براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Mambo - مامبو فارسی » مدیریت مامبو فارسی - Mambo Administration » درخواست راه حل کارآمد برای Safe mode
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: درخواست راه حل کارآمد برای Safe mode  (دفعات بازدید: 2700 بار)

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 12
درخواست راه حل کارآمد برای Safe mode
« : یکشنبه, 30 نوامبر 2008 - 23:54 »

قبل از اینکه مشکلمو مطرح کنم این رو خدمت اساتید بگم که من این موضوع رو search  کردم در همین فروم و 8 صفحه هم نتیجه جست و جو اومد ولی واقعا نتونستم به جوابی برسم .

من یک هاست ویندوز دارم که روی اون مامبو 4.6.2 نصب کردم ، و همون طور که می دونید نصاب مامبو با روشن بودن safe mode  مشکل دارد به نظر شما چه کار میشه کرد ؟

تو یکی از فروم های خارجی نوشته بود که میشه در یک سرور safe mode  رو برای یک سایت خاموش کرد بدون اونکه به سایر سایت های اون سرور صدمه بزنه ، تحقیق کردم و متوجه شدم این امکان فقط در سرور های لینوکس هست .
قبلا خیلی از دوستان گفته بودند که از هاستینگ بخواهید که خاموش کنه ، ولی من هر چه تلاش کردم راضی به انجام این کار نشدند .
بعضی از تاپیک ها گفته بودند فایل های php.ini  در root  و یا همه دایرکتوری ها بسازیم و خط set flag safe_mode = off  رو در اون وارد کنیم که من این روش رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد .
تاپیک دیگری بود گفته بود از .htaccess  استفاده کنیم ، که در تاپیک دیگری اون رو رد کرده بود و گفته بود که فقط زمانی کار ساز خواهد بود که سرور CGI  ران شده باشه .
جای دیگری گفته بود که در یک هاست لوکال نصب کن و یک dump از db بگیر ، ولی مشکل اینجاست که من دقیقا نمیدونم کدوم فایل ها کپی شدند و کدوم فایل های مامبو تغییری درشون ایجاد شده .

باور کنید هر جا دنبال جواب این سوال گشتم به جواب نرسیدم حتی دنبال پتچ هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم .

لطف می کنید اگر کمک کنید .
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 6020
  • ! Processed Quickly
پاسخ : درخواست راه حل کارآمد برای Safe mode
« Reply #1 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 00:56 »
سلام
ميخواهيد safe mode رو حل كنيد يا اينكه يك راه كار ميخواهيد تا بتونيد مامبو رو استفاده كنيد؟

كامروا باشيد.
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن | mehrabun.ir

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
« Reply #2 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 01:09 »
تنها مشكل وبزرگترين مشكل من با SAFE MODE اين هست كه عملا هيچ چيزي نميتونم روي مامبو نصب كنم ،
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #3 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 01:17 »
خوب براي نصب هر اكستنشني نياز هست كه اين تابع خاموش باشه.

شما دوراه داريد :
1-سرور خودتون رو تغيير بديد و از يك هاست لينوكس استاندارد استفاده كنيد.
2-براي نصب هر اكستنشني بر روي مامبو خودتون از روش سرخپوستي استفاده كنيد. (من هم قبلاً همين مشكل شما رو به مدت 1 ماه داشتم و چاره اي براش پيدا كردم كه برخي مواقع جواب ميده و امتحانش بد نيست)

اگر تمايل داشتيد ميتونم روش رو كه خيلي سخت نيست در همين تاپيك توضيح بدم.

