براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
Joomlart
صفحه: 1 ... 3 4 [5]   پایین

نویسنده موضوع: رنک سایتم زیاد نمیشه  (دفعات بازدید: 16020 بار)

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 513
  • مامبو داره معتادم ميكنه !!!
پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
« Reply #100 : پنجشنبه, 12 مارس 2009 - 19:52 »

درباره جستجو نيز شما فكر من رو خونديد . دقيقا ميخوام همچين اتفاقي در موتور جستجو بيفته . يعني لينكهاي سايت ، در پايين اسم سايت بيان .

با سلام
میخوام گوگل ، لینکهای سایتم رو زمانی که جستجو میکنم ، نشون بده . مثلا با جستجو کردن " شهر سخت افزار " در گوگل ، اول اسم سایت و بعد چند لینک از داخل سایت نشون داده میشه .
البته من در گوگل وب مستر رفتم و یک چیزی شبیه به اون پیدا کردم و احساس میکنم که این کار رو خود گوگل بر روی لینکها انجام میده و کاری از دست ما ساخته نیست . و شاید هم ساخته است و من بلد نیستم .
به هر حال این پیغام در گوگل وب مستر -> قسمت سایت لینک ، وجود داره :
Google has not generated any sitelinks for your site. Sitelinks are completely automated, and we show them only if we think they'll be useful to the user. If your site's structure doesn't allow our algorithms to find good sitelinks, or we don't think that the sitelinks are relevant to the user's query, we won't show them. However, we are always working to improve how we find and display sitelinks.

خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !
سايت p30p30 آماده تبادل لينك با تمام وب سايت ها مي باشد دوستاني كه تمايل به تبادل لينك دارند لينك نمايند و عنوان و لينك خود را براي ما ارسال نمايند

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #101 : یکشنبه, 12 آوریل 2009 - 12:49 »
با سلام
الان چند ماهي هست كه هيچ تغييري در رنكينگ سايتم بوجود نيامده . البته رنكينگ گوگل ولي در آلكسا وضعيت خيلي خوب شده و به رتبه 1.045.000 رسيده .
به نظر شما علت اينكه در گوگل هيچ تغييري پيدا نشده براي چيست. ضمن اينكه در گوگل وب مستر ، وضعيت لينكها و سايت مپ مرتب و خوب است .
خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !
سايت p30p30 آماده تبادل لينك با تمام وب سايت ها مي باشد دوستاني كه تمايل به تبادل لينك دارند لينك نمايند و عنوان و لينك خود را براي ما ارسال نمايند

mk2

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 764
  • MK2
« Reply #102 : یکشنبه, 12 آوریل 2009 - 16:07 »
سلام
رنك گوگل كه محرمانه است (هرچند يه حدسهايي بعضي از علما ميزنند كه چنينه وچنانه )
رتبه در الكسا هم كه يه شاهي
چون اگه اينطور باشه من در طول سه ماه از 1500000 به 300هزار رسيدم ! O0 O0 O0

ميگي نه اينجا رو ببين

به نظر من مهمترين چيز داشتن روزانه حداقل 1000 بازديد واقعي (نفر) است.
الان سايت هست در الكسا رتبه 600-900 هزارم داره ولي رنك گوگلش 3-4 ولي من كه 300هزارم رنكم فقط يكه !!! :D :D :D :D
پس بيخيال اين چيزا به اندرون سايتت برس .
مابقي چيزا خودش درست ميشه.

يا حق
خارج شده است
آياپير دات كام وب سايت اختصاصي دانشجويان کامپیوتر ایران :  http://www.aiapir.com
انجمن تخصصي دانشجويان كامپيوتر : http://www.aiapir.com/forum/index.php

