای گیری آژاکش طبق معمول مشکل همیشگی رو داره و اون اینه که ستاره هایی که برای نظر دادن هستند چون بی رنگ هستند ( یعنی وقتی که هنوز هیچ رأی ثبت نشده است )
قابل مشاهده برای کاربر نیستند و فرد اگر شانسی از روش رد بشه می فهمه که اینجا میشه رای داد !
برای رفع این مشکل بهتره ستاره ها در حالت عدم وجود رای دارای یک حاشیه قرمز رنگ باشن تا کاربر متوجه بشه که اینجا چیزی وجود داره !

خدا خیرت بده در کل عالی بود
انشالله این موارد هم رفع بفرمایید .
ممنون
یاعلی مدد
خارج شده است

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #11 : شنبه, 21 فوریه 2009 - 09:25 »
مشكل خاصي نداشت. فقط من تاريخ شمسي توش نديدما! به ميلادي مينويسه! بقيه هم اين مورد رو تست كنن، شايد من اشتباه ميكنم!

يا حق
در قسمت بخش کاربری تاریخ کاملاً شمسی شده

سلام دستت درد نکنه آقا جواد
عالی بود فقط چند تا ایراد داشت که باید رفع بشه :
1) محل فعلی حضور کاربر در گالری به همراه اکثر عناوین چپ چین هستند که باید راست چین بشن ( به شکل زیر توجه کنین : )

2) سیستم ایجکسی که روی تصاویر برای بزرگ شدن راه انداختین عالیه ولی یه مشکل بسیار بزرگ داره
و اون هم اینه که بعد از بزرگ شدن عکس توسط این تکنیک ، اجازه سیو کردن عکس رو نمی ده و وقتی راست کلیک می کنی
هیچ چیزی برای سیو نشون داده نمی شه . اگر این امکان اصلاح بشه می شه کاری کرد که دیگه اصلا کلیک دانلود عکس حذف بشه و کاربر تو همون مرحله بتونه تصویر رو سیو کنه

3)در بخش تنظیمات گالری در این آدرس : : تنظیمات > تنظیمات > نمایش بازدید ها که مربوط میشه به بخش سربرگ ها در ترجمه نسخه قبلی 
دو تا مشکل وجود داره البته یکیش به شما ربط داره و یکی به داتسو
الف ) : محتویات نظیر آرا و نظرات چپ چین هستند و باید راست چین بشن
ب) : این دو مولفه ای که الان نشون داده می شه یعنی نظرات و آرا اصلا نیازی نیست باشن و باید بجای اونها دو مولفه حجم عکس و سایز اون نمایش داده بشه که کاربر اطلاعات جامعی
رو قبل از کلیک بر روی عکس بدست بیاره وگرنه به چه دردش می خوره که بدون چند تا به این نظر ارسال شده و ...

4) همچنان بارگیری کلی تصاویر ( از فایل زیپ ) مشکل داره و بعضی اوقات آپلود می کنه وبعضی اوقات میگه کردم ولی نمی کنه ! (حتی در لوکال ) )

5) سیستم رای گیری آژاکش طبق معمول مشکل همیشگی رو داره و اون اینه که ستاره هایی که برای نظر دادن هستند چون بی رنگ هستند ( یعنی وقتی که هنوز هیچ رأی ثبت نشده است )
قابل مشاهده برای کاربر نیستند و فرد اگر شانسی از روش رد بشه می فهمه که اینجا میشه رای داد !
برای رفع این مشکل بهتره ستاره ها در حالت عدم وجود رای دارای یک حاشیه قرمز رنگ باشن تا کاربر متوجه بشه که اینجا چیزی وجود داره !

خدا خیرت بده در کل عالی بود
انشالله این موارد هم رفع بفرمایید .
ممنون
یاعلی مدد
1- مربوط میشه به قالب شما  به اینجا مراجعه کنید متوجه منظورم خواهید شد.