كامروا باشيد.
خارج شده است

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
« Reply #4 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 09:35 »
راه حل اول كه امكان پذير نيست چون سايت براي شركت ثالثي هست وداخلش اطلاعات زيادي هست
اما من يك جايي خونده بودم كه به صورت دستي به وسيله فايل xml. و فايل install.php نصب كرده بودند و اين واقعا مشكل هست و ريسك بالايي هم داره.
به هر حال ممنون ميشم از شما اگر راه حلتون رو ارائه بديد ، به طور مثال گالري داتسو رو چطور ميشه نصب كرد ؟
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #5 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 09:59 »
سلام!
براي اينكار شما مجبوريد يك كار را ياد بگيريد.
انتقال از لوكال به سرور و بالعلكس. (در آموزشهاي سايت موجود است - نحوه انتقال سایت از لوکال به سرور
شما سايت را از سرور به لوكال منتقل كنيد و اكستنشن خود را نصب كنيد و پس از نصب اكستنشن سايت را از لوكال به سرور منتقل كنيد.
در اكثر مواقع اينكار انجام ميشود.
اگر مشكلي پيش آمد در همين تاپيك ادامه دهيد.

كامروا باشيد.
خارج شده است

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
« Reply #6 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 15:57 »
پیگیر راهی که شما گفتید شدم ، و کامپوننت مربوطه رو دریافت کردم ، مشکل اینجاست که سایت اصلی من که الان روی هاست هست روی safe mode اجرا شده و حتی از نصب این کامپوننت هم جلوگیری می کنه ، راه حل شما چیه ؟
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1978
  • کم پیدا
« Reply #7 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 16:08 »
سلام. :)لازم نیست روی هاستتون اکستنشن نصب کنید.یک راه بهتر هم هست.
شما اکستنشن های مورد نیازتون را که می خواهید روی سایت هاستتون داشته باشید، ابتدا روی لوکال (که safe mode خاموش هست) نصبش کنید بعد فایل ها و فولدر های کامپوننت که روی لوکالتون ایجاد شده را به سرور منتقل کنید و همچنین از جدول هایی که توسط کامپوننت های جدید که نصب کردید، توی دیتابیس ایجاد شده، روی لوکال بک آپ بگیرید و توی phpmyadmin هاستتون ریستور کنید.(برگردونید)

اگر هم می خواهید از طریق کامپوننت ebackup که آموزشش در سایت بود ، اقدام کنید، برای نصب کامپوننتمذکرو باید به صورت دستی ایجاد کنید و علاوه بر کپی فایل ها و فولدر های کامپونن در سرور، query های مربوط به کامپوننت را هم به صورت دستی در دیتابیس وارد کنید.

یــــــــــــــــــاعـــــــــــــــلی
خارج شده است
:)

Yashar313

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 660
« Reply #8 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 16:22 »
البته بسته به سرور یه راه حل های غیر اخلاقی هم واسه خاموش کردن safemode هست!  >:D
اگه بعضی فانکشن های خاص رو سرور Disable نشده باشه میشه safe mode رو به راحتی off کرد
خارج شده است
امام زمان روحی فاده فرمودند:انّا غَیْرُ مُهْمِلینَ لِمُراعاتِكُمْ، وَ لا ناسینَ لِذِكْرِكُمْ، وَ لَوْ لا ذلِكَ لَنَزَلَ بِكُمُ اللاَّْواهُ، وَ اصْطَلَمَكُمُ الاَْعْداءُ. فَاتَّقُوا اللّهَ جَلَّ جَلالُهُ وَ ظاهِرُونا:
ما در رعایت حال شما كوتاهى نمى‌كنیم و یاد شما را از خاطر نبرده ‌یم، كه اگر جز این بود گرفتارى‌ها به شما روى مى‌آورد و دشمنان، شما را ریشه كن مى‌كردند. از خدا بترسید و ما را پشتیبانى كنید
 آیت الله بهجت از مرحوم آقای قاضی (ره) نقل می کردند که ایشان می فرمود:
«اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند! .»

