براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: [1] 2   پایین

نویسنده موضوع: کامپوننت فارسی شده simple FAQ نسخه 2.5  (دفعات بازدید: 14070 بار)

jbasoft

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 175
  • برنامه نویسی تو خون من یافت می شه ؟
کامپوننت فارسی شده simple FAQ نسخه 2.5
« : پنجشنبه, 26 ژوئن 2008 - 21:16 »
با توکل به خدا این کامپوننت فارسی شد.

شما می توانید توسط این کامپوننت سوالات متداول در سایت توسط خود و یا کاربران ایجاد و به محتوای آن دسترسی داشنه باشید.

و در صورت نیاز در آن جستجو نموده و به سوالات کاربران پاسخ دهید ....

و ......

اگر مشکلی داشت بگید.

دانلود :

http://www.upshare.net/download.php?id=2D3981E19&setlang=en
خارج شده است
آن افکاری که در اطراف ذهن تو در حال وقوع است از افکار درون ذهنت ، به تو نزدیکتر است . !

من از جحیم نترسم از آنکه بار خدای       ♪ ♫ ♪ ♪         نه مطبخی است که در آتشم کباب کنم
ز مار و عقرب و آتش کزندتر دارد              ♪ ♫ ♪ ♪         خدای خواهد اگر بنده را عذاب کند
جحیم قهر الهی است کاندر این عالم      ♪ ♫ ♪ ♪         تورا به خوی بد و فعل بد عقاب کند

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
پاسخ : کامپوننت فارسی شده simple FAQ نسخه 2.5
« Reply #1 : پنجشنبه, 26 ژوئن 2008 - 21:17 »
ممنون
دوستان بررسی کنن در صورتی که مشکلی نداشته باشه در مامبو دیگ منتشر خواهیم کرد
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1978
  • کم پیدا
« Reply #2 : پنجشنبه, 26 ژوئن 2008 - 21:38 »
سلام. ببخشید برای من که دانلود نشد. ارور پروکسی میده. بابا پروکسیم کجا بود؟؟؟؟؟ :o
بقیه ی دوستان هم چک کنند اگه نشد دوستمون دوباره زحمت بکشن و روی یه سرور دیگه آپ کنند. مثل mediafire و .... البته ببخشید زحمت میدیما.

یــــــــــــــــــــــــاعـــــــــــــــــــــــــلی
خارج شده است
:)

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
« Reply #3 : پنجشنبه, 26 ژوئن 2008 - 22:00 »
من دانلود کردم

دوست من چند تا لینک آپلود بده در صورت امکان لینک از هاست های معروف بده یا هاست اختصاصی که دوستان به مشکل بر نخورن

ممنون
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

âHMâD

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 159
  • دهکده اطلاعات
« Reply #4 : پنجشنبه, 26 ژوئن 2008 - 22:10 »
دوستان من اینو آپلود کردم رو هاست خودم که راحت دانلود کنید
http://datavillage.ir/up/com_simplefaq-v2_50-farsi.zip
در مورد کامپوننت : اولین اشکال تو فایل XML هست که UTF8 نشده و در نتیجه تمام کلمات فارسی که تو XMLبوده علامت سوال نمایش داده می شه.
مشکل دوم: شما خود نوشته ها رو ترجمه کردید و باید قالب خود کامپوننت رو هم RTL کنید . الان قالب کامپوننت LTR هستش
خارج شده است
قدرت در مامبو خلاصه می شود

jbasoft

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #5 : شنبه, 28 ژوئن 2008 - 19:11 »
قابل توجه دوست عزیزم که  نام کاربریشم نمی تونم بخونم ...

اول » برنامه و مخصوصا فایل زبان و XML آن فارسی شده اند و UTF هم شده اند. شاید شما از جای دیگری دانلود کرده باشند.

دوم » اینکه اگر شک داری فایل XML آن رو باز کن و ببین که در سطر اول Unicode برای UTF-8 تنظیم شده یا نه ؟

سوم » اگر شما می توانید فایل قالبی در این کامپوننت پیدا کنید بگید تا راست چینش کنم.

چهارم » اینکه اشکال از قالب بخش مدیریت سایت شما است که یونیکد نمایشی آن برای UTF تعیین نشده .

پنجم » فایل آپلود در mediafire هم قرا دادم اگه بخواین می تونید از آدرس زیر دریافت کنید.

http://www.mediafire.com/?ixtm9cibwml

در پایان اگر دوستان دیگری هم این مشکلات را دارند ، لطف کنند نتایج امتحان رو در انجمن قرار دهند.
خارج شده است
آن افکاری که در اطراف ذهن تو در حال وقوع است از افکار درون ذهنت ، به تو نزدیکتر است . !

