براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Mambo - مامبو فارسی » سوالهای عمومی مامبو فارسی - Mambo General Questions » آیا می شود صفحه INTRO در اولین صفحه از سایت ایجاد کرد
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: آیا می شود صفحه INTRO در اولین صفحه از سایت ایجاد کرد  (دفعات بازدید: 2415 بار)

jbasoft

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 175
  • برنامه نویسی تو خون من یافت می شه ؟
می خواستم بدونم که کسی اطلاع داره که می شه در مامبو امکان ایجاد یک صفحه به صورت INTRO یا همون گزینش قرار داد.
برای مثال می خواهیم در صفحه اصلی که اسم سایت را وارد کردیم صفحه ای بارگذاری شود که در آن ما یکی از گزینه ها را انتخاب کرده سپس وارد آن بخش شویم.

مثلا ما دوتا گالری عکاسی با دو شعبه داریم که با وارد کردن و ورود به صفحه اصلی یک صفحه INTRO به ما نمایش داده شده سپس ما هرکدام از شعبه ها را که انتخاب کردیم وارد سایت مربوطه شویم.

چون توی بعضی از مدیریت محتوا ها این امکان وجود داره.

ممنون می شم اگر کسی اطلاعاتی داره آگاه سازی کنه.
خارج شده است
آن افکاری که در اطراف ذهن تو در حال وقوع است از افکار درون ذهنت ، به تو نزدیکتر است . !

من از جحیم نترسم از آنکه بار خدای       ♪ ♫ ♪ ♪         نه مطبخی است که در آتشم کباب کنم
ز مار و عقرب و آتش کزندتر دارد              ♪ ♫ ♪ ♪         خدای خواهد اگر بنده را عذاب کند
جحیم قهر الهی است کاندر این عالم      ♪ ♫ ♪ ♪         تورا به خوی بد و فعل بد عقاب کند

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
بله برای این کار کافیه که یک صفحه ی index.html  بسازید و هر آنچه نیاز دارید در اون طراحی کنید و اون رو در روت مامبو یا سایت خودتون قرار بدید

درون اون لینک ها رو به صورت لینک های موجود در مامبو ایجاد کنید که یعنی روی هر لینکی کلیک می شود به صفحه ی مربوطه در مامبو برود

کار زیاد سختی نیست کمی آشنایی با html می خواد فقط همین

موفق باشید
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

مهدی مشتاقی

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 144
اگه اشتباه نکنم ،فکر کنم بشه با استفاده از تابع com_frontpage و یه شرط معمولی این کار رو انجام داد.

برای نمونه این کد:

if(trim($option) == ' ' || trim($option) == 'com_frontpage' ) {

mosLoadModules('header');
}
    else{
mosMainBody();
}

در این صورت در صفحه اصلی سایت ماژول های منتشر شده در قسمت Header نمایش داده می شه و در صفحات دیگه بدنه اصلی.

شما می تونید INTRO مربوطه رو تحت یک ماژول در قسمت Header انتشار بدید!!!
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • ارسال: 4711
  • -> متهم به نیکی <-
شما می تونید یک قالب اختصاصی برای صفحه اول بسازید. بعد برید قالب رو نصب کنید. از قسمت مدیریت قالب های بخش کاربری، قالب جدید رو انتخاب کنید. روی اختصاصی کلیک کنید. بعد صفحه اصلی رو انتخاب کنید. اینطوری صفحه اصلی با این قالب لود میشه. بقیه صفحات با قالب پیش فرض قبلی.

ضمنا یک کار دیگه هم میشه انجام داد.
مامبو رو در یک پوشه مثل /fa/ نصب کنید. در ریشه سایتتون مثل yoursite.com  اون intro رو قرار بدید. بعد لینک بدید به قسمت های مختلف.
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا 1.5 فارسی تیم مامبولرن
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

amir.d

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 371
سلام
ساده ترین و بهترین راه همونیه که آقا مجید گفت . منم از همین روش استفاده می کنم .

موفق باشید
خارج شده است

jbasoft

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 175
  • برنامه نویسی تو خون من یافت می شه ؟
آقا مجید درست گفتید ولی می خوام بدونم چه طور باید در مامبو تعریف کنیم که اول این صفحه INDEX.HTML رو نشون بده نه INDEX.php رو ؟

منظور من این بود .... وگرنه طراحی صفحه HTML که مشکلی نداره.

می خواستم ببینم که چه خورده کاری داره تا در اولین صفحه لود بشه ؟
خارج شده است
آن افکاری که در اطراف ذهن تو در حال وقوع است از افکار درون ذهنت ، به تو نزدیکتر است . !

من از جحیم نترسم از آنکه بار خدای       ♪ ♫ ♪ ♪         نه مطبخی است که در آتشم کباب کنم
ز مار و عقرب و آتش کزندتر دارد              ♪ ♫ ♪ ♪         خدای خواهد اگر بنده را عذاب کند
جحیم قهر الهی است کاندر این عالم      ♪ ♫ ♪ ♪         تورا به خوی بد و فعل بد عقاب کند

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1978
  • کم پیدا
سلام.شما اصلا نگران این موضوع نباش.مرورگرها به طور پیشفرض اول می رن سراغ فایل index ی که با پسوند html  باشه و اگر نبود بعد تازه می رن سراغ همون فایل با پسوند php.
یـــــــــــــــــــــــاعــــــــــــــــــــــلی
خارج شده است
:)

zomorod

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 248
سلام
مرورگر ها نه ، این تنظیمات مربوط به سرور هست که اولین فایلی که خوانده می شود inedx.html  هست

سلام.شما اصلا نگران این موضوع نباش.مرورگرها به طور پیشفرض اول می رن سراغ فایل index ی که با پسوند html  باشه و اگر نبود بعد تازه می رن سراغ همون فایل با پسوند php.
یـــــــــــــــــــــــاعــــــــــــــــــــــلی
خارج شده است
وقتی یک مشکل بزرگ داشتی به خدات نگو من یه مشکل بزرگ دارم،به مشکلت بگو من یه خدای بزرگ دارم...

