براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: کامپوننت Community Builder 1.1 فارسی  (دفعات بازدید: 6136 بار)

ninjavo

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 424
کامپوننت Community Builder 1.1 فارسی
« : شنبه, 17 ژانویه 2009 - 19:05 »
با سلام
من کامپوننت CB یا همون comprofiler رو فارسی کردم فقط چند تا چیز مونده که اگه اینا رو هم بتونید فارسی و ویرایش کنید عالی میشه چون من خود نتونستم .

1- مشکل در نمایش تاریخ که به شکل /%&/%& %۱۲:%دي:%ام هست .
2- معنی دو کلمه Unapproved و Disapproved
3- تغییر نام Username و E-mail و Password و Verify Password و Registration و دکمه Send Registration در صفحه ثبت نام که من هر کاریش میکنم فارسی نمیشه !!!
4- ترجمه ماژول mod_comprofilermoderator  و  mod_cblogin  و  mod_comprofileronline  که خیلی خیلی ساده هست و لینک دانلودش رو میذارم.
5- قرار دادن یه آموزش کامپوننت که یه نفر دیگه زحمتش رو بکشه فقط خواهش میکنم کامل باشه چون 1000 تا چیز داره ممنون.

یک نمونه از این کامپوننت و پلاگین هاش رو میتونید اینجا ببینید : http://www.joomlapolis.com/component/option,com_comprofiler/task,registers/
کامپوننت : http://ninja-abouzar.com/extension/com_comprofiler.zip
ماژول لاگین : http://ninja-abouzar.com/extension/mod_cblogin.zip
ماژول کاربران آنلاین : http://ninja-abouzar.com/extension/mod_comprofilerOnline.zip
ماژول http://ninja-abouzar.com/extension/mod_comprofilerOnline.zip :  mod_comprofilerOnline.zip

خارج شده است
نین جوتسو هنر رزمی اصیل ژاپنی میباشد . نینجاها افرادی مخوف بوده اند که با توجه به عملیاتی که به آنها داده میشد برنامه خود را سازماندهی میکردند

مسابقه اینترنتی نینجاها : http://www.forum.isf-bujinkan.ir/index.php/board,22.0.html
هنرهای رزمی نین جوتسو - نینجا : www.isf-bujinkan.ir
انجمنهای گفتگوی نینجاها : http://www.forum.isf-bujinkan.ir

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
پاسخ : کامپوننت Community Builder 1.1 فارسی
« Reply #1 : شنبه, 17 ژانویه 2009 - 19:11 »
با تشکر اگر دوستان زحمت بکشن کامل کنن میشه در سایت آپلودکرد

مرسی
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

ninjavo

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #2 : یکشنبه, 18 ژانویه 2009 - 13:49 »
ممنون
بابا این همه که نمیخوایم یه دو سه نفر که باشن حله  ;) ;D
همه کاراش شده اینا همش روهم فک نکنم نیم ساعت بیشتر طول بکشه .
خارج شده است
نین جوتسو هنر رزمی اصیل ژاپنی میباشد . نینجاها افرادی مخوف بوده اند که با توجه به عملیاتی که به آنها داده میشد برنامه خود را سازماندهی میکردند

مسابقه اینترنتی نینجاها : http://www.forum.isf-bujinkan.ir/index.php/board,22.0.html

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6020
  • ! Processed Quickly
« Reply #3 : یکشنبه, 18 ژانویه 2009 - 14:32 »
سلام
خيلي خوبه، واقعاً خسته نباشي!
فرزاد جان راستشو بخوايي بچه هاي عضو در تالار ديگه به كارهاي گروهي اهميتي نميدن! بايد سعي كني خودت تمومش كني.
براي آموزش هم ميتوني خودت از ويكي مامبولرن كمك بگيري و آموزشي رو براش ايجاد كني. كار با ويكي خيلي ساده هستش.

فايلها رو نگاه ميكنم، اگر بتونم براي قسمتي از انجام اينكار كمكي بكنم در همين تاپيك اعلام ميكنم.

در رابطه با كلماتي هم كه گفتي بايد ببيني در كجا آمده‌اند تا بتوني بهترين ترجمه رو داشته باشي.