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #103 : دوشنبه, 04 مه 2009 - 10:21 »
با سلام
آيا استفاده از چند تا دامين بر روي يك هاست ، تاثيري در افزايش رنك و بازديد از سايت دارد يا باعث كمتر شدن رنك در گوگل و آلكسا ميشود ؟
خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #104 : چهارشنبه, 27 مه 2009 - 13:09 »
با سلام
امروز يكي از دوستان كه سايتهاي زيادي هم با جوملا كاركرده پيش من بود . وضعيت لينكهاي سايتم را ديد كلي خنديد !!!
كلي توضيح دادم كه SEF مامبو اينه و Sh404sef به اينصورته باز قانع نشد و به خنده اش اضافه تر شد .
علت خنده را پرسيدم . آدرس سايتهايي كه با جوملا كار كرده بود را به من نشون داد و گفت كه در هيچ كدام از آنها از كامپوننتي استفاده نكرده ولي آدرس آنها را كه نگاه كردم ديدم مانند SH404sef آدرس دارند .
لطفا به اين آدرس برويد و لينك سايتهاي ايشان را نگاهي بيندازيد .
اگر واقعا جوملا از نظر SEO اينقدر قوي باشد ، بايد بزودي از خدمت دوستان مامبويي مرخص شد . هر چند در اين چند ماهه خيلي زحمت به مديران و دوستان داده ام .

البته يك نكته را هم بايد بگم و آن هم اينه كه ايشان در SEO تخصص بالايي دارند و البته هر مطلبي كه گفتند را بنده تاييد كردم و آدرس اين تاپيك را به ايشان نشان دادم و ايشان كلي حال كرده بود ! . فقط يك نقطه ضعف بزرگ بود و آن هم آدرسهاي صفحات بود.
خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !

دلفان آتش

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 842
  • سید نظام الدین دلفانی(سازند ونوازنده تنبور،سه تار)
« Reply #105 : پنجشنبه, 28 مه 2009 - 22:00 »
در مورد این مطلب ه میشه جداگانه بحث بشه و از ادامه این موضوع که باعث بیش از حد طولانی شدن یک موضوع میشه جلوگیری کرد
به همین دلیل از تمام عزیزان خواهش میشه موضوع را در این تایپیک پیگیری نمایند شاید به نتیجه ای هم برسه و برای کاربران دیگر هم قابل استفاده باشه موضوع را در
اینجا  مقایسه SEO جوملا و مامبو
پیگیری فرمایند
سپاسگزارم
خارج شده است
  ویکی ، دانشنامه مامبو لرن  "  دلفان آتش  "هدیه بدانها که جهان را گونه ای دیگر می نگرند"

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #106 : جمعه, 29 مه 2009 - 09:33 »
با تشكر از دوست عزيز دلفان آتش
البته علت زياد شدن صفحات بخاطر اهميت زياد SEo و PageRanke ميباشد .
ضمن اينكه مديران محترم هم ميتوانند اين مطالب را خلاصه تر نمايند . بنده فكر ميكنم كه اين مبحث نياز خيلي از مديران سايت را برطرف خواهد نمود .
خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #107 : شنبه, 04 ژوئیه 2009 - 00:40 »
با سلام
يك خبر خوش .
بالاخره پس از 5-6 ماه تلاش مستمر در افزايش پيج رنك ، بالاخره در يك ماه اخير به طور معجزه آسايي پيج رنكم دو رتبه افزايش يافت !!!
در اين مدت بدليل گذاشتن مطلب روزانه و استفاده از عناوين مطالب بكر و جذاب ، رعايت اكثر مطالبي كه دوستان فرموده بودند مثل عنوان صفحه ، كلمات كليدي و  .. .  افزايش پيج رنك پيدا كردم .
هر چند تبادل لينك به گفته دوست عزيزم Emad ظاهرا تاثير بسيار زيادي داشته است .
تشكر از همه دوستان كه وقت شريفشان را گذاشتند .
خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • ارسال: 5020
  • ! Processed Quickly
« Reply #108 : شنبه, 04 ژوئیه 2009 - 01:30 »
بسیار عالی، خوشحالم که بالاخره رنک سایت شما بالا رفت.

حالا من یک پیشنهاد میکنم به شما. هر روز کلمات مهم فارسی که در گوگل جستجو میشه رو ببین و مطالب رو با توجه به اون کلمات ایجاد کن.
مثلاً اگر کلمه "جمهوری اسلامی" مقام 1 تا 5 رو داره، سایت خودت رو با مطالبی با این مضمون بروز کن.

طبیعتاً مطالبی که در سایت منتشر میکنی باید با سایت همخوانی داشته باشه.

یک مدت این مورد رو هم انجام بده، من مدتهاست از این ترفند ساده استفاده میکنم.

در ضمن یک مورد دیگه که کلی میگم، سعی کنید از یک قالب استاندارد استفاده کنید و پشت سر هم قالب سایت رو عوض نکنید!