2-نیازی نیست روی عکس کلیک کنید تا به صورت آجاکسی نشون داده شده و اون رو ذخیره کنید این قابلیت فقط برای نمایش تصویر هست . برای ذخیره تصویر (در صورتی که مدیر سایت این گزینه را یعنی اجازه به ذخیره تصویر برای کاربران رو داده باشه ) در قسمتی که اطلاعات عکس نشون داده میشه کافیه روی آیکون ذخیره کلیک کنید تا تصویر دانلود شود

3-
الف ) فکر نکنم خیلی چیز مهمی باشه اگه مدیران سلاح دونستند چشم ردیفش میکنم
ب ) این تنظیمات در کامپوننت موجود میباشد

4 - مربوط به سرور میشه ( احتمالاً پرمیشین پوشه ها قابل دسترسی نیست)

5- سیستم Ajax rating star از پایه اینطوری نوشته و ساخته شده . و یه سیستم معروف میباشد ( که بنده سیستم رای گیری برای سایت رو هم ترجمه کردم بههمین صورت بوده )

در صورتی که مشکلی بود من در خدمتم .  فکر نکنم کامپوننت مشکلی داشته باشه چون من عادت دارم اون رو توی تمام نسخه های مامبو  انتشار مامبولرن تست کنم حتی کوچکترین مشکلی که ببینم سریعاً رفع میکنم و  به هیچ وجه اکستنشنی که مشکل داشته باشه انتشار نمیدم .
با تشکر محمد جواد ددهشهری

خارج شده است

fuxco

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 72
« Reply #12 : شنبه, 21 فوریه 2009 - 10:14 »

نقل قول
2-نیازی نیست روی عکس کلیک کنید تا به صورت آجاکسی نشون داده شده و اون رو ذخیره کنید این قابلیت فقط برای نمایش تصویر هست . برای ذخیره تصویر (در صورتی که مدیر سایت این گزینه را یعنی اجازه به ذخیره تصویر برای کاربران رو داده باشه ) در قسمتی که اطلاعات عکس نشون داده میشه کافیه روی آیکون ذخیره کلیک کنید تا تصویر دانلود شود

البته بد نیست که بشه وقتی سایز بزرگه عکس رو تو ایجکس می بینی سیو بتونی بکنی نه ؟ خوب چرا نباید این قابلیت رو داشته باشه ؟
در ضمن شما تو آدرس سایت خودتون ( در مورد 1) ) تنظیمات رو طوری تنظیم کردید که ایجکس غیر فعاله و هم گزینه دانلود عکس وجود داره اما وقتی رو عکس کلیک می کنی عکس رو در سایز بزرگ نشون می ده و میشه با رایت کلیک عکس رو سیو کرد . می شه بفرمایید برای انجام چنین کاری دقیقا کدام تنظیمات را بی و کدام را خیر قرار دادید ؟ چون من هر کاری کردم نشد ! البته یه بار شد ولی وقتی عکس بزرگ می شد تو اپرا می شد سیوش کرد ولی تو اینترنت اکسپولرر تا روش رایت کلیک می کردی عکس بسته می شد و نمی شد سیوش کرد !
فکر می کنم بد نباشه که هم بشه کلید دانلود وجود داشته باشه و هم وقتی روش کلیک می کنیم پس از نمایش سایز بزرگ عکس بشه سیوش کرد .

نقل قول
الف ) فکر نکنم خیلی چیز مهمی باشه اگه مدیران سلاح دونستند چشم ردیفش میکنم
ب ) این تنظیمات در کامپوننت موجود میباشد

الف ) مهم که زیاد نیست ولی یه سیستم فارسی باید همه چیزش راستچین باشه و بهینه برای فارسی زبانان باشه و گرنه این مورد اصلا به چشم نمی آد ( البته برای کم دقتها)
ب) می شه بفرمایید این تنظیمات در کجای کامپوننت موجود است ؟ من هر چی گشتم فقط این بود که سربرگها یا یا همون نمایش بازدیدها می شه نشون داده بشه یا نه و نمیشه تنظیم کرد که جای آرا و نظر مثلا سایز و حجم رو نشون بده

نقل قول
مربوط به سرور میشه ( احتمالاً پرمیشین پوشه ها قابل دسترسی نیست)

بر روی لوکال هاست هم مشکل داره !