من از جحیم نترسم از آنکه بار خدای       ♪ ♫ ♪ ♪         نه مطبخی است که در آتشم کباب کنم
ز مار و عقرب و آتش کزندتر دارد              ♪ ♫ ♪ ♪         خدای خواهد اگر بنده را عذاب کند
جحیم قهر الهی است کاندر این عالم      ♪ ♫ ♪ ♪         تورا به خوی بد و فعل بد عقاب کند

majid-66

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 859
« Reply #6 : شنبه, 28 ژوئن 2008 - 19:59 »
سلام دوستان

اگر اینجا انتقادی میشه فقط برای رفع ایراد هستش
این یک تصویر بعد از نصب

این جمله هم هنوز لاتین
Frequently Asked Questions.

موفق باشید

âHMâD

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 159
  • دهکده اطلاعات
« Reply #7 : شنبه, 28 ژوئن 2008 - 20:38 »
تصویر که مجید جان قرار دادن جایی واسه پاسخ به شما نمی زاره .من این کامپوننت رو اصلاح می کنم راست چین هم می کنم .
موفق باشید
خارج شده است
قدرت در مامبو خلاصه می شود

mr_aliagha

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1041
« Reply #8 : یکشنبه, 29 ژوئن 2008 - 00:01 »
سلام دوست عزیز.
ممنون از زحتتون ، اما احیانا این کامپوننت قبلا فارسی نشده بود؟!
یا علی.
خارج شده است
مامبو + مامبو سرور

سایت دوستم هم با بدبختی های بسیار راه اندازی شد!
www.shirazdvdstore.biz

jbasoft

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #9 : یکشنبه, 29 ژوئن 2008 - 00:29 »
اول اینکه شاید نسخه آخر رو که تغییر نداده ام آپلود کردم ...

الان بررسی می کنم و فایل درست رو براتون آپلود می کنم. چون اول این مشکل وجود داشت اما بعد درست شد... شاید یونیکد درست انتخاب نشده باشه .....

چون الان دارم ازش استفاده می کنم و فارسی هم هست.

درضمن اون متنی هم که گفتی فارسی نشده شعار کامپوننت است که در قسمت تنظیمات می شه تغییرش داد .... در ضمن در مطالب پیش فرض اون هم مطالب انگلیسی وجود دارد که این متن اشاره شده شما به عنوان توضیحات و نام مستعار مجموعه در نظر گرفته شده.

اگر اجازه بدید در پست بعدی فایل جدید رو قرار خواهم داد .

و اگر کسی با اون کار نکرده بگه تا درمورد اون توضیحاتی هم بدم .

با تشکر از پیگیری شما دوستان عزیز.
خارج شده است

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 731
  • السلام علیک یا اباعبدالله
« Reply #10 : یکشنبه, 29 ژوئن 2008 - 09:10 »
قابل توجه دوست عزیزم که  نام کاربریشم نمی تونم بخونم ...

اول » برنامه و مخصوصا فایل زبان و XML آن فارسی شده اند و UTF هم شده اند. شاید شما از جای دیگری دانلود کرده باشند.

دوم » اینکه اگر شک داری فایل XML آن رو باز کن و ببین که در سطر اول Unicode برای UTF-8 تنظیم شده یا نه ؟

دوست عزیز سلام ابتدا به خاطر زحمت فارسی سازی این کامپوننت از شما کمال تشکر رو دارم . گاهی اوقات با قرار دادن  کد utf-8 در سطر اول فرمت فایل به utf-8 تغییر پیدا نمیکنه  این مهم نیست که خط اولش چی نوشته شده باشه مهم اینه که فرمت به UTF-8 تغییر پیدا کنه  بنابرین فایل XML رو با نرم افزار Adobe Dreamweaver CS3  باز کن اولین کاری که میکنید کلید های ترکیبی Ctrl+J رو همزمان بفشارید بعد از پنجره ایی که باز میشه زیر مجموعه Category گزینه Title/encoding رو انتخاب کنید و بعد از قسمت روبه رو گزینه encoding رو به (Unicode(UTF-8 رو انتخاب کنید.
با تشکر از شما رسول .
خارج شده است
Mambo is My Life - مامبو زندگی من