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
اوه ببخشید :o
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
سلام. بازم ببخشید. حالا یه سوال برام پیش اومد. پس این تنظیمات که مربوط به سرور هست قابل تغییره؟ یعنی اگه این ها تنظیم سرور هست میشه یه جوری تغییرش داد که اول php را بخونه و بعد html را؟ :( من تا حالا ندیدم سروری را که اول php را بخونه ولی اگر همونطور که شما گفتید تنظیمات باشه باید قابل تغییر هم باشه.
یـــــــــــــــــاعـــــــــــــــــلی
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • -> متهم به نیکی <-
بله. از طریق سرور قابل تعریف هست. حتی میشه تعریف کرد که فایل های html رو برای وجود کدهای php بررسی کنن و احیانا در صورت وجود، اونها رو ترجمه کنند!
ولی فراموش نکنید این کار باید برای همه سرور انجام بشه!
و سرور ها معمولا به خاطر یک سایت این کار رو انجام نمی دن.
خارج شده است
سؤالات خود را در انجمن مطرح کنید. سؤالات فنی که در پیام خصوصی مطرح شوند بی جواب خواهند ماند.
قالب مهر 1 برای مامبو | ماژول اوقات شرعی | مامبوت تشکر | کامپوننت تشکر | ماژول جستجو در وب | ماژول با ارزش ترین مطالب
gonapa.ws » Gonapa | peste.biz » Peste | iranianpistachio.biz » Pistachio | electronix.ir » Electronix

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
اوکی ::)
خارج شده است

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
آقا مجید درست گفتید ولی می خوام بدونم چه طور باید در مامبو تعریف کنیم که اول این صفحه INDEX.HTML رو نشون بده نه INDEX.php رو ؟

منظور من این بود .... وگرنه طراحی صفحه HTML که مشکلی نداره.

می خواستم ببینم که چه خورده کاری داره تا در اولین صفحه لود بشه ؟

از کنترل هاست خود سایت خودتون رو redirect  کنید به index.html همین به همین راحتی
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

فیروزمندان

• مدیر سایت
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 11316
  • Information Is Power
سلام. بازم ببخشید. حالا یه سوال برام پیش اومد. پس این تنظیمات که مربوط به سرور هست قابل تغییره؟ یعنی اگه این ها تنظیم سرور هست میشه یه جوری تغییرش داد که اول php را بخونه و بعد html را؟ :( من تا حالا ندیدم سروری را که اول php را بخونه ولی اگر همونطور که شما گفتید تنظیمات باشه باید قابل تغییر هم باشه.
یـــــــــــــــــاعـــــــــــــــــلی

سلام

اگر دسترسی به ROOT سرور داشته باشید که خیلی سادست میتونید این موارد رو تغییر بدید .
اما اگر دسترسی نداشته باشید میتونید از طریق htaccess این کار رو انجام بدید
به عنوان مثال شما میخوایید ابتدا فایل Salam.html اجرا بشه بعد hi.php بعد mambolearn.cgi و ... کد زیر رو در htaccess قرار بدید همین کارو انجام میده :

DirectoryIndex salam.html hi.php mambolearn.cgi

یعنی لزومی نداره حتما index باشه ...

یا علی

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
سلام دستتون درد نکنه. جالب بود. ;)
حالا به همین روش امکان این هم وجود داره که توی همین کد اول پسوند cgi را بنویسیم بعد php و ... . یعنی به صورت زیر دربیاد:
DirectoryIndex mambolearn.cgi hi.php salam.html یـــــــــــــــــــــــــاعــــــــــــــــــــــــــلی

خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
سوال بالا را در صورتی در نظر بگیرید که تنظیمات خود سرور مثلا اول html باشه و بعد php و بعد cgi و ... .اونقت باز هم از طریق htaccess میشه سرور را مجبور کرد که طبق کد بالا اول cgi را بخونه و ...؟
خارج شده است

سعید

• تیم مامبولرن
  • آنلاین آنلاین
  • -> متهم به نیکی <-
بله. منظور پست قبلی اصلا همین بوده.
خارج شده است

mr_aliagha

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1041
خیلی جالب بود، برای این دستورات .htaccess مرجع کاملی سراغ ندارید؟! خیلی چیزای جالبی داره ...
خارج شده است
مامبو + مامبو سرور

سایت دوستم هم با بدبختی های بسیار راه اندازی شد!
www.shirazdvdstore.biz

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
خیلی جالب بود، برای این دستورات .htaccess مرجع کاملی سراغ ندارید؟! خیلی چیزای جالبی داره ...
سلام. اتفاقا من هم تو فکر بودم که یه تاپیک بزنم در همین مورد و دستورات کامل htaccess. را بپرسم. اگه کسی میدونه یه منبعی بده یا اگه خیلی نیست تو همین انجمن مطرحش کنین.فکر کنم بدرد خیلی ها بخوره.
ممنون...
یــــــــــــــــــــــــــاعـــــــــــــــــــــــــــلی
خارج شده است

ابراهيم

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 864
سلام
توي سايت مجيد انلاين هست به ادرس :
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=80455