يا حق
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن | mehrabun.ir

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

ninjavo

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #4 : یکشنبه, 18 ژانویه 2009 - 14:54 »
مهدی جان شرمنده این قسمتاش که گفتم رو خودمم نتونستم وگرنه من که 2 روز وقت گذاشتم نیم ساعتم روش
ویکی مامبولرن چی هست کجا باید برم ؟
کلماتی که نوشتم مربوط به قسمت ثبت نام میشه . مثل بن شدن یا ......
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #5 : یکشنبه, 18 ژانویه 2009 - 15:49 »
البته من زبانم زياد خوب نيست، ولي فكر كنم بتونيد از اين معاني استفاده كنيد. هنوز كامپوننت رو كامل نديدم كه بتونم دقيق بگم، اما فكر ميكنم معاني زير رو بتونيد استفاده كنيد.
 Unapproved : تأييد نشده
 Disapproved : قبول نشده

در رابطه با ويكي مامبولرن هم ميتونيد از اخبار سايت دنبال كنيد. ولي اين هم آدرس ويكي مامبولرن هست : wiki.mambolearn.com

انشاالله كه كار اين كامپوننت تموم بشه.

يا حق
خارج شده است

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

titanpass

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 296
« Reply #6 : دوشنبه, 19 ژانویه 2009 - 15:37 »
سلام مي خواستم بگم به جاي ماهي يكي ماهيگيري ياد بده
يك قسمت درست كنيد و در اون آموزش قدم به قدم  فارسي سازي كامپوننت و قالب و ... را ياد بديد اونوقت ببينيد سرعت رشد چقدر بالا ميره.
آيا براي فارسي سازي لازمه php  بلد باشيم؟
خارج شده است
تشكر گاليه از خدا بعداز آخرين كشفش: چقدر زيباست كه اكنون من همانگونه مي انديشم كه تو انديشيده اي كمك ام كن تا بيشتر چون تو بينديشم!

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #7 : دوشنبه, 19 ژانویه 2009 - 15:51 »
سلام
براي ترجمه شما بايد فايل مربوط به زبان رو فارسي كني و با نام fa_ir ذخيره كني. بعدش بايد صفحاتي كه نمايش داده ميشند رو و لازم هستن رو راست به چپ كني. (برخي از كامپوننتها فايل زبان ندارند كه تعدادشون خيلي اندكه)
بعد از همه اين كارها اگر مشكل خاصي نداشته باشه ميتوني كامپوننت رو منتشر كني.
برنامه نويسي تحت زبان php رو نيازي نيست بلد باشيد، اگر كامپوننت با مامبو سازگار باشه و مشكلي نداشته باشه شما احتياجي به دانستن php , mambo api نداريد.

اگر هم نكته اي يادم رفتش، لطفاً ديگر دوستان ذكر كنند.

يا حق
خارج شده است

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 731
  • السلام علیک یا اباعبدالله
« Reply #8 : پنجشنبه, 29 ژانویه 2009 - 21:41 »
من فایل زبان کامپوننت فایر برد رو فارسی کردم
خارج شده است
Mambo is My Life - مامبو زندگی من

بزودی کامپوننت فارسی فسیل فرم ساز فارسی ، و رفع اشکال شده انتشار داده خواهد شد

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #9 : پنجشنبه, 29 ژانویه 2009 - 23:29 »
fireboard  که با مامبو سازگار نیست ؟!

در ضمن نسخه ای از قبل نسخه 1.0.3 که تیم سازگار کرده فارسی شده بود !
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

ninjavo

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #10 : شنبه, 31 ژانویه 2009 - 00:08 »
این بنده خدا فارسی نشد ؟
عجب
خارج شده است

merkousha

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 143
  • تنهاترین وارث
« Reply #11 : شنبه, 31 ژانویه 2009 - 08:38 »
هو ..
نسخه ی 1.2 این کامپوننت منتظر شده .
بهتره که روی نسخه ی جدید کار بشه ..
خارج شده است
به خشنودی اهورا مزدا
 پایگاه اینترنتی استاد شهرام ناظری :  www.shahram-nazeri.ir
وب سایت شخصی من : www.Merkousha.Com

ninjavo

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #12 : چهارشنبه, 18 فوریه 2009 - 02:23 »
سلام بر دوستان به دلایلی دارم این کامپوننت رو از سرور برش میدارم کسی هم که ادامشو درست نمیکنه پس لزومی نداره  باشه.
مدیران در صورتی که به این کامپوننت احتیاج ندارید بفرمائید من از رو سرور پاکش کنم.
با تشکر
خارج شده است

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1210
  • محمد محسنی
« Reply #13 : شنبه, 26 دسامبر 2009 - 23:52 »
سلام من نصب کردم خطای زیر رو میده