بزودی کامپوننت فارسی فسیل فرم ساز فارسی ، و رفع اشکال شده انتشار داده خواهد شد

babakskr

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 36
  • بابک سرخپور مدرس ریکی و متافیزیک
« Reply #11 : یکشنبه, 29 ژوئن 2008 - 10:53 »
لطف" نسخه تصحیح شده رو برای همه مجددا" با روشی که آقا رسول گفتند قرار بدید
خارج شده است
سایت رسمی مهندس بابک سرخپور - کارشناس IT  و استاد متافیزیک و ریکی
www.babakmaster.com
مرکز بین المللی آموزش ریکی و متافیزیک

msa407

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 76
« Reply #12 : یکشنبه, 29 ژوئن 2008 - 12:40 »
سلام
ابتدا تشکر میکنم از دوست عزیز که زحمت ترجمه رو کشیدند
باید عرض کنم بنده کامپوننت رو نصب کردم مشکلی که دارم اینه که
بعد از ارسال سوال ارور زیر ظاهر می شود
Notice: Use of undefined constant ttext - assumed 'ttext' in D:\wamp\www\taha\components\com_simplefaq\simplefaq.php on line 345

Notice: Use of undefined constant id - assumed 'id' in D:\wamp\www\taha\components\com_simplefaq\simplefaq.php on line 346

Notice: Use of undefined constant name - assumed 'name' in D:\wamp\www\taha\components\com_simplefaq\simplefaq.php on line 347

Notice: Use of undefined constant email - assumed 'email' in D:\wamp\www\taha\components\com_simplefaq\simplefaq.php on line 348

Notice: Use of undefined constant location - assumed 'location' in D:\wamp\www\taha\components\com_simplefaq\simplefaq.php on line 349

Notice: Use of undefined constant homepage - assumed 'homepage' in D:\wamp\www\taha\components\com_simplefaq\simplefaq.php on line 350

Notice: Use of undefined constant question - assumed 'question' in D:\wamp\www\taha\components\com_simplefaq\simplefaq.php on line 351

Notice: Use of undefined constant answer - assumed 'answer' in D:\wamp\www\taha\components\com_simplefaq\simplefaq.php on line 352
خارج شده است

m_s

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 484
« Reply #13 : یکشنبه, 29 ژوئن 2008 - 13:39 »
ببخشید این کامپوننت به چه دردی میخوره
خارج شده است

jbasoft

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #14 : یکشنبه, 29 ژوئن 2008 - 17:56 »
ابتدا باید بگم که این برنامه به چه دردی می خوره ؟ : شما می تونید توست این برنامه سوالات مکرری که کاربران از شما می پرسند یا در بسیاری از مواقع برای توضیح به کاربران درباره آن سعی می کنید ویا سوالات متعددی درباره موضوع خواست مطرح می باشد .... می توانید توسط این برنامه سوالات و پاسخ های آنها را برای کاربران به نمایش دهید.

در جواب دوست عزیزی که گفته بودند چه جوری باید یونیکد بکنم باید بگم که دوست عزیز این دفعه اولم نیست که دارم فارسی سازی می کنم ..

دوم اینکه تنها فایل XML  که نیست بلکه فایل زبان فارسی برای آن قرا دادم و در برنامه برای زبان فارسی تنظیمش کردم.

**** شاید دوستانمون با دانلود این نسخه جدید بتونن مشکلات قبلی با فارسی بودن رو حل کنند.

*** نسخه فارسی شده جدید آخریش می باشد(البته اگر مشکلی نداشته باشه)

** راستی دوستی که گفته بود که فارسی نیست و پیام FAQ دربالای صفحه وجود دارد باید بگم که هرچی سعی کردم که با فارسی درست بشه نشد ودرزمان ترجمه به فارسی در هنگم ایجاد محتوا ایجاد مشکل می کنه و شما می تونید بعد از نصب کامپوننت وارد آن شده و سوالا و مجموعه رو به ان چیزی که دوست دارید تغییر بدید.

----- در آخر این پست لینک دانلود رو قرا رمی دم اگر مشکلی در دانلود یا برنامه بود خبر بدید -----

دانلود نسخه جدید سوالات متداول فارسی نسخه 2.5 : http://www.mediafire.com/?tj6enmyaeyj

تو پست بعدی چند تا عکسشم برای شفاف شدن بهتر موضوع قرار می دم.