bestfriend

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 50
« Reply #9 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 17:28 »
سلام
من سایتم روی لینوکس هست که safe mode روشنه اما مامبو با کامپوننت های پیشفرض نصب میشه و کار میکنه ولی هیچ کامپوننتی نمی شه اضافه کرد.
من هم تمام راه هایی که برای خاموش کردن safe mode بدون درخواست از مدیر سرور بوده رو بررسی کردم که هیچ کدوم جواب نداد.
از شون درخواست کردم که خاموش کنند که کامپوننت رو نصب کنم . جواب دادن که بخاطر امنیت این کار رو نمی کنم .البته حرفشون منطقی نیست مثلا واسه یه ساعت خاموش بودن safe mode چه اتفاقی می افته به نظرم که این مدیر سرورها یا خیلی تتبل هستند یا بی سواد و بلد نیستند این کار رو بکنند.
از تیم مامبو هم درخواست کرده بودیم یه راه حلی واسه این کار بصورت آموزشی ارائه بده که همچنان منتظریم.
به نظر مامبو باید خودش رو تغییر بده و با safe mode کنار بیاد نه سرور ها چون هر چه جلوتر می ریم امنیت حرف اصلی یه سایت می شه مخصوصا سایت های حرفه ای حتی شنیده بودم که گزینه off  یا on برای safe mode می خواد از تنظیمات php  کنار گذاشته بشه و همواره on  باشه.
خارج شده است

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
« Reply #10 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 18:30 »
آقای کاظم زاده راهی که شما میگید دقیقا راه نصب دستی هست یعنی با فایل .xml و install.php اون اکستنشن این کار واقعا دشوار هست و ریسک آسیب دیدن سایت هم زیاد هست ( مخصوص سایت مهمی که درون اطلاعات زیادی هست ) و فکر نکنم که این آخرین راه هم باشه .

آقای dj_ahmad خوشحال میشیم اگر شما راهتون رو پیشنهاد بدید تا استفاده کنیم ، سرور هاست ما windows و cpanel اون helm هست . و قید به راحتی که به کار بردید امیدوار کنندست !
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #11 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 18:44 »
آقا سيامك روش احمد از htaccess هست كه قبلاً گفتيد امتحان كرديد و جواب نداده!

علي هم دقيقاً روشي شبيه من نوشته

شما كاري كه من گفتم رو اصلاً انجام داديد؟!
اگر انجام داديد يكبار توضيح بديد كه دقيقاً چكار كرديد؟
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #12 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 18:52 »

علي هم دقيقاً روشي شبيه من نوشته

سلام. فقط با یه تفاوت جزئی که نیازی به نصب کامپوننت روی هاست برای بازگردانی بک آپ نیست. ;)(چون اصلا دوستمون امکان نصب کامپوننت به روش معمول را روی هاستشون ندارن)

یـــــــــــــــــــاعــــــــــــــــلی
خارج شده است

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
« Reply #13 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 18:55 »
از اونجایی که روی سایتی که الان داره کار می کنه اطلاعات زیادی هست من باید اول از سایتم که روی هاست هست یک بک آپ بگیرم و بک آپی که گرفتم رو وارد یک هاست لوکال کنم و اکستنشن رو نصب کنم و دوباره بک آپ بگیرم و بک آپی که دارای اکستنشن هست رو دوباره به هاست منتقل کنم . اگر نیازی نبود که در مرحله اول از هاست فعلیم به خاطر وجود اطلاعات درش بک آپ بگیرم مشکلی پیش نمیومد .
من دقیقا نمی دونم .htaccess چی هست و در ضمن من ساختن فایل php.ini رو امتحان کردم که جواب نداده ، فایل ,htaccess رو در یکی از تاپیک ها رد کرده بودند و گفته بودند که باید سرور CGI ران شده باشه و منم دیگه پیگیر فایل .htaccess نشدم . الانم نمی دونم چی هست ، اگر فکر می کنید جواب میده توضیح کاملتری بدید ممنون میشم .
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #14 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 19:00 »
از اونجایی که روی سایتی که الان داره کار می کنه اطلاعات زیادی هست من باید اول از سایتم که روی هاست هست یک بک آپ بگیرم و بک آپی که گرفتم رو وارد یک هاست لوکال کنم و اکستنشن رو نصب کنم و دوباره بک آپ بگیرم و بک آپی که دارای اکستنشن هست رو دوباره به هاست منتقل کنم . اگر نیازی نبود که در مرحله اول از هاست فعلیم به خاطر وجود اطلاعات درش بک آپ بگیرم مشکلی پیش نمیومد .

