براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » فعالیت کاربران - Users Activity » فارسی سازی و Localization - مامبو - MAMBO » افرادی که ازNokkeaw وsh404SEF استفاده می نمایید، بخوانید!
صفحه: [1] 2   پایین

نویسنده موضوع: افرادی که ازNokkeaw وsh404SEF استفاده می نمایید، بخوانید!  (دفعات بازدید: 10786 بار)

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 371
سلام به همه دوستان خوبم در مامبولرن

همان طور که در جریان هستید من از هر دوی این کامپوننت ها استفاده می کنم و البته الان توضیح می دهم که چطوری !

اما اجازه بدید که صحبتم رو دسته بندی کنم تا همه بتونند ازش استفاده لازم رو بکنند (البته اگه کاربردی باشه) :

- اول Nokkeaw  : در استفاده از این کامپوننت یکسری مشکلات جزئی دیده و در تاپیک های مختلف گزارش شده بود که با روش زیر می تونید به سادگی این مشکلات رو برطرف کنید .

اولین و مهمترین مشکل این بود که وقتی از دکمه پرینت و یا ارسال به دوستان (در مطالب) استفاده می کردیم ، متن فقط با زبان پیشفرض نمایش داده میشد . به عبارت دیگه در تمام زبان های موجود در سایت ،پرینت ها فقط با زبان پیشفرض (مثلا فارسی) نمایش داده میشد !

برای رفع این مشکل من یه تغییر کوچیک در برنامه هام دادم که به شکل زیر هست :
به شاخه components\com_content برید و فایل content.html.php را باز کنید . خط 453:
$print_link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&task=view&id='. $row->id .'&Itemid='. $Itemid .'&pop=1&page='. @$page ;
را با این جایگزین کنید :
$print_link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&task=view&id='. $row->id .'&Itemid='. $Itemid .'&pop=1&page='. @$page .'&lang='.$_REQUEST['lang'];
خوب این ماله پرینت بود . و در خط 633
$$link = $mosConfig_live_site .'/index2.php?option=com_content&task=emailform&id='. $row->id ;را با این جایگزین کنید :
$link = $mosConfig_live_site .'/index2.php?option=com_content&task=emailform&id='. $row->id ."&lang=".$_REQUEST['lang']; این هم برای ارسال به دوستان . من برای PDFاین کار رو نکردم ولی اگه شما دوست دارید در خط 608
$link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id='. $row->id;
را با این جایگزین کنید :
$link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id='. $row->id ."&lang=".$_REQUEST['lang'] ;

خوب فایل رو ذخیره کنید و به سراغ سایت برید . در هر چند تا زبانی که فعال دارید از دکمه پرینت و ارسال به دوستان در مطالب استفاده کنید . خوب درست شد ؟ با همون زبان نمایش میده ؟!  ;)

** به همه دوستان توصیه می کنم قبل از اجرای این تغییرات یک بار روی لوکال این کار را انجام بدید تا از بروز هرگونه خسارت جلوگیری بشه .

دومین مشکلی که باهاش برخورد کردم بازهم در مورد همین دوتا لینک بود که بالا درست کردم . مشکل دقیقا اینجا بود که حتی با استفاده از کدی که بچه ها زحمت کشیده بودند و برای قالب قرار داده بودن باز هم این دوتا popup  فقط با استایل ltr نمایش داده میشد .

شاید عجیب باشه ولی خیلی دور خودم چرخیدم تا فهمیدم که دقیقا چطوری میشه درستش کرد . ولی به نتیجه رسیدم (امان از بی تجربگی ). همون کد رو باید در فایل index.php  خط 412 هم استفاده کنید . چون این popup  ها از index2.php  صدا زده میشه که .....

کد خط 412 :
<link rel="stylesheet" href="templates/<?php echo $cur_template;?>/css/template_css.css" type="text/css" />
کدی که دوستان زحمت کشیدند رو جایگزین کنید :
<?php if( mosIsRTL()==true) { ?><link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $cur_template;?>/css/template_css_fa.css"/><?php }
else { 
?>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/<?php echo $cur_template;?>/css/template_css.css"/><?php }?>
البته این کد رو به صورت های ساده تر هم میشه نوشت ;)

خوب باز هم همون تست قبلی رو انجام بدید و نتیجه رو ببینید .
/ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - \

- sh404SEF
و اما کامپوننت که خیلی دوستش دارم . خوب حتما اون تاپیک بلند بالا رو خوندید ، در اون تاپیک من با یه سری تغییرات ، مشکلش رو با ورژن 4.6.2 حل کردم و بعد هم موفق شدم به صورت آزمایشی با Nokkeaw استفاده کنم .