خارج شده است

majid-66

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #15 : یکشنبه, 29 ژوئن 2008 - 19:26 »

*** نسخه فارسی شده جدید آخریش می باشد(البته اگر مشکلی نداشته باشه)

دانلود نسخه جدید سوالات متداول فارسی نسخه 2.5 : http://www.mediafire.com/?tj6enmyaeyj

[/quote]

دوست عزیز توی نسخه جدید هم همون مشکلات قبلی وجود داره( علامت سوال به جای متن)

شما این کار انجام بدید
1- فایل simplefaq.xml با  Dreamweaver  باز کنید
2- مسیر Modify--> page Properties طی کنید'گزینه  Include Unicode Signature  غیر فعال کنید
3- فایل ذخیره کنید

موفق باشید

jbasoft

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
خارج شده است

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #17 : دوشنبه, 30 ژوئن 2008 - 09:29 »
اگه امکانش هست در یا جای دیگه آپلود کنید این مدیا فایر قاطی داره !
فایل 65 کیلو بایتی رو 12 کیلوبایت نشون میده
خارج شده است

کاسپرسکی

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #18 : دوشنبه, 30 ژوئن 2008 - 09:58 »
jbasoft عزیز در قسمت اضافه کردن سوالات دکمه ذخیره کار نمیکنه  :'(
خارج شده است

majid-66

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #19 : دوشنبه, 30 ژوئن 2008 - 12:27 »
چرا  ذخیره کار می کنه و قبلش کلی خطا میده

jbasoft

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #20 : سه‌شنبه, 01 ژوئیه 2008 - 15:27 »
عزیزان من مشکل در ارسال و ذخیره سوالات رو پیدا کردم ... و دارم روش کار می کنم...

از مشکل در دانلود برنامه هم اگر سایت های درست و حسابی سراغ دارین که مشکل ایجاد نمی کنه و رایگان هستش من در خدمتم.. منتظرم تا در اون آپلودش کنم...

چون دوستانی دانلود برنامه رو تو MediaFire می خواستن من اونجا آپلودش کردم. اگر جای مناسبی سراغ دارید بگید رو چشمم.

انشاء الله بعد از برطرف کردن مشکل در ارسال در آینده خیلی نزدیک (یکی دو روز دیگه) آونرو تو هاست پیشنهادیتون آپلود می کنم.
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1978
  • کم پیدا
« Reply #21 : سه‌شنبه, 01 ژوئیه 2008 - 16:26 »
نقل قول
چون دوستانی دانلود برنامه رو تو MediaFire می خواستن من اونجا آپلودش کردم. اگر جای مناسبی سراغ دارید بگید رو چشمم.
سلام. این هاست های رایگان هم خوبند :

البته گه بخوام بگم که خیلی هستند. هم ایرانی و هم خارجی.با یه سرچ کوچولو توی گوگل کلی شون را پیدا می کنی.

یــــــــــــــــــــــــــــــاعــــــــــــــــــــــــــــلی
خارج شده است
:)

adinehzadeh

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 260
« Reply #22 : شنبه, 05 ژوئیه 2008 - 17:50 »
سلام
من هر کاری می کنم تو مجموعه سوالات متداول ، فیلدها و ویرایشگر نمایش داده نمی شن . ???
لطفا اگه ممکنه از اول نحوه تنظیماتو بفرمایین تا یه چک بکنم . مرسی
خارج شده است
تاریک ترین ساعات شب درست قبل از طلوع آفتاب است.

jbasoft

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #23 : چهارشنبه, 16 ژوئیه 2008 - 04:07 »
سلام

ببخشید که الان به این تاپیک پاسخ می دم.... چون اصلا یادم رفته بود و الان با یه تاپیک دیگه متوجه شدم.

برای دوستانی که مشکل داشتن پیشنهاد می کنم که آخرین نسخه با تغییرات رو که در پایین می گذارم دانلود کنند تا شاید مشکلشون برطرف شه

www.jbasoft.space.0lx.net/mt/download/simplefaq2_50Fa.zip

اگر بازهم مشکلی بود درخدمتم .... ولی من وظیفم فارسی سازی بود و نمی تونم مشکلاتی که در خود کامپوننت توسط شرکتش ارائه شده برطرف کنم....البته من این کار رو کردم....

درباره آموزش هم باید بگم که چیز خاصی نداره .... فقط اگر می خواهید تمامی مجموعه هاتون نمایش داده بشه باید در تنظیمات حالات را روشن و و نمایش مجموعه ها رو هم بله قراربدید ... اگر متوجه نشدید در راهنمایی که در کنار هر آیتم با علامت سوالا مشخص شده و قرار گفتن ماوس روی اون می تونید مشکلتون رو برطرف کنید.

بازهم از همه متشکرم.

در خدمت گذاری حاضریم....موفق باشید.
خارج شده است

ittm

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 158
« Reply #24 : جمعه, 18 ژوئیه 2008 - 15:56 »
از کجا باید دانلود بشه اخوی ؟؟!!
لینک را اصلاح کنید
خارج شده است
صفحه: [1] 2   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share