براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Mambo - مامبو فارسی » مدیریت مامبو فارسی - Mambo Administration » تغییر فونت در قسمتی که قوانین ثبت نام نوشته &
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: تغییر فونت در قسمتی که قوانین ثبت نام نوشته &  (دفعات بازدید: 1761 بار)

lordgh

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 89
در صفحه ثبت نام کاربران در قسمت قوانین ثبت نام  چطور میشه اندازه ی فونت رو تغییر داد ؟کدوم فایل رو برای این تغییر باید ویرایش کرد؟توی فایلهای مربوط به تمپلت سایت که گشتم نبود.چون جملاتی که در قسمت قوانین سایت مینویسه خیلی ریز و ناواضحه که تا اونجایی که من تست کردم توی همه ی تمپلت ها هم یه جور نمایش داده میشه.چکار باید کرد؟

چی شد؟کسی بلد نیست چطور میشه این کارو کرد؟

** دو پست شما یکی شد لطفا دقت کنید
« آخرين ويرايش: جمعه, 23 مه 2008 - 17:10 توسط مجید »
خارج شده است

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
کلاس

.inputbox{}

این کلاس رو کافیه که بهش

font: 11px/normal Tahoma;

بدید
یاعلی
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو

lordgh

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
این تغییراتی رو که گفتید رو باید توی فایل css تمپلت داد؟
خارج شده است

حسین شکرزاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 2359
سلام
بله، شما آموزش های سایت رو مطالعه کردید؟
آموزش قالب و CSS رو مطالعه کنید
 یا علی علیه السلام
خارج شده است
امام زمان علیه السلام: همانا ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم «انا غیر مهملین لمراعاتکم و لا ناسین لذکرکم»

arminimani

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 134
بالای همان قسمت یک کلمه عضویت داشت که من اون رو برداشتم و یک متن کامل در باره قوانین نوشتم حالا هم چینشش زیبا نیست هم فونتش رو نمی تونم تغییر بدم
راهنمایی لطفا
اینم آدرسش:
http://jayezeyeadabi.com/index.php?option=com_registration&task=register
خارج شده است

lordgh

• Jr. Member
  • **
  • آفلاین آفلاین
آق مجید فرمودند میشه با تغییرات زیر در css

.inputbox{}

font: 11px/normal Tahoma;

کوچک بودن فونت متن داخل باکس قوانین ثبت نام رو درست کرد یعنی سایز فونتش رو  میشه زیاد کرد در حالی که من هر چی سایزش رو زیاد کردم سایز فونت داخل باکس قوانین ثبت نام زیاد نمیشه و سایز متن اون چیزی که کاربر داخل باکس تایپ میکنه بزرگ میشه .
اگه ممکنه خودتون هم این موضوع رو عملا تست کنید و ببینید بالاخره چه جوری میشه سایز این متن  داخل باکس قوانین ثبت نام را بزرگ کرد؟
خارج شده است

مجید

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 6700
  • انتخاب حرفه ای ها مامبوسرور
components\com_registration به این مسیر برید و فایل registration.html.php رو باز کنید و این گزینه رو پیدا کنید privacypolicy جلوی همون یک گزینه نوشته
style="font-size:0.85em;"
که کافیه مثلا به
style="font-size:1.5em;"

تغییر پیدا بکنه تا بزرگتر بشه

موفق باشید
خارج شده است
خدمات میزبانی وب - پرداخت دلاری - سرور اختصاصی و مجازی - سرویس های Cloud ، طراحی وب سایت و بهینه سازی وب سایت ، افزایش ترافیک ، ارسال ایمیل انبوه ، ویزا کارت ، انتقال وجه بین المللی , ... دانشنامه مامبولرن  | دریافت آخرین نسخه جوملا | ویترین مامبولرن | فروشگاه سیستم های مدیریت محتوا | انجمن های گفتگو مامبولرن | بخش دانلود مامبو
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share