اما یه خبر جدید و عالی . این کامپوننت با 4.6.5 مامبولرن هیچ مشکلی نداره :)
بله با تغییرات که با صحبت با جناب فیروزمندان در مامبو 4.6.5 انجام شد ، این کامپوننت بدون نیاز به هرگونه تغییر، در ورژن جدید قابل استفاده هست .

این کامپوننت فوق العاده قوی و پرکاربرد هست ، یه نظر من یه نیاز اساسی به حساب میاد که خدا را شکر می تونید ازش استفاده کنید. این کامپوننت پیچیدگی هایی هم داره که آقا مجید زحمت فارسی سازی رو به طور کامل کشیدند و این پیچیدگی را برای کاربران فعال مامبولرن حل کردن . (حتما تاپیکی که مجید جان زده رو کامل بخونید  !)

اما خبر دوم در مورد این کامپوننت :
البته خبر جدید نیست ولی برای خیلی از دوستانی که به دنبال استفاده این دوتا با هم بودن ،خوشحال کننده هست . موضوع اینکه این دوتا کامپوننت یه سازگاری نسبی دارن . بله اگه این دوتا کامپوننت را نصب دارید (در 4.6.5) می تونید با انجام یه تنظیم کوچیک این دو را باهم استفاده کنید . این کامپوننت رو با Joomfish سازگار کردن ولی با nokkeaw هم تقریبا قابل استفاده هست .  ???

تنظیمات - > در تب language  باید Translate URL و Insert language code in URL را مقدار yes  بدید و ازش لذت ببرید .

ممنون میشم نتیجه تست و نظر خودتون رو بنویسید .

بازم اگه خبری شد یا تغییری دادم همینجا اعلام می کنم (احتمالا مشکل سرچ رو با Nokkeaw  بعد بررسی نهایی می گم ). اگه این مطلب هم غلط دیکته ای وانشایی داشت ببخشید چون ساعت 3:40 صبح هست دیگه  :)
موفق باشید
امیر     
خارج شده است

majid-66

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 859
ممنون از زحمتی که کشیدی

یا حق

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
خواهش میکنم

اگه تست کردید نتیجه رو بگید که دوستان هم استفاده کنن  ;)
موفق باشید
امیر     
خارج شده است

developer

• مدیر انجمن ها
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 362
سلام

با NokKaew 1.6.2 Stable  تست کردید یا ورژن قبلیش ؟ چون الان چند روزه ورژن NokKaew 1.6.2 Stable  اومده
خارج شده است

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
سلام

با NokKaew 1.6.2 Stable  تست کردید یا ورژن قبلیش ؟ چون الان چند روزه ورژن NokKaew 1.6.2 Stable  اومده
بله خبرش رو خوندم و البته دانلود هم کردم . امروز روی این ورژن هم تست می کنم و خبر ش رو همینجا اعلام می کنم .
ممنون از تذکری که دادید.
موفق باشید
امیر     
خارج شده است

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
الان تست کردم درست بود .

خدا را شکر  :)
موفق باشید
امیر     
خارج شده است

kambiz_g

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 145
ميشه توضيح بدين اين دو كامپوننت دقيقا چكار مي كنند؟
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1978
  • کم پیدا
سلام. خوبی؟ خوب دوسنت گلم سرچ را اختراع کردن برای همین روزا دیگه. ;)
حالا در هر صورت یه توضیح مختصری می دم امیدوارم کارت راه بیفته. :)
کامپوننت NokKaew که برای ایجاد زبان های مختلف برای سایت هست. یعنی شما با این کامپوننت می تونید یه سایت چند زبانه داشته باشید (فارسی، انگلیسی و ...)
کامپوننت sh404SEF هم که یه کامپوننت برای بهینه سازی آدرس لینک های سایت برای موتورهای جستجو هست.با این بهینه سازی، سایت شما در موتورهای جستجو بهتر ایندکس میشه و در نتیجه رتبه ی سایتتون در موتور های جستجو بالاتر می ره و در لیست جستجوی آن ها در مکان بالاتری قرار می گیره. (SEF : Search Engine Friendly)

یــــــــــــــــــــــــــاعــــــــــــــــــــــــــلی
خارج شده است
:)

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 221
امکانش هست بگید برای 4.6.5 کدوم ورژن رو نصب کنبم که کاملا" سازگار باشه
البته اگه لینک دانلودشم بدید واقعا" ممنون می شم
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
من این نسخه رو پیدا کردم که برای مامبو 4.6.2 هست
آیا همینه
منظورم اینه که این ورژن کامل با مامبو 4.6.5 سازگار است
http://mambo-extensions.com/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,194/Itemid,46/
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
سلام

دوست عزیز شما می توانید از لینک زیر این کامپوننت را دانلود کنید.

