براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟
چهارشنبه, 20 آگوست 2008 - 18:46
82270 ارسال در 12132 موضوع توسط 9307 کاربر
جدیدترین کاربر عضو شده: sab
فهرست راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت

Advertisement

سرويس هاستينگ مامبولرن

+  انجمن تخصصی مامبولرن - مامبو فارسی
|-+  عمومی
| |-+  متفرقه
| | |-+  مقالات و آموزش ها
| | | |-+  NET. در PHP
« قبلی بعدی »
صفحه: [1] پایین چاپ صفحه
نويسنده موضوع: NET. در PHP  (دفعات بازدید: 902 بار)
نوید
SMF Team
*
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 3747

« : شنبه, 07 جون 2008 - 13:58 »

خوب همونطور که همه دوستان میدونید ، مایکروسافت یه فریم ورک که شامل یه سری کامپوننت pre-coded هست و از کتابخونه های بزرگ ویندوز استفاده میکنه رو فکر میکنم از سال ۲۰۰۳ ریلایز کرد ، که خوب کار برنامه نویسی رو راحت تر از قبل کرد.

دیگه الان با این کلاسها هر کسی میتونه یه راحتی یه برنامه بنویسه! خوب نکته جالب این قضیه کجاست ما که php کار هستیم! اصلا خودتی به ما چه مربوط که NET.  چیه و به چه دردی میخوره!

خوب اینم حرفیه! اما ما php کار ها هم اگر بخوایم میتویم با استفاده از dotnet_load به این کلاسها دسترسی و از اونها استفاده کنیم! البته خودم به هیچ وجه از NET.  خوشم نمیاد با وجود اینکه یه چیزایی ازش میدونم و میتونم ازش استفاده کنم ولی در کل روح برنامه نویسی رو تو آدم میکشه ! ولی به هر حال خواستم معرفیش کنم که دوستان asp.net بدونن که داداش این دات نت که بهش افتخار میکنید و میگید فلان و بهمان تو php قابل استفادست ، پس اون و تو سر php نزنید.!!

ولی اصلا فکر استفاده از NET. تو php نباشید ، آخه با وجود visual studio هیچ حرفی برای گفتن ندارید اگر با اون سبک برنامه نویسی حال میکنید ، از ابزارهای خودش استفاده کنید.

منبع مقاله
خارج شده است

صفحه: [1] بالا چاپ صفحه 
« قبلی بعدی »
پرش به :