براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » فعالیت کاربران - Users Activity » فارسی سازی و Localization - مامبو - MAMBO » نياز به همكار در فارسي سازي راهنماي مامبو.
صفحه: 1 [2]   پایین

نویسنده موضوع: نياز به همكار در فارسي سازي راهنماي مامبو.  (دفعات بازدید: 11973 بار)

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 6020
  • ! Processed Quickly
پاسخ : نياز به همكار در فارسي سازي راهنماي مامبو.
« Reply #25 : پنجشنبه, 13 نوامبر 2008 - 01:05 »
خوب ظاهراً كه خبري از دو دوست بسيار عزيز ما نشد!
-------------------------------
آقا شهريار شما به كجا رسيدي؟
چند صفحه مونده؟
خارج شده است
دانلود آخرین نسخه جوملا فارسی | ویکی, دانشنامه مامبولرن | mehrabun.ir

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

alexi2

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 24
« Reply #26 : چهارشنبه, 28 ژانویه 2009 - 02:01 »
سلام
دوست گرامی آقای مهربون

در حال حاظر وقت دارم و خوشحال میشم که کمک کنم لطفا از دو قسمت باقی مانده 1 قسمت را به من بدهید تا شروع کنم و در اسرع وقت ترجمه را برایتان ارسال نمایم .
اگر رضایت بخش بود ادامه داده و در غیر این صورت انصراف می دهم

با تشکر

A.Sadeghi
خارج شده است

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #27 : چهارشنبه, 28 ژانویه 2009 - 02:31 »
سلام دوست عزيز
بنده خيلي خوشحال شدم وقتي پيغام خصوصي شما رو در اين باب دريافت كردم. از اينكه گفتم در اين تاپيك اعلام آمادگي كنيد براي اين بود كه همه از حضور شما مطلع بشوند و بدانند كه شما هم در اين فعاليت نقش خواهيد داشت و ... .
البته اميدوارم شما هم همچون دوستان ديگر كه در اين تاپيك اعلام آمادگي كردند يكدفعه غيب نشيد! نميدونم چرا بعد از دريافت فايلها يكدفعه ديگه پيداشون نميشه و اصلاً توي انجمن كم ميان!
كه البته اين دو قسمت باقيمونده هم دقيقاً به خاطر اعتماد به اين عزيزان هستش. شايد اگر اعلام آمادگي نميكردند تا الان اين راهنما منتشر شده بود!
به هر صورت منتظر باشيد تا قسمت اول رو براتون ارسال كنم تا شروع كنيد (منوها) و پس از تكميل و ترجمه ، ماژولها رو براتون ارسال ميكنم تا لطف كنيد و ترجمه كنيد تا ... .

منتظر فايلها باشيد.

يا حق
خارج شده است

در انجمن عقل فروشان ننهم پای                            دیوانه سر صحبت فرزانه ندارد
تا چند کنی قصه اسکندر و دارا                            ده روزه عمر این همه افسانه ندارد

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
سلامي دوباره. دوست عزيز، جناب آقاي صادقي ميتونم در رابطه با كاري كه قبول زحمت كرديد جوياي احوال بشم؟!
ممنون ميشم در رابطه با فايلهاي ارسال شده توضيحي بفرماييد كه تا كجاي كار پيش رفته ايد؟ و چه مقدار مونده و ... .

با تشكر
خارج شده است

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 221
« Reply #29 : دوشنبه, 27 آوریل 2009 - 16:35 »
سلام دوست عزیز هنوز می تونم کمک کنم
من زبانم بد نیست یک کمکی هم با کد ها بلدم کار کنم اما خیلی کم
اگر بتونم کمک کنم
خیلی خوشحال می شم
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
« Reply #30 : دوشنبه, 27 آوریل 2009 - 21:14 »
این فارسی سازی بر سه بخش بود.
بخش اول : صفحات متوالی و پیوسته
بخش دوم : صفحاتی که کدنویسی در آنها توضیح مختصری داده شده بود و موارد خاص (8 صفحه)
بخش سوم : کار با منوها و ماژولهای مدیریت مامبو

بخش اول و دوم که بزرگترین و گسترده ترین قسمتها بودند تکمیل شدند و تنها بخش سوم که گذاشته بودم تا کاربران انجام دهند، متأسفانه در این تاپیک تا به اکنون به هیچ نتیجه ای نرسیده و از آنجایی که به شخصه دوست داشتم بدون همکاری کاربران اینکار به پایان نرسد هرگز بخش سوم را انجام ندادم تا با کاربران آشنا شوم.

تا بحال بنده و دوست خوبم سعید صفحات ترجمه شده را آماده کرده ایم و تنها دو قسمت "ماژول" و "منو" باقیمانده تا پس از فارسی سازی این دو قسمت، کلیه بسته راهنمای مامبو رسماً در سایت مامبولرن منتشر شوند.

فارسی سازی این قسمت از راهنما تنها احتیاج به آشنایی اندک به زبان انگلیسی و آشنایی نسبی با مامبو دارد، تنها چیزی که در اینکار مهم است زمان کافی است و برنامه ریزی صحیح.

در هر صورت اگر واقعاً تمایل دارید تا این دو قسمت را ترجمه کنید، بفرمایید تا فایلهای مورد نیاز را برایتان ارسال کنم.

اگر تمایل دارید و واقعاً قصد دارید در اینکار سهمی داشته باشید خوشحال میشم در خدمتتون باشم. (در همین تاپیک اعلام آمادگی نهایی خود را بیان کنید تا در ارسالهای خصوصی با یکدیگر در اینباره مکاتبه کنیم)

یا حق
خارج شده است

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 221
خوب من زبان نسبتا" خوبه و با مامبو هم تا حدودی آشنا هستم
برای امتحان یک صفحه رو به من بدید تا ترجمه کنم
اگر خوب بود و تایید کردید بازم در خدمت خواهم بود
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

مهدی.

• تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ! Processed Quickly
ایمیل خود را مشاهده نمایید. تمامی فایلهای مرتبط با منوها برای شما ارسال شد.

یا حق
خارج شده است

صفحه: 1 [2]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share