یا حق
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن

بدان راضی شدم جانا که از حالم خبر پرسی                     ازین آخر بود کمتر شبت خوش باد من رفتم
حکیم سنایی

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #109 : پنجشنبه, 17 سپتامبر 2009 - 23:03 »
سلام مجدد
يكي از دوستان پرسيده بود :
(( يه سرور چقدر در ايندكس شدن مطالب در موتورها موثره ؟  به جز معرفي به موتور ها و شعار تبليغات فروش ))
به نظر شما يك هاست با فرض فوق در افزايش رنك سايت تاثير دارد ؟

خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #110 : جمعه, 18 سپتامبر 2009 - 00:58 »
بله میتونه موثر باشه!

مثلاً یه نمونش اینه که سرور شما آلوده باشه و سایت شما هم هر چند وقت یکبار آلوده بشه! خوب وقتی سرور آلوده باشه سایت شما هم آلوده میشه و بعد گوگل سایت رو مخرب شناسایی میکنه و کل رنک شما رو صفر میکنه و ... .

پس سرور هم میتونه موثر باشه!

البته مدتها پیش مطالعه میکردم که گوگل در حال برنامه ریزی برای شناسایی هاستهایی (آیپی هاستها) با میزبانی سایتهای مزاحم و یا پورن (غیر اخلاقی) هستند تا بهشون کمتر توجه کنه و ... . (البته نمیدونم چقدر صحیح باشه این صحبت، اما خوب مدتها پیش این مورد رو در جایی مطالعه کردم از درستیش مطمئن نیستم پس به این جملات دقت نکنید، تنها برای اطلاع گفتم)

یا حق
خارج شده است

بدان راضی شدم جانا که از حالم خبر پرسی                     ازین آخر بود کمتر شبت خوش باد من رفتم
حکیم سنایی

mk2

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 764
  • MK2
« Reply #111 : جمعه, 18 سپتامبر 2009 - 12:39 »
بله میتونه موثر باشه!
من خيلي دوست دارم اين قضيه رو كامل بدونم.
اخه مدير سرور ما ميگفت سايتها رو معرفي ميكنيم واز اين حرفهاي تبليغاتي ولي  ....
به عنوان مثال من يه مطلب از يه سايت ديگه با رنك 4 نقل قول كردم توي انجمن ، چند روز بعد اون مطلب ما لينك اول گوگل قرار گرفت (رنك فعلي ما 2) ولي اون مطلب (r4 ) اونا لينك سوم چهارم قرار گرفت. خوب اينجا رنك نقض ميشه و يه چيزي مثل موقعيت سرور سر باز ميكنه ؟؟؟
تا ببينيم قضيه چيه؟؟

يا حق
خارج شده است
آياپير دات كام وب سايت اختصاصي دانشجويان کامپیوتر ایران :  http://www.aiapir.com
انجمن تخصصي دانشجويان كامپيوتر : http://www.aiapir.com/forum/index.php

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #112 : جمعه, 18 سپتامبر 2009 - 13:40 »

من خيلي دوست دارم اين قضيه رو كامل بدونم.
اخه مدير سرور ما ميگفت سايتها رو معرفي ميكنيم واز اين حرفهاي تبليغاتي ولي  ....
به عنوان مثال من يه مطلب از يه سايت ديگه با رنك 4 نقل قول كردم توي انجمن ، چند روز بعد اون مطلب ما لينك اول گوگل قرار گرفت (رنك فعلي ما 2) ولي اون مطلب (r4 ) اونا لينك سوم چهارم قرار گرفت. خوب اينجا رنك نقض ميشه و يه چيزي مثل موقعيت سرور سر باز ميكنه ؟؟؟
تا ببينيم قضيه چيه؟؟
يا حق

من فكر ميكنم اينگونه نيست . گوگل به ميزان مراجعه به لينك توجه ميكنه . هرچقدر هم رنك سايت بالا باشه . اين موضوع را چندين بار تست كردم . صفحه اول سايتم را نگاه كنيد . تعدادي از مطالب آن از سايتهاي معروف مي باشد ولي در گوگل در سطر اول يا دوم قرار دارد . شايد به تازگي لينك بستگي داشته باشد ! يا شايد چيز ديگر !!