نقل قول
سیستم Ajax rating star از پایه اینطوری نوشته و ساخته شده . و یه سیستم معروف میباشد ( که بنده سیستم رای گیری برای سایت رو هم ترجمه کردم بههمین صورت بوده )

درسته ولی به هر حال به نظر مشکل داره اگر اصلاح بشه خیلی بهتره شاید با یه تغییر ساده بشه اصلاحش کرد برا همین چرا اصلاح نشه ؟

نقل قول
در صورتی که مشکلی بود من در خدمتم .  فکر نکنم کامپوننت مشکلی داشته باشه چون من عادت دارم اون رو توی تمام نسخه های مامبو  انتشار مامبولرن تست کنم حتی کوچکترین مشکلی که ببینم سریعاً رفع میکنم و  به هیچ وجه اکستنشنی که مشکل داشته باشه انتشار نمیدم .

من که تشکر کردم و گفتم مشکلات کوچیک و غیر تاثیر گذار هستند ! فقط گفتم اگر اینها هم اصلاح بشه عالی میشه
به هر حال از اینکه زحمت تهیه این کامپیوننت عالی رو و انتشار اون به صورت رایگان رو کشیدید بسیار سپاسگزارم
یاعلی
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1978
  • کم پیدا
« Reply #13 : جمعه, 27 فوریه 2009 - 07:35 »
سلام.دو تا مورد در ترجمه هست که عرض می کنم :

یکی اینکه مثلا بالی مجموعه ها و اینا می نویسه :  "درون این مجموعه 3 تصاویر موجود است." یا مثلا جلوی مجموعه ها می نویسه : "3 تصاویر" که اگه واژه ی تصاویر بشه تصویر بهتره.

دیگه اینکه موقعی که کاربر کد امنیتی را اشتباه وارد می کنه می نویسه :    کد تائیدیه صحیح نمیباشد لطفاض مجداداً سعی کنید.

اگه این موارد را تصحیح کنید خیلی خوبه.حالا من باز اگه به موردی برخورد کردم می گم انشاءا...
تاریخ شمسی اش هم خیلی خوبه ممنون.

دوستان اگه مشکلی داره زودتر بفرمایید تا این کامپوننت را مجید جان زودتر منتشر کنند.

یـــــــــــــــــــاعـــــــــــــــــلی
خارج شده است
:)

totti

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 46
  • زندگی رو جدی نگیرید،چون هیچکس ازش زنده در نرفته !
« Reply #14 : چهارشنبه, 11 مارس 2009 - 18:40 »
--------------------------------------------------------------------------------
سلام . این سوال رو در سوالات عمومی نوشته بودم که دوستان گفتند  در کامپوننت ها مطرح کنم و من درا ونجا مطرح کردم و خلاصه گفتند در اینجا مطرح کن که بلاخره رسیدم به اینجا  و بابت پست های اضافی و نادانسته ، معذرت میخوام ...

من نسخه جدید گالری داتسو رو نصب کردم و باز هم به چند مشکل جدید بر خوردم که کم کم دارم به این فکر می افتم اسکریپت جداگانه برای گالری عکس استفاده کنم چون داتسو جدا از امکانات عالیش که نمیشه ازش چشم پوشید ولی   واقعا اعصابم رو خورد کرده و سه روزی هست که هرکاری میکنم دوباره یه مشکل جدید پیش میاد ! مثلا :

سایز و تنظیمات تصویر رو هرچی تغییر میدم باز هم وقتی روی تصویر کلیک میکنی تصویر بصورت فول اسکرین و با سنگینی و حجم چند برابر و مدت زمان زیاد باز میشه !  یعنی مثلا یک عکس 400 در 400 پیکسلی با حجم 30 کیلوبایت رو تبدیل میکنه به 1024.1024 پیکسل با حجم 145 کیلوبایت و کیفیت بسیار پایین (بخاطر زوم بالا)

در تنظیماتش هم هر تغییری میدم باز هم همینطوره .
ساخت تصویر بند انگشتی: GD Version: bundled (2.0.34 compatible)   
تغییر سایز تصاویر با سایز اصلی:  خیر /  بلی
عرض تصاویر با سایز اصلی:  500   
ارتفاع تصاویر با سایز اصلی:  500

این گزینه ها هیچ تاثیری ندارند و کامپوننت کار خودش رو میکنه !

