براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Mambo - مامبو فارسی » سوالهای عمومی مامبو فارسی - Mambo General Questions » اومدن ارور بعد از شات داون کردن سرور سایت؟؟؟
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: اومدن ارور بعد از شات داون کردن سرور سایت؟؟؟  (دفعات بازدید: 2403 بار)

+[محمـدی زاده]+

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 216
  • ..:: Most Wanted ::..
با سلام
دیروز سرور سایت من شات داوون شد و بعد از فعال سازی دوباره این ارور روی سایت من اومد.
خواهش میکنم سریع پاسخ بدید که قراره نمرات دانشجویان رو اعلام کنیم تو سایت که اگه به سایت مراجعه کنند و این وضع رو ببینند خیلی بد میشه
Notice: Use of undefined constant maket - assumed 'maket' in /home/mysite/public_html/includes/mambo.php(3) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d
code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 45

و در قسمت ادمین هم این ارور در زیر صفحه اومده :

Warning: include(/home/mysite/public_html) [function.include]: failed to open stream: Success in /home/mysite/public_html/administrator/templates/mambo_admin_blue/index.php on line 104

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/mysite/public_html' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/mysite/public_html/administrator/templates/mambo_admin_blue/index.php on line 104
اینم باید بگم مامبو من 4.5.3h هست.
اگه این مشکل هل نشه من مجبورم که مامبو رو پاک کنم و نسخه فوق حرفه ای رو نصب کنم.
منتظر کمک شما دوستان هستم

یا حق
« آخرين ويرايش: پنجشنبه, 22 ژوئن 2006 - 17:38 توسط +-= HO§§EIN =-+ »
خارج شده است
[ فقط مامبو ..... اون هم مامبوی مامبولرن ]

فیروزمندان

• مدیر سایت
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 11316
  • Information Is Power
Re: اومدن ارور بعد از شات داون کردن سرور سایت؟؟؟
« Reply #1 : پنجشنبه, 22 ژوئن 2006 - 17:37 »
سلام

حسین جان اول از پشتیبانی هاستینگت بپرس چه تغییراتی اعمال کردند . با دونستن این تغییرات مشکل پیدا میشه.

راستی چرا مامبو رو ارتقا نمیدی ؟ در ورژن های آینده و ارتقا به اونها دچار مشکل میشی ...

یا علی

+[محمـدی زاده]+

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #2 : پنجشنبه, 22 ژوئن 2006 - 17:39 »
با سلام
آخر باید اتقا بدم به فوق حرفه ای و خودم رو راحت کنم.
یا حق
خارج شده است

+[محمـدی زاده]+

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
« Reply #3 : پنجشنبه, 22 ژوئن 2006 - 21:01 »
با سلام
من فایل mambo.php رو که در اینکلود بود رو پاک کردم چون این فایل کد شده بود در صورتی که من از مامبو 453 hاستفاده میکردم.
اما در قبال پاک کردن فایل مامبو پی اچ پی یه فایل که متعلق به ورژن 453h بود رو جای گزین کردم که باعث شد خیلی از ارورها از بین برن ولی هنوز چندتایی مونده که نمیدون چی هستن .
ار ضمن لینک فایل mambo.php رو میزارم تا بررسیش کنید و ببینید مشکل از چیست:http://www.mohamadizadeh.persiangig.com/mambo.txt

ارورها

1. این ارور در صفحه اصلی سایت اومده یعنی در بالای هر مطلب ارسالی
Notice: Undefined variable: result in /home/mysite/public_html/includes/mambo.php on line 77

Notice: Undefined variable: result in /home/mysite/public_html/includes/mambo.php on line 77

و این ارور در صفحه ادمین یا همون مدیریت سایت میاد:
Warning: include(/home/mysite/public_html) [function.include]: failed to open stream: Success in /home/mysite/public_html/administrator/templates/mambo_admin_blue/index.php on line 104

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/mysite/public_html' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/mysite/public_html/administrator/templates/mambo_admin_blue/index.php on line 104

منتظر جواب شما دوستان هستم

یا حق
خارج شده است

+[محمـدی زاده]+

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
با سلام

با تشکر مشکل اینجانب حل شد.