اول اینکه در مورد Dreamweaver کارتون درست بود ولی چرا جواب نگرفتید نمی دونم خود من از این راه دارم عمل می کنم.
دوم در مورد معلمتون که حرفش تا حدودی درسته ! اما نه برای شما! و حرف دوستان هم اینجا در مورد شما درسته!
عزیز من علم مهندسی معکوس علم خوبی هست و باعث یاد گیری می شه ولی نه برای شمایی که هنوز برنامه ای با PHP ننوشته ای یا اطلاعاتی کافی در مورد LAMP نداری و فقط چند کتاب خوندی.
پیشنهاد می کنم این راه رو پیش بری.
1. خوندن کتاب های HTML ای که دوست خوبم سیامک بهشون اشاره کرد. من هر دو کتاب رو خوندم. کتاب اول آشنات می کنه و کتاب دوم رات می اندازه. کتاب دوم واقعا کتاب خوب و عالی هستش.
2. بعدش کتاب PHP یه دونه تو بازار هستکه انتشارات ناقوس هست اگه اشتباه نکنم چاپ کرده یه کتاب 250 - 300 صفحه ای هستش که اول اون رو بخون تا با PHP آشنا بشی.
3. بعد کتابی که انتشارات نص چاپ کرده و حدود 1000 خورده ای صفحه هست اون رو بگیر و بخون.
بعدش که اینک ار ها رو کردی حالا آماده ای که شروع به کار کنی. کمی خودت برنامه بنویس. تا دستت بیاد چه جوری با PHP برنامه می نویسند.
و بعد از اون شروع به مهندسی معکوس در مورد کد های مامبو کن.
آدمی به سن تو آینده درخشانی در انتظارش هست به شرط اینکه این رو بدونه که به اندازه سنش بخواد پیش بره! نه اینکه در این سن بخواد کارهای بزرگ بکنه!
قول می دم اگه این مسیر رو پیش بگیری حداکثر دو سال دیگه واسه خودت کسی شدی.