اول بگم که من هرگز اسمی از دوستان این پروژه نیاووردم

و اصلاً منظورم صرفاً همین تاپیک نبود

. همونطور که در ارسالهای قبلی این تاپیک، دوستان اشاره کردند که نمیتونن باشند و ... . پس در این تاپیک هرفردی که نمیتونست باشه خیلی مردونه گفت و رفت. اما در خیلی از جاها ... .
امیر جان شاید نتونم توی نظرسنجی شرکت کنم و دیر برسم، پس همینجا میگم که بهتره چند نسخه مختلف از این کامپوننت رو آماده کنی و در سه نسخه ارائه کنی.
1) نسخه کاملاً رایگان و در اختیار تمامی کاربران (غیر فعال و فعال) - قابل انتشار در مامبودیگ
2) نسخه کاملاً رایگان و در اختیار کاربران فعال (و یا لیستی مورد نظر خودت) - از طرف خودت ارائه بشه و یا افرادی را از جانب خودت مأمور کنی
3) نسخه با امکانات خاص که با قیمت مورد نظر خودت عرضه کنی. (نه خیلی زیاد و نه خیلی کم)
فکر میکنم خودت هم بتونی این سه نسخه رو از هم تفکیک کنی و نیاز به توضیحات من نباشه.
اینکارها باعث میشه که کاربران سعی کنند و فعال بشوند و ... .
امضای من هم که میبینی، به خاطر مسئله ای که خودت میدونی تا مرداد ماه خیلی کم و شاید هم اصلاً نتونم آنلاین بشم. اما بعد از اینکه زمان کافی داشته باشم بر میگردم و مثل قبل اذیتتون میکنم :دی
امیدوارم تا اونموقع کمی فرهنگ متن باز در بین ایرانی و به خصوص کاربران مامبولرن جا بیوفته. در ضمن مامبولرن یک جمع دوستانه بوده و هست که پیشرفت کرده و میکنه. اما کاربران مامبولرن متأسفانه سعی نمیکنند که با یکدیگر دوست باشند و همکاری کنند. (البته منظورم همه نیست، اما توی این 6 ماه دیدم که از هر 700 عضو در انجمن تنها یک نفر همکاری میکند!)
موفق باشید.
یا حق