(مشکلات زیر زیاد مهم نیست و میشه غیر فعال کرد)

مشکل دوم هم که حالا زیاد مهم نیست چون نظرات رو غیر فعال کردم ولی :
کد امنیتی بصورت ضربدر نمایش داده میشه و چیزی توش نیست (حتی اگر رفرش کنی)
اگر کد امنیتی رو غیر فعال کنی بعد از ثبت نظر  پیغام : همیشه  ارور  ارسال شما حاوی اسپم مییباشد رو میده !

مشکل سوم و چهارم و ...
برخی تصاویر بصورت ضربدر نمایش داه میشوند . حتی در بند انگشتی - معمولا در هر صفحه 2.3 تصویر اینطور میشه که بصورت دوره ای روی تصاویر دیگه هم همینطور میشه . مثلا دفعه اول تصویر شماره 2 ضربدر . دفعه دوم تصویر 2 درسته ولی مثلا 5 بصورت ضربدره !

هنگام آپلود بصورت زیب هم بعضی وقت ها اصلا تصویری آپلود نمیشه ولی پیغام آپلود شد میده و بعضی وقت ها هم بعد از آپلود ، صفحه اینترنت اکسپلورر کلهم بسته و محو میشه .
حالا این موارد آخری زیاد مهم نیست ولی سایز تصویر خیلی مهمه .

اینم لینک : که فعلا تستی 2 تا گالری رو قرار دادم تا ببینم مشکلی هست یا نیست که هست 

http://tafrihy.ir/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=54
خارج شده است

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #15 : چهارشنبه, 11 مارس 2009 - 19:01 »
دوست عزیز
--------------------------------------------------------------------------------
سلام . این سوال رو در سوالات عمومی نوشته بودم که دوستان گفتند  در کامپوننت ها مطرح کنم و من درا ونجا مطرح کردم و خلاصه گفتند در اینجا مطرح کن که بلاخره رسیدم به اینجا  و بابت پست های اضافی و نادانسته ، معذرت میخوام ...

من نسخه جدید گالری داتسو رو نصب کردم و باز هم به چند مشکل جدید بر خوردم که کم کم دارم به این فکر می افتم اسکریپت جداگانه برای گالری عکس استفاده کنم چون داتسو جدا از امکانات عالیش که نمیشه ازش چشم پوشید ولی   واقعا اعصابم رو خورد کرده و سه روزی هست که هرکاری میکنم دوباره یه مشکل جدید پیش میاد ! مثلا :

سایز و تنظیمات تصویر رو هرچی تغییر میدم باز هم وقتی روی تصویر کلیک میکنی تصویر بصورت فول اسکرین و با سنگینی و حجم چند برابر و مدت زمان زیاد باز میشه !  یعنی مثلا یک عکس 400 در 400 پیکسلی با حجم 30 کیلوبایت رو تبدیل میکنه به 1024.1024 پیکسل با حجم 145 کیلوبایت و کیفیت بسیار پایین (بخاطر زوم بالا)

در تنظیماتش هم هر تغییری میدم باز هم همینطوره .
ساخت تصویر بند انگشتی: GD Version: bundled (2.0.34 compatible)   
تغییر سایز تصاویر با سایز اصلی:  خیر /  بلی
عرض تصاویر با سایز اصلی:  500  
ارتفاع تصاویر با سایز اصلی:  500

این گزینه ها هیچ تاثیری ندارند و کامپوننت کار خودش رو میکنه !

