براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: 1 2 3 [4]   پایین

نویسنده موضوع: فارسی سازی کامپوننت supacart  (دفعات بازدید: 22439 بار)

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 371
پاسخ : فارسی سازی کامپوننت supacart
« Reply #75 : جمعه, 03 آوریل 2009 - 19:04 »
سلام

پسر مهربون ؛

بعضی از دوستانی که الان در جمع ما در این پروژه نیستن ، شرایطی داشتن که نتونستن ... این همیشه بوده و ایرادی نداره .

اینکه خیلی فعالیت کمه و ما ایرانی ها فقط مصرف میکنیم درسته . اما بارها گفتم باز میگم که اگه همه اینطوری بودن الان مامبولرنی وجود نداشت .

دنیای متن باز برای ما خیلی جوون هست . باید آموزش داد . باید فکر کرد که این همه پروژه متن باز فقط با فعالیت های مداوم زنده موندن و ما الان داریم ازشون بهره می بریم .

فلسفه متن باز باید تعریف بشه . باید گفته بشه که ...     آه  :(

بگذریم . من امروز از سفر اومدم و کار رو دارم ادامه میدم . در مورد انتشار هم یه نظر سنجی بین بعضی عزیزان در انجمن انجام میدم .

تو امضات چیزهایی دیدم که ناراحتم کرد. بیشتر پیش ما بیا...  ;)

سربلند باشید
امیر     
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6020
  • ! Processed Quickly
« Reply #76 : شنبه, 04 آوریل 2009 - 12:50 »
اول بگم که من هرگز اسمی از دوستان این پروژه نیاووردم  :o و اصلاً منظورم صرفاً همین تاپیک نبود  O0. همونطور که در ارسالهای قبلی این تاپیک، دوستان اشاره کردند که نمیتونن باشند و ... . پس در این تاپیک هرفردی که نمیتونست باشه خیلی مردونه گفت و رفت. اما در خیلی از جاها ... .

امیر جان شاید نتونم توی نظرسنجی شرکت کنم و دیر برسم، پس همینجا میگم که بهتره چند نسخه مختلف از این کامپوننت رو آماده کنی و در سه نسخه ارائه کنی.
1) نسخه کاملاً رایگان و در اختیار تمامی کاربران (غیر فعال و فعال) - قابل انتشار در مامبودیگ
2) نسخه کاملاً رایگان و در اختیار کاربران فعال (و یا لیستی مورد نظر خودت) - از طرف خودت ارائه بشه و یا افرادی را از جانب خودت مأمور کنی
3) نسخه با امکانات خاص که با قیمت مورد نظر خودت عرضه کنی. (نه خیلی زیاد و نه خیلی کم)

فکر میکنم خودت هم بتونی این سه نسخه رو از هم تفکیک کنی و نیاز به توضیحات من نباشه.
اینکارها باعث میشه که کاربران سعی کنند و فعال بشوند و ... .

امضای من هم که میبینی، به خاطر مسئله ای که خودت میدونی تا مرداد ماه خیلی کم و شاید هم اصلاً نتونم آنلاین بشم. اما بعد از اینکه زمان کافی داشته باشم بر میگردم و مثل قبل اذیتتون میکنم :دی

امیدوارم تا اونموقع کمی فرهنگ متن باز در بین ایرانی و به خصوص کاربران مامبولرن جا بیوفته. در ضمن مامبولرن یک جمع دوستانه بوده و هست که پیشرفت کرده و میکنه. اما کاربران مامبولرن متأسفانه سعی نمیکنند که با یکدیگر دوست باشند و همکاری کنند. (البته منظورم همه نیست، اما توی این 6 ماه دیدم که از هر 700 عضو در انجمن تنها یک نفر همکاری میکند!)

موفق باشید.

یا حق
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن | mehrabun.ir

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #77 : دوشنبه, 22 ژوئن 2009 - 10:43 »
امیر جان چه خبر از این کامپوننت ؟ مواردی که باقیمونده رو اگر بتونی به من بگی خیلی خوب میشه. چند روز آینده وقتم آزاد میشه و میتونم کمک کنم تا این کامپوننت زودتر ارائه بشه.

یا حق
خارج شده است

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

metokhan

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 13
« Reply #78 : دوشنبه, 27 ژوئیه 2009 - 08:29 »
سلام
تموم شد این فروشگاه؟؟
من نیاز دارم!!
پولیه؟؟؟
رایگانه؟؟؟؟
خارج شده است

فیروزمندان

• مدیر سایت
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 11316
  • Information Is Power
« Reply #79 : سه‌شنبه, 28 ژوئیه 2009 - 23:55 »
سلام

به نظر میاد هنوز دوستان تکمیل نکردند .

اما تیم مامبولرن کامپوننت VirtueMart رو فارسی کرده و برای پرداخت با  سیستم شتاب یکپارچه کرده . البته این کامپوننت کامرشیال هست .
در صورت نیاز میتونید به اینفو @ مامبولرن دات کام ایمیل بزنید

یا علی

ir-help

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 8
« Reply #80 : پنجشنبه, 27 اوت 2009 - 11:21 »
با عرض سلام خدمت دوستان گرامي

خدا قوت ..
اين كامپوننت ميتونه خيلي مفيد باشه .. مطمئنا" خيلي از دوستان منتظر اتمام كار اين پروژه هستن
آيا كار فارسي سازي هنوز در جريانه ؟
ميتونيم منتظر ارائه اولين نسخه باشيم ؟
خارج شده است

ir-help

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 8
« Reply #81 : شنبه, 29 اوت 2009 - 22:12 »
دوستان گرامي

آيا كسي هست كه بتونه در اين زمينه اطلاعاتي بده ؟!! من به آقاي مجيد هم براي خريد پيغام زدم ولي هيچ جوابي نگرفتم !!

خواهش ميكنم يك نفر راهنمايي كنه
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #82 : یکشنبه, 30 اوت 2009 - 01:26 »
با عرض سلام خدمت دوستان گرامي

خدا قوت ..
اين كامپوننت ميتونه خيلي مفيد باشه .. مطمئنا" خيلي از دوستان منتظر اتمام كار اين پروژه هستن
آيا كار فارسي سازي هنوز در جريانه ؟
ميتونيم منتظر ارائه اولين نسخه باشيم ؟
انجام پروژه توسط دوستان به پایان رسیده است، اما بنا به دلایلی تمایل به انتشار نسخه آن ندارند.
در آینده برنامه های دیگری خواهند داشت که به اطلاع عموم میرسانند.

در صورت تمایل میتوانید این فارسی سازی را در تاپیکی دیگر انجام دهید. (در صورت تمایل تیم ترجمه ای رو به این منظور تشکیل بدید)

تاپیک به دلیل بسته شدن پروژه و بی نتیجه ماندن و به درخواست یکی از دوستان قفل شد.

در رابطه با کامپوننت فروشگاهی تیم هم در همان ارتباط با آقا مجید در انتظار باشید.

یا حق
خارج شده است

صفحه: 1 2 3 [4]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share