Nokkaew Multilanguage for Mambo

دوستان عزیز ما رو هم از نتایج این تغییر در سیستم خود با خبر نمایید. ممنون ;)
موفق باشید
امیر     
خارج شده است

IRDownload.ORG

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
نقل قول
سلام

دوست عزیز شما می توانید از لینک زیر این کامپوننت را دانلود کنید.
دوست عزیز واقعا" ممنون
خیلی عالی بود
نقل قول
دوستان عزیز ما رو هم از نتایج این تغییر در سیستم خود با خبر نمایید. ممنون
پیشنهاد می کتم همه استفاده کنن
از نظر نصب و شیوه کار بسیار راحت و آسان است

از همه دوستان ممنونم
خارج شده است
زندگی
یاد و ذکر خدا
تلاش با هدف
و عشق به انسانهاست

قهستان

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 176
دوستان
با سلام
من كامپوننت‌هاي بالا رو طبق دستورالعمل نصب و تغيير دادم
هر دو با هيچ مشكلي كنار هم كار مي‌كنن
با تشكر ويژه از اساتيد محترم مخصوصا اميرخان
خارج شده است

قهستان

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 176
ببخشيد
مشكلي كه هست اينه كه هنگام ثبت نام اين پيغام رو ميده و كاربر نمي‌تونه ثبت نامش رو كامل كنه

(http://www.ghohestan.ir/website/Create-an-account//index.php)
404: Not Found
Sorry, but the content you requested could not be found

با ماژول user sxtention هم كه اصلا كار نمي‌كنه
من SEF رو در قسمت advanced و در گزينه Rewriting mode روي گزينه اول with .htaccess ست كردم
دوستان كمك مي‌كنن؟
خارج شده است

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
سلام

کاش این پست رو در تاپیک اصلی SEF می زدی ، بهتر بود .

شما در این کامپوننت قسمت تنظیمات ، می تونید SEF رو برای بخشهای مختلف غیر فعال کنید . ...

سرفراز باشید
امیر     
خارج شده است

مهدی مشتاقی

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 144
پاسخ : افرادی که ازNokkeaw وsh404SEF استفاده می نمایید، بخوانی
« Reply #15 : پنجشنبه, 04 سپتامبر 2008 - 17:23 »
سلام
بعد از اعمال این تغییرات در کامپوننت Nokkeaw . هنگامی که سایت برای بار اول لود میشه ( توی نوار آدرس نوشتهwww.unico.ir ) این ارور رو میده
Notice: Undefined index: lang in /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php on line 453
اما بعد از اینکه روی منوها کلیک شد و یا همون صفحه اول از طریق منو لود شد این ارور رو نمیده! ( توی نوار آدرس نوشته www.unico.ir/index.php?option=com_frontpage&Itemid=38&lang=fa_IR )

البته این مشکل با یه ریدایرکت معمولی قابل حله! اما فکر کنم با SEF مشکل داشته باشه و نشه استاندارد باشه. راه حله بهتری هم هست؟؟؟
خارج شده است

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
سلام

بخشی که من تغییر دادم برای index2.php هست و سایت شما با index.php بالا میاد . پس نباید این مشکل وجود داشته باشه .

مراحل ذکر شده رو دوباره با دقت انجام بده . شاید مشکل حل شد .

من روی چندتا از سایت ها دارم از همین روش استفاده می کنم و مشکلی ندارم (البته دوستان دیگه هم این رو تست کردن ) . روشی که برای این کار اعلام کردم یه روش حرفه ای نیست . فقط کار راه انداز بوده .

اگه نیاز بشه و من هم فرصت کنم این کامپوننت رو طوری تغییر میدم که وجود کامپوننت Nokkeaw  رو  بررسی کنه و بعد این آدرس ها رو بر اساس اون تغییر بده . کار سختی نیست فقط فرصت می خواد .

سربلند باشید
امیر     

خارج شده است

مهدی مشتاقی

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
بخشی که من تغییر دادم برای index2.php هست و سایت شما با index.php بالا میاد . پس نباید این مشکل وجود داشته باشه .

مراحل ذکر شده رو دوباره با دقت انجام بده . شاید مشکل حل شد .