(مشکلات زیر زیاد مهم نیست و میشه غیر فعال کرد)

مشکل دوم هم که حالا زیاد مهم نیست چون نظرات رو غیر فعال کردم ولی :
کد امنیتی بصورت ضربدر نمایش داده میشه و چیزی توش نیست (حتی اگر رفرش کنی)
اگر کد امنیتی رو غیر فعال کنی بعد از ثبت نظر  پیغام : همیشه  ارور  ارسال شما حاوی اسپم مییباشد رو میده !

مشکل سوم و چهارم و ...
برخی تصاویر بصورت ضربدر نمایش داه میشوند . حتی در بند انگشتی - معمولا در هر صفحه 2.3 تصویر اینطور میشه که بصورت دوره ای روی تصاویر دیگه هم همینطور میشه . مثلا دفعه اول تصویر شماره 2 ضربدر . دفعه دوم تصویر 2 درسته ولی مثلا 5 بصورت ضربدره !

هنگام آپلود بصورت زیب هم بعضی وقت ها اصلا تصویری آپلود نمیشه ولی پیغام آپلود شد میده و بعضی وقت ها هم بعد از آپلود ، صفحه اینترنت اکسپلورر کلهم بسته و محو میشه .
حالا این موارد آخری زیاد مهم نیست ولی سایز تصویر خیلی مهمه .

اینم لینک : که فعلا تستی 2 تا گالری رو قرار دادم تا ببینم مشکلی هست یا نیست که هست 

http://tafrihy.ir/index.php?option=com_datsogallery&Itemid=54

در رابطه با مشکل اول باید بگم که سطح دسترسی پوشه ها و فایل ها رو باید قابل نوشتن بگذارید .
در مورد مشکل دم هم مشکل از قالب شماست . و مطمئناً از نسخه 4.6.5 فارسی استفاده میکنید .
میتونید یوزر نیم و پسورد سایت رو به صورت خصوصی برام بفرستید تا امتحانش کنم

خارج شده است

alexi2

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 24
اشکال در remove کردن گالری داتسو
« Reply #16 : پنجشنبه, 12 مارس 2009 - 02:50 »
سلام
گالری داتسو را با موفقیت نصب کردم ولی هنگام حذف کردن آن با خطا های زیر برخورد می کنم . لطفا کمک کنید .

Severe: Uninstaller error with /home/manasan/public_html/mana/administrator/components/com_datsogallery/datsogallery.xml: component com_gallery SQL error DB function failed with error number 1146
Table 'manasan_manadb.mos_datsogallery' doesn't exist SQL=DELETE FROM `mos_datsogallery`
SQL =
DELETE FROM `mos_datsogallery`
Severe: Uninstaller error with /home/manasan/public_html/mana/administrator/components/com_datsogallery/datsogallery.xml: component com_gallery SQL error DB function failed with error number 1051
Unknown table 'mos_datsogallery' SQL=DROP TABLE `mos_datsogallery`
SQL =
DROP TABLE `mos_datsogallery`
Severe: Uninstaller error with /home/manasan/public_html/mana/administrator/components/com_datsogallery/datsogallery.xml: component com_gallery SQL error DB function failed with error number 1146
Table 'manasan_manadb.mos_datsogallery_comments' doesn't exist SQL=DELETE FROM `mos_datsogallery_comments`
SQL =
DELETE FROM `mos_datsogallery_comments`
Severe: Uninstaller error with /home/manasan/public_html/mana/administrator/components/com_datsogallery/datsogallery.xml: component com_gallery SQL error DB function failed with error number 1051
Unknown table 'mos_datsogallery_comments' SQL=DROP TABLE `mos_datsogallery_comments`
SQL =
DROP TABLE `mos_datsogallery_comments`
Unknown table 'mos_datsogallery_catg' SQL=DROP TABLE `mos_datsogallery_catg`
SQL =
DROP TABLE `mos_datsogallery_catg`
Unknown table 'mos_datsogallery_votes' SQL=DROP TABLE `mos_datsogallery_votes`
SQL =
DROP TABLE `mos_datsogallery_votes`
خارج شده است

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
« Reply #17 : پنجشنبه, 12 مارس 2009 - 13:07 »
مشکلی نباید باشه