سلام. لازم نیست این کار را هم بکنید. شما می تونید تنها از جداول کامپوننت های جدیدی که روی لوکال نصب می کنید، بک آپ بگیرید و روی سرور ریستور کنید. (تنها همون جدول ها را) در این صورت به دیگر اطلاعات سایت شما اصلا کاری نداریم.

منتها اون بک آپ اولیه را از روی هاستتون قبل از انجام هر کاری بگیرید و داشته باشید. ضرر نمی کنید ;)

یـــــــــــــــــاعــــــــــــــــلی
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #15 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 19:08 »
علي هميشه اين روشي كه ميگي جواب نميده ها! بعضي از كامپوننتها رو كه نصب ميكني يه تغييرات كوچيكي توي جاهاي ديگه ميده و ... .
ولي براي داتسو فكر نميكنم مشكلي باشه.
---------------------------------------------------------
آقا سيامك روش htaccess هرگز رد نشده و بهترين كار تنظيم در htaccess هست ولي بستگي به سرور ميزبان داره كه اين امكان رو داشته باشه يا نه!
البته شايد هم منظور دوست خوبمون احمد هم چيز ديگه اي باشه!
خارج شده است

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
« Reply #16 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 19:13 »
جداول اکستنشن جدید رو میشه به همین راحتی resote کرد ، ولی فایل های اون چی ، به طور مثال من نمی دونم که در کجای مامبو این تغییر صورت میگیره تا اون کامپوننت به منو های بخش مدیریت اضافه بشه ، و یا سایر تغییرات دیگه ای که ممکنه من متوجه نشم و انجام ندادن اونها باعث بشه که برای سایت اتفاقی بیفته . اگر واقعا تنها راه حل برای این موضوه همین هست ، یک راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون میشم .
و در مورد .htaccees چطور ؟ شدنی هست ؟ میشه روی اون حساب کرد یا خیر ؟
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #17 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 19:21 »
بهترينكار اينه كه شما متوجه بشيد اساس كار مامبو چي هست.
فايلها در هاست و جداول بانك اطلاعاتي (ديتابيس) در sql server شما هست.
هنگامي كه شما يك كامپوننت رو نصب ميكنيد. فايل ها در هاست كپي ميشوند و جداول لازم نيز در ديتابيس ايجاد ميشوند.
ماژولها و قالبها اينچنين نيستند. فقط فايل كپي ميشود و با كمك xml فعال ميشوند.

بازم نكته مبهمي وجود داره؟!
----------------------------------
اجازه بديد در رابطه با htaccess صحبتي نكنيم تا خود آقا احمد بياد و پاسخ بده.
خارج شده است

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
« Reply #18 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 19:30 »
ممنون ! ولی من این ها رو می دونستم ! برای همین گفتم به راحتی میشه یه dump از phpmyadmin بگیریم و table های مورد نیاز رو بسازیم ، ولی اینکه چه فایل های کجای مامبو کپی میشند رو نمی دونم ، و یا اینکه در کدام فایل های مامبو چه تغییراتی ایجاد میشه درست مشخص نیست ، و این ممکنه به سایت صدمه بزنه فرض کنید شما فایل هایی رو توی فولدر mambots کپی کردید و جای دیگه ای باید اون فایل ها رو تعریف می کردید و نکردید . (به عنوان مثال) ، حتی من خودم فایل install.php داتسو رو باز کردم و سعی کردم تمام مراحلی که اونجا نوشته شده هست رو خودم به صورت دستی انجام بدم ، ولی می دونید چقدر زیاد هست و چقدر مشکل ، و صد البته بعضی جاهاش رو سردر نیاوردم چی کار کرده .
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #19 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 19:34 »
شما ظاهراً متوجه نشديد كه ميتونيد روي لوكال با كمك خود نصب جامع نصب كنيد!
ديگه نيازي به نصب دستي نيست كه شما به دنبالش هستيد!
خارج شده است

