adelyaghoubi
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 16
|
 |
« پاسخ #50 : چهارشنبه, 19 نوامبر 2008 - 22:02 » |
|
سلام دوستان عزیز. از اینکه میبینم این قالب مورد توجه شماست بسیار خوشحالم. طراحی جدید این قالب که به رنگ آبی می باشد را طراحی و بر روی سایت زیر قرار داده ام. www.hashjin.comاگه از این قالب خوشتون میاد تقاضای خودتون رو برام ارسال کنید  با تشکر یعقوبی نام کاربری قبلی من yaghoubi بود که پسوردش یادم نیست . الان با نام کاربری adelyaghoubi در خدمت شما هستم. ** دو پست شما یکی شد
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: سه شنبه, 25 نوامبر 2008 - 16:33 توسط فیروزمندان »
|
خارج شده است
|
|
|
|
nastaran2008
Jr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 56
|
 |
« پاسخ #51 : چهارشنبه, 19 نوامبر 2008 - 23:11 » |
|
دوستان پیشنهاد میدم که حالا که این قالب اینقدر طرفدار داره و البته قالب خوبی هم هستش بهتر نیست نسخه فول اسکرینش رو هم بسازیم؟ البته یه مشکلاته دیگه ای هم داره بعضی موقعیتهای ماژول رو ساپورت نمیکنه مثلا newsflash رو نداره. فکر کنیم اگه این موارد رو با هم حل کنیم خیلی قالب توپی بشه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
plusboy
|
 |
« پاسخ #52 : پنجشنبه, 20 نوامبر 2008 - 00:00 » |
|
من هم بسیار موافقم. در حقیقت دنبال فول اسکرین کردن قالب بودم. منتهی از اونجایی که آماتور هستم. تمام قالب به هم میریزه. اگر کسی میتونه این کار را بکنه. عالی میشه.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
adelyaghoubi
Newbie
آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 16
|
 |
« پاسخ #53 : پنجشنبه, 20 نوامبر 2008 - 10:22 » |
|
سلام دوستان. خيلي خوشحالم كه اين قالب انقدر طرفدار داره. دارم روش كار ميكنم كه فول اسكرينش رو هم براتون درست كنم با كمي تغييرات در ساختار قالب و زيبا تر كردن آن.
ممنونم از لطفتون yaghoubi
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
پـــســـر مــهـربــــــــون
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1397
مهدي
|
 |
« پاسخ #54 : پنجشنبه, 20 نوامبر 2008 - 11:08 » |
|
جناب يعقوبي ممنون كه به دوستان ما لطف داريد. بعد از اينكه قالب جديد رو آماده كرديد لطفاً در فعاليت كاربران معرفي كنيد تا در مامبو-ديگ منتشر شود.
توجه : از تمامي افرادي كه زحمت ايجاد يك اكستنشن را ميكشند تقاضا ميشود در فعاليت كاربران ثبت كنند تا پس از بررسي در مامبو-ديگ منتشر شود. همچنين كاربراني كه تا به اكنون اكستنشني را آماده كرده اند و در انجمنهاي خارج از فعاليت كاربران ثبت كرده اند، لطفاً در انجمن فعاليت كاربران - مامبو ثبت كنند تا به زودي در مامبو ديگ منتشر شوند.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mk2
Full Member

آنلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 210
آياپير بختياري
|
 |
« پاسخ #55 : پنجشنبه, 20 نوامبر 2008 - 16:12 » |
|
سلام دوستان عزیز. از اینکه میبینم این قالب مورد توجه شماست بسیار خوشحالم. طراحی جدید این قالب که به رنگ آبی می باشد را طراحی و بر روی سایت زیر قرار داده ام. www.hashjin.comاگه از این قالب خوشتون میاد تقاضای خودتون رو برام ارسال کنید  با تشکر یعقوبی سلام من كه قبل از ارسال شما گفتم كه آبيش بهتره من تازه يه نسخه شخسي هم ازش درست كردم ولي فايل رو بزاي دانلود بزاريد به نظر من اين جالبتره! اگه لينكشو گذاشتتيد بگيد دانلود كنيم متشكر
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
مهدي
|
 |
« پاسخ #56 : پنجشنبه, 20 نوامبر 2008 - 18:03 » |
|
سلام دوستان عزیز. از اینکه میبینم این قالب مورد توجه شماست بسیار خوشحالم. طراحی جدید این قالب که به رنگ آبی می باشد را طراحی و بر روی سایت زیر قرار داده ام. www.hashjin.comاگه از این قالب خوشتون میاد تقاضای خودتون رو برام ارسال کنید  با تشکر یعقوبی سلام من كه قبل از ارسال شما گفتم كه آبيش بهتره من تازه يه نسخه شخسي هم ازش درست كردم ولي فايل رو بزاي دانلود بزاريد به نظر من اين جالبتره! اگه لينكشو گذاشتتيد بگيد دانلود كنيم متشكر سلام فكر كنم شما فقط همين تاپيك رو مشاهده كرديد! سعي كنيد به اكثر تاپيكها سر بزنيد تا بهتر از انجمن اطلاع داشته باشيد. قالب زیبای زمستان مامبوكامروا باشيد.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mk2
Full Member