New Edit Delete   
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.id' at line 3 SQL=SELECT COUNT(u.id)n FROM #__users AS un LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.idDB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.id INNER JOIN #__core_acl_aro AS ar' at line 3 SQL=SELECT DISTINCT u.*, g.name AS groupname, ue.approved, ue.confirmed FROM #__users AS u LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.id INNER JOIN #__core_acl_aro AS aro ON aro.value = u.id INNER JOIN #__core_acl_groups_aro_map AS gm ON gm.aro_id = aro.aro_id INNER JOIN #__core_acl_aro_groups AS g ON g.group_id = gm.group_id WHERE aro.section_value = 'users' LIMIT mos_, 5mos
خارج شده است
مدتی نیستم....                                            جایی خوندم         >> من زندگی را صرف طولانی کردنش نمیکنم <<          و حالا شده سرمشق زندگیم.                        
دوست نزدیک تر از من به من است               ویـن عجب بین که من از وی دورم
چه کـنم با که تـوان گفت که دوست               در  کنــار مــن  و  مــن  مـهجــورم
" مردان کوچک آرزو میکنند، مردان بزرگ اراده میکنند "                                 www.msm.ir                                              >>>>>>>>>     گیتار من

سعید

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • ارسال: 4711
  • -> متهم به نیکی <-
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا 1.5 فارسی تیم مامبولرن
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • محمد محسنی
خارج شده است
مدتی نیستم....                                            جایی خوندم         >> من زندگی را صرف طولانی کردنش نمیکنم <<          و حالا شده سرمشق زندگیم.                        
چه کـنم با که تـوان گفت که دوست               در  کنــار مــن  و  مــن  مـهجــورم
" مردان کوچک آرزو میکنند، مردان بزرگ اراده میکنند "                                 www.msm.ir                                              >>>>>>>>>     گیتار من

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #16 : یکشنبه, 27 دسامبر 2009 - 01:42 »
مشکل شما چیه ؟!
خارج شده است

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • محمد محسنی
« Reply #17 : یکشنبه, 27 دسامبر 2009 - 08:39 »
مشکل شما چیه ؟!

سلام...
من روی مامبو 4.5.6 نصب کردم در لوکال
یک فایل رو هم که در جایی خونده بودم حذف کردم...
که با وجود اون فایل اصلا نصب نمیشد
بعد از نصب که دارای ارور های زیادی هست
با اجرای کامپونت با خطای زیر مواجه میشم

در قسمت اول کامپونت
New Edit Delete   
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.id' at line 3 SQL=SELECT COUNT(u.id)n FROM #__users AS un LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.idDB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.id INNER JOIN #__core_acl_aro AS ar' at line 3 SQL=SELECT DISTINCT u.*, g.name AS groupname, ue.approved, ue.confirmed FROM #__users AS u LEFT JOIN #__comprofiler AS ue ON u.id = ue.id INNER JOIN #__core_acl_aro AS aro ON aro.value = u.id INNER JOIN #__core_acl_groups_aro_map AS gm ON gm.aro_id = aro.aro_id INNER JOIN #__core_acl_aro_groups AS g ON g.group_id = gm.group_id WHERE aro.section_value = 'users' LIMIT mos_, 5mos

در ضمن فقط 2 قسمت آخر کامپونت دارای خطا نیست
خارج شده است

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #18 : یکشنبه, 27 دسامبر 2009 - 09:32 »
نسخه مامبو ؟

نسخه mysql? و php?

لوکال هاست هستید یا سرور؟
خارج شده است

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • محمد محسنی
« Reply #19 : یکشنبه, 27 دسامبر 2009 - 23:44 »
نسخه مامبو ؟

نسخه mysql? و php?

لوکال هاست هستید یا سرور؟

سلام...
دو مورد از سوال شما رو بالا گفتم...
نسخه 4.5.6
و در لوکال
با مشخصات زیر

Server Configuration
Apache version :
Apache/2.0.55 (Win32)

PHP version :
5.1.4

MySQL version :
5.0.21-community-nt

در ضمن این رو هم یاد آور بشم که همین نسخه cb رو روی جولا روی همین سرور نصب کردم بخوبی جواب داد...
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #20 : یکشنبه, 27 دسامبر 2009 - 23:49 »
خارج شده است

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • محمد محسنی
« Reply #21 : دوشنبه, 28 دسامبر 2009 - 00:15 »
سلام...
فکر کنم همین کار رو کردم...
در ضمن ظاهرا php 5.3 رو پشتیبانی نمیکنه...
من سرور سایتم php 5.3  هستش ..
آیا راهی برای استفاده همزمان php 5.3   و   php 5.2   وجود داره؟
خارج شده است

trisha

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • محمد محسنی
« Reply #22 : جمعه, 01 ژانویه 2010 - 09:45 »
نصب کامپوننت CB روی مامبو 465 

اینرو مطالعه کردید ؟! اینرو بخونید و نصب کنید.

سلام...
من مطلب بالا رو هم خومدم..
باز هم مشکل اولیه رو دارم....
کاری نمیشه کرد.....؟؟؟؟
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share