واللا من گیج شدم.
من روی مامبوی ۴۶۲ اینکار رو انجام دادم.
محتوای فایل index2.php موجود در فولدر روت اینه:
<?php
/**
* Entry point for popups
* @package Mambo
* @author Mambo Foundation Inc see README.php
* @copyright Mambo Foundation Inc.
* See COPYRIGHT.php for copyright notices and details.
* @license http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html GNU/GPL, see
*  LICENSE.php
* Mambo is free software; you can redistribute it and/or
* modify it under the terms of the GNU General Public License
* as published by the Free Software Foundation; version 2 of the
* License.
*/

$indextype 2;
include (
'index.php');

?>

و تعداد خطوطش به ۲۰ هم نمیرسه!

البته این ارور با برداشتن این فیکس از فایل /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php قسمت پرینت درست میشه!!! سایر گزینه های ارسال به دوستان و PDF کار می منه و هیچ اروری هم نمی ده!!! فقط با دکمه پرینت مشکل داره!!!

شما فکر می کنید مشکل از چیه؟؟؟

اینم قسمت پرینت باتن فایل /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php روی سیستم من!!!

// link used by print button
$print_link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id='. $row->id .'&amp;Itemid='. $Itemid .'&amp;pop=1&amp;page='. @$page.'&amp;lang='.$_REQUEST['lang'];
?>
خارج شده است

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
سلام

مهدی جان من فکر کنم منظورم رو اشتباه به شما رسوندم . به URL که تغییر دادی توجه کن از index2 استفاده میکنه ....

اما متاسفانه فرصت برنامه نویسی یا تست این کد رو ندارم ، خودت باید زحمت این تست رو بکشی  ;)

توی همون فایل قبل از خط هایی که تغییر دادی این کد رو کپی کن
if ($_REQUEST['lang']){
$lang_ = $_REQUEST['lang'];
}else{
$lang_ = "";
}
و در خطوطی که اول تاپیک گفتم به جای
$_REQUEST['lang']از
$lang_استفاده کن . نتیجه رو هم به بگو ...

سبز باشید
امیر     
خارج شده است

مهدی مشتاقی

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
سلام
علاوه بر همون ارور اول. این ارور هم در صفحات دیگه می ده!!!
Notice: Undefined variable: lang_ in /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php on line 638
فعلاْ با یه ریدایرکت ماست مالیشمی کنم. و سر فرصت مشکل رو حل میکنم و نتیجه رو همینجا می گم.

بازم از امیر جان ممنون که همیشه انقدر با حوطله س!!!
خارج شده است

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
سلام
مهدی جان ریدایرکت و یا استفاده از یه صفحه برای ورود به سایت فکر خوبیه  ;)

خداوند از سر تقصیرات من بگذره . در اسرع وقت این بخش رو درست میکنم و فایل آماده رو برای بچه ها قرار میدم (شاید توی ورژن بعد هم استفاده شد !! )

اما همونطور که گفتم یه کد دستکاری شده و کار راه اندازه .... شما همون کدی که توی پست قبلی دادم رو توی تابع EmailIcon کپی کن چند خط بالاتر از خط خطا (638) .

مشکل حل میشه . با این روش (که مشابه روش های سرخپوست هاست ) فعلا از به وجود آمدن خطاها جلوگیری کن و برنامه رو به کاربرات درست نشون بده تا انشاءا... درستش کنم .  ;)

پایدار باشید
امیر     
خارج شده است

مهدی مشتاقی

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
سلام
مشکل حل شد.
با استفاده از تابع isset !!!

باید این کد رو بعد از هر بار لینک به پرینت - ارسال به دوستان و یا PDF وارد کنید.

بعد از خط ۴۵۳ - ۶۰۸ - ۶۳۳
if(isset($_REQUEST['lang'])) $print_link=$print_link.'&amp;lang='.$_REQUEST['lang'];

اینطوری حتی اگه Nokkeaw هم نصب نباشه بازم اروری نمی ده!

تست کنید و خبرشو بدید .(البته اگه با کد قبلی مشکلی داشتید!!!)
خارج شده است

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
بازم سلام

مهدی جان خوبه اما درتمام خطوط ذکر شده از متغییر print_link استفاده نشده  ;)

باید برای هر بخش نام متغییر خودش رو استفاده کنی ...

پیروز باشید
امیر     
خارج شده است

مهدی مشتاقی

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
بله شما درست می گی!

من جدیداْ خیلی گیج شدم.
خودمم فقط بد از خط ۴۵۳ از این کد استفاده کردم و باقی خطوط کد پیشنهادی شما بود.

بابت این اشتباه عذر می خوام. تازه دارم یاد میگیرم دیگه!!!  ;D  ;)
خارج شده است

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
سلام

این فوق العاده است که داری تجربه می کنی .  :D

برات آرزوی موفقیت می کنم .

شاد باشید
امیر     
خارج شده است