ولي مسئله اي كه پسر مهربون گفتند فكر ميكنم تا حد زيادي صحت دارد . ضمن اينكه سايتهايي كه كلماتي مانند الله ، اسرائيل ، صهيونيست ، خدا و . . .  دارد نيز زير ذره بين قرار ميگيرند و با توجه به فرمولهاي خاصي كه دارند لينكها را از صفحات اول گوگل بر ميدارند . هرچقدر هم كه لينك مراجعه كننده داشته باشد و يا رنكش بالا باشد .

بعنوان نمونه بارها شده است كه از سايت تبيان مطلب در سايتم قرار داده ام . ولي در همان روز اول يا دوم لينك مطلب من در گوگل بالاتر از سايت تبيان قرار گرفته است . اين قضيه در سايتهاي مامبويي نيز تست شده است . احساس ميكنم در باره برخي سايتها ، گوگل به يك جمع بندي ميرسد و رتبه لينك را در موتور جستجويش پايين مي برد .
ولي آلكسا اينگونه نيست .
خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
رنک سایتم زیاد نمیشه
« Reply #113 : دوشنبه, 09 نوامبر 2009 - 06:32 »
دوستان سلام
پس از يك دوره تقريبا 1 ساله ، با توجه به توصيه هايي كه دوستان فرمودند ، مجددا رنك سايتم زياد شد و به 3 رسيد.
توصيه ميكنم مطالب بالا را مخصوصا درباره SEO مطالعه فرماييد .

نكته جالب اينجاست كه پس از اينكه گوگل ، ارورهايي كه به لينكهاي سايتم را ميداد ، حذف كرد به يكباره رنك افزايش يافت . احتمال بسيار زياد افزايش رنك با لينكهاي خرابي كه در گوگل وب مستر نمايش داده ميشود ، ارتباط دارد .

دوستان اگر اطلاعاتي در اين زمينه دارند بفرمايند .
متشكر
خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #114 : دوشنبه, 09 نوامبر 2009 - 11:25 »
سلام

توصيه ميكنم مطالب بالا را مخصوصا درباره SEO مطالعه فرماييد .

لطفاً یک خلاصه و یا یک مقاله چکیده خودت تهیه کن تا با نام خودت توی ویکی منتشر بشه.

پاییزتان پر مهر
خارج شده است

حکیم سنایی

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #115 : دوشنبه, 12 ژوئیه 2010 - 18:29 »
چشم حتما .

یک سوال :

در یک سایت تبلیغاتی خارجی دیدم که  میتوان Backlink خریداری کرد .

سوالم این است که آیا این راه ، راه خوبی برای افزایش بازدید کننده سایت و در نهایت رتبه سایت است ؟‌
خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !

navibd

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 392
« Reply #116 : دوشنبه, 12 ژوئیه 2010 - 19:10 »
بله که میشه.
اما نسبت به هزینه اش نمیصرفه
خارج شده است

p30p30

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #117 : دوشنبه, 12 ژوئیه 2010 - 20:08 »
بعنوان مثال 1000 لینک را 9 دلار قیمت گذاشتند .
مسئله اینجاست که آیا این لینکها در افزایش رنک سایت تاثیری دارند یا خیر ؟:
آیا مراجعه کننده ای هم به سایت افزوده می شوند یا خیر ؟
آیا کسی در سایتهای ایرانی با رتبه بالاتر  حاضر به انجام این کار میباشند ؟‌ هزینه ؟
و . . .
خارج شده است
www.p30p30.com
اولین شروع مامبویی من !

کبیری

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 2082
« Reply #118 : سه‌شنبه, 13 ژوئیه 2010 - 08:46 »
سلام

مسئله اینجاست که آیا این لینکها در افزایش رنک سایت تاثیری دارند یا خیر ؟:

خیر. از روشهای نامتعارف استفاده میکنند.

آیا مراجعه کننده ای هم به سایت افزوده می شوند یا خیر ؟

بله، یا مجازی و بصورت ربات، یا به این صورت که لینک شما رو در سایتهای تبادل یوزر قرار میدن.

بهتر است از شرکتهای معتبر که بصورت فنی روی SEO کار میکنند استفاده کنید مانند submitexpress.com

یا علی
خارج شده است
http://www.JoomlArt.ir   -   قدرت جوملا را با زیبایی همراه سازید...
صفحه: 1 ... 3 4 [5]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share