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
« Reply #20 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 19:41 »
میشه یه بار دیگه سناریو رو از اول بگید !
خوب من داتسو رو الان روی هاست لوکالم بدون هیچ مشکلی نصب کردم چه کمکی می تونه به من بکنه جز اینکه از دیتابیس یه dump بگیرم ! نمی تونم فایل های کل سایت لوکال رو جای فایل های هاست replace کنم که ، و راهی هم نیست که بفهمم وفتی روی لوکال نصب کردم چه فایل هایی کجا کپی شدند یا چه فایل های تغییر درشون ایجاد شده . منظور شما رو درست متوجه نمیشم .
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #21 : دوشنبه, 01 دسامبر 2008 - 21:13 »
شما سايت رو به لوكال منتقل كرديد؟
خارج شده است

siamak-s

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
« Reply #22 : سه‌شنبه, 02 دسامبر 2008 - 12:45 »
من سایت فعلی که روی هاست هست رو به لوکال نصب نکردم
سایت فعلی روی هاست هست و من یک مامبوی دیگه جدا روی لوکال نصب کردم و روی مامبویی که روی لوکال نصب کردم تونستم بدون هیچ مشکلی داتسو رو نصب کنم .
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #23 : سه‌شنبه, 02 دسامبر 2008 - 15:09 »
سلام.چطوری سیامک جان؟ :)
ببین معمولا وقتی شما کامپوننت نصب می کنی، در دو مکان به احتمال قوی فایل ها و پوشه هاش ایجاد می شن.یکی در مسیر components و دیگری در مسیر administrator/components. خوب تا اینجاش که مشکلی نیست.حالا این که کدوم پوشه مربوط به کامپوننت مربوطه هست، از روی اسمش کاملا مشخصه ;) اولا که همه ی پوشه های با پیشوند _com شروع می شن که نمایانگر کامپونننت بودنشان هست. بعد از این پیشوند، اسم خود کامپوننت نوشته می شه. مثلا اگر کامپوننت شما اسمش test باشه، پوشه ی اون به این اسم هست : com_test . این پوشه در دو هر دو مسیر components و administrator/components ایجاد میشه. کافیه همین پوشه ها را از لوکال دقیقا به همون مسیر در هاستت کپی کنی.به احتمال زیاد کار می کنه.

فقط قبلش اون بک آپه را از سایتت توی هاست،حتما بگیر O0

یـــــــــــــــــــاعــــــــــــــــلی
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #24 : سه‌شنبه, 02 دسامبر 2008 - 17:38 »
اولاً سيامك خان عزيز شما سعي كن متوني كه نوشته ميشه رو كاملاً بخوني تا مثل الان سردرگم نشي. هرچند كه چون چنتا روش يه جا به تاپيك تزريق شد. ولي شما اگر دقت ميكردي همون روز اول مشكلت حل ميشد.
----------------------------------------------------------------------------------
البته علي يادش رفت بگه كه بايد در صورت ايجاد شدن جداولي در phpmyadmin توسط كامپوننت اون جداول رو هم به sql هاست منتقل كنيد.
در جداول هم كاملاً مشخص هست و ميتونيد جداول مربوط به كامپوننت رو همونطور كه پوشه ها رو شناسايي ميكنيد، تشخيص بديد.

كامروا باشيد.
خارج شده است

صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share