آنلاین
جنسيت : 
آياپير بختياري
|
 |
« پاسخ #57 : پنجشنبه, 20 نوامبر 2008 - 21:01 » |
|
سلام دوستان عزیز. از اینکه میبینم این قالب مورد توجه شماست بسیار خوشحالم. طراحی جدید این قالب که به رنگ آبی می باشد را طراحی و بر روی سایت زیر قرار داده ام. www.hashjin.comاگه از این قالب خوشتون میاد تقاضای خودتون رو برام ارسال کنید  با تشکر یعقوبی سلام من كه قبل از ارسال شما گفتم كه آبيش بهتره من تازه يه نسخه شخسي هم ازش درست كردم ولي فايل رو بزاي دانلود بزاريد به نظر من اين جالبتره! اگه لينكشو گذاشتتيد بگيد دانلود كنيم متشكر سلام فكر كنم شما فقط همين تاپيك رو مشاهده كرديد! سعي كنيد به اكثر تاپيكها سر بزنيد تا بهتر از انجمن اطلاع داشته باشيد. قالب زیبای زمستان مامبوكامروا باشيد. سلام نخير اونهم ديدم ولي ! من اونو گرفتم ونصب كردم چون با فارسي تنظيم نميشد نام قالب رو كه لاتين كردم كلاً قالب خراب شد. بــــــــله !
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
مهدي
|
 |
« پاسخ #58 : پنجشنبه, 20 نوامبر 2008 - 21:07 » |
|
لطفاً در همون تاپيك موضوع رو بيان كنيد تا آقاي يعقوبي كه طراح و ايجاد كننده قالب هستند مشكل رو برطرف كنن. اين تاپيك مربوط به قالب روياي سبز هست! شما چرا قوانين رو پشت سر هم نقض ميكنيد؟!!!!!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mk2
Full Member

آنلاین
جنسيت : 
آياپير بختياري
|
 |
« پاسخ #59 : پنجشنبه, 20 نوامبر 2008 - 21:23 » |
|
لطفاً در همون تاپيك موضوع رو بيان كنيد تا آقاي يعقوبي كه طراح و ايجاد كننده قالب هستند مشكل رو برطرف كنن. اين تاپيك مربوط به قالب روياي سبز هست! شما چرا قوانين رو پشت سر هم نقض ميكنيد؟!!!!!
اتفاقا من خيلي سعي ميكنم به قوانين پايبند باشم من گفتم قالب آبي شما گفتيد زمستان مامبو كه من هم كفتم اون مشكل داره ....
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
مهدي
|
 |
« پاسخ #60 : پنجشنبه, 20 نوامبر 2008 - 23:25 » |
|
به نظرتون مطالبي كه داريد مطرح ميكنيد مربوط به اين تاپيك ميشه؟! (قوانين رو لطفاً دوباره مرور كنيد) براي بار دوم خدمتتون عرض ميكنم، لطفاً در همان تاپيك مشكل قالب زمستان مامبو رو بيان كنيد تا به مشكل قالب رسيدگي شود.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mmmd
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 24
|
 |
« پاسخ #61 : جمعه, 21 نوامبر 2008 - 03:03 » |
|
یک سوال از آقای mk2 داشتم . این قالب یه مشکلی که داره اینه که ماژول های آخرین اخبار و محبوب ترین ها رو وقتی کنار هم میزارم یکم بالا پایین میشه . تو سایت شما این اشکالش درست شده . میشه بگید آیا تغییری توش دادین ؟ اگه دادین میشه توضیح بدین ما هم استفاده کنیم ؟
یک مورد دیگه هم اینه که در ماژول محبوب ترینها ، از لینک پنجم به جای اینکه مثلا ینویسه 5 بازدید ، مینویشه 5 hit این رو چه جوری میشه رفعش کرد ؟
** دو پست شما یکی شد
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: سه شنبه, 25 نوامبر 2008 - 16:33 توسط فیروزمندان »
|
خارج شده است
|
|
|
|
mk2
Full Member

آنلاین
جنسيت : 
آياپير بختياري
|
 |
« پاسخ #62 : جمعه, 21 نوامبر 2008 - 08:55 » |
|
یک سوال از آقای mk2 داشتم . این قالب یه مشکلی که داره اینه که ماژول های آخرین اخبار و محبوب ترین ها رو وقتی کنار هم میزارم یکم بالا پایین میشه . تو سایت شما این اشکالش درست شده . میشه بگید آیا تغییری توش دادین ؟ اگه دادین میشه توضیح بدین ما هم استفاده کنیم ؟
سلام دوست من در سایت شما چون یکی از مطالب سر تیتر زیادی دارد وشکسته شده است ولی قسمت دیگر کوتاه و مناسب می باشند که باعث شده سایت شما در این قسمت مورد پیدا کند در انتخاب نام مطالب و تیتر ها وسواس بیشتری به خرج دهید. یا حق
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
plusboy
|
 |
« پاسخ #63 : جمعه, 21 نوامبر 2008 - 12:17 » |
|
سایت من چی؟؟ تیتر مطالبش بیش از حد نیست. چرا اینجوری میشه.؟؟؟؟ با تشکر و احترام
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mk2
Full Member

آنلاین
جنسيت : 
آياپير بختياري
|
 |
« پاسخ #64 : جمعه, 21 نوامبر 2008 - 12:25 » |
|
سایت من چی؟؟ تیتر مطالبش بیش از حد نیست. چرا اینجوری میشه.؟؟؟؟ با تشکر و احترام
سلام راهنماي خريد وسايل كوهنوردي (111 بازدید) متن شكسته شده است به همين دليل!
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
plusboy
|
 |
« پاسخ #65 : جمعه, 21 نوامبر 2008 - 13:32 » |
|
تورو خدا ببخشید. شرمنده. حواسم نبود. الان آقای فیروزمندان میاد ..... مدیران محترم معذرت
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|