عموما این خطا ها از طرف سرور شما هست
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

tonok

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 29
« Reply #18 : جمعه, 27 مارس 2009 - 16:19 »
با عرض سلام و خسته نباشيد
لطف بزرگي كرديد در حق ما كه اين گالري را فارسي كرديد. خودم مي خواستم اين كار رو انجام بدم اما هم كمي سوادشو نداشتم هم حوصله اين كار رو  ^-^
در هر صورت توي اين كار شما يه مشكل ديگه اي هم هست و مشكل اينجاست كه شما متن ترجمه را در فايل english.php داتسو گالري ذخيره كرديد و اين موضوع باعث ميشه كه اگه شما داراي سايت 2 زبانه باشيد و مخصوصاً از كامپوننت 2 زبانه "Nokkaew" استفاده كنيد در زبان فارسي و انگليسي سايت هر 2 به زبان فارسي نمايش داده مي شود.

البته ما در يك تايپيكي قبل از كار ترجمه شما http://www.mambolearn.com/forum/index.php?topic=17483.new;topicseen#new اين بحث رو انجام داديم و نتايجي هم در بر داشت. اگه دوست داشتيد بخونيد و اين اصلاحيه رو داخل ترجمه خود قرار بديد.

فقط در اين كاري كه انجام داديم يك مشكل عمده وجود داره
اين مشكل اين هستش كه اگه سايت شما با زبان فارسي لود بشه (يعني پيش فرض سايت فارسي باشه) داتسو گالري با زبان انگليسي لود ميشه. البته بعد از كليك كردن روي انگليسي و كليك مجدد بر روي فارسي اين مشكل حل ميشه.
به نظر شما ميشه راه حلي براي موضوع پيدا كرد؟؟؟

براي راهنمايي اين موضوع از اين آدرس ديدن فرمائيد: http://photo-gallery.ir/persian

با سپاس از لطف شما

myparsa

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 240
  • http://myu.ir/page/biu.aspx
ارور در گالری داتسو 1.6.2 فول فارسی
« Reply #19 : جمعه, 27 مارس 2009 - 19:20 »
سلام

هنگام کلیک بر روی تصویر بند انگشتی ، گالری داتسو فول فارسی در ie7 این ارور توسط ie نمایش داده می شود:

این ارور در فایرفاکس وجود ندارد!

چه باید کرد؟  ;)

خارج شده است
رحمي بكن و دل مرا ، رحمت كن!

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #20 : شنبه, 28 مارس 2009 - 01:32 »
سلام

لطفاً سوالات خارج از مورد تاپیک را در تاپیکی جدید مطرح کنید! دوست ندارید که این تاپیک هم همچون تاپیک SEF بشه؟!

یا حق
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • -> متهم به نیکی <-
« Reply #21 : سه‌شنبه, 14 آوریل 2009 - 12:03 »
دوستان دقت کنند اگر با گالری داتسو مشکلی داشتند (البته منظور مشکل در نسخه فارسی نیست، بلکه ممکنه در نسخه های مختلف گالری و مامبو این مشکل بوجود بیاد) به تاپیک زیر مراجعه کنند.

حل مشکل کاربران با گالری داتسو   ;)
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 221
« Reply #22 : پنجشنبه, 09 ژوئیه 2009 - 17:25 »
دوستان کسی 1.6.8 رو نداره
اگر داشته باشم به امید خدا فارسیش خواه کرد
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 221
« Reply #23 : پنجشنبه, 09 ژوئیه 2009 - 17:26 »
عذر می خواهم منظورم 1.8.1
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

سعید

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • -> متهم به نیکی <-
« Reply #24 : پنجشنبه, 09 ژوئیه 2009 - 17:38 »
تا جایی که اطلاع دارم نسخه 1.8 داتسو گالری قرار بوده بصورت Joomla 1.5 Native ارائه بشه که با توجه به تفاوت عمده ساختار جوملا 1.5 با مامبو باید تبدیل بشه.

آخرین نسخه گالری داتسو که برای مامبو ارائه شده همین 1.6.2 هست.
خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share