سلام بر پسر مهربون و دوستن مامبویی !
من از قبل اعلام آمادگی کرده بودم ولی یکمی مشکل برام پیش اومد که یکم پیش دوست خوبم بد قول شدیم....
به بقیه دوستان هم توصیه می کنم که اگر می خواهند کمک کنند اول فکر کنند ببیند وقت کافی و حوصله و مهارتشو دارند یا نه .... البته من هنوز هم هستم...
پسر مهربون من سعی می کنم تا هفته دیگه جند صفحه ای رو برات بفرستم..... نمی دونم شایدم بخش زیادشو .....
در هر صورت ببخشید ..... ولی همون طور که بهت گفتم سعی می کنم تا این کاری رو که بهم سپردی رو به اتمام برسونم ...
در ضمن اگر این بخش هایی رو که به من دادی فارسی سازیش تموم بشه چه قدر دیگه کار داره.... ؟
موفق باشید.
سلام بر تو اي جواد عزيز.
آره منم كه كسي اين موضوع رو ندونه از شما اسمي نياووردم. البته دوستان ديگه اي هم بودن كه لازم نميدونم معرفي كنم.
در هر صورت ... . شما اينكار رو تا كي ميتوني به اتمام برسوني ؟ اون مسائلي كه بهت گفتم رو رعايت ميكني؟ يا دوباره برات ارسال كنم ؟
خوب من اصلاً يادم نيست كه به شما كدوم بخشها رو ارسال كردم. و از اونجايي كه دوستمون كسپر اعلام آمادگي كردن و من نام افرادي كه نتونستند كمك كنن رو حذف كردم و فعاليتش رو كلاً كنسل كردم. براي همين بهتره كه منتظر بمانيد تا برايتان بخش جديدي ارسال كنم و به فارسي سازي بپردازيد.
جالب اينجاست كه اگر علي كارش كامل تحويل دهد.(در زمان اعلام شده)
كسپر هم بعد از قبول. كارش را سريع انجام دهد.
شما هم همچون اين دو دوست كارتان را انجام دهيد.(البته بعد از ارسال بخشهاي جديد) و همچون اين دو دوست سريع باشيد.
خودم هم برام مشكلي پيش نياد و صفحات باقيمونده رو بتونم تموم كنم!
اين فارسي سازي تا آخر ماه مبارك به پايان خواهد رسيد.
اگه فكر ميكني ميتوني. بسم الله. بخشهاي كوچكتر رو ميتونم بهت بدم تا خورد خورد انجام بدي.(چون ميدونم سرت خيلي شلوغه و درگيريت بالاست)
ممنون از اينكه جرأت داشتي و صادق بودي.
موفق و پيروز باشيد.