adineh
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 47
|
 |
« پاسخ #75 : چهارشنبه, 18 جون 2008 - 11:32 » |
|
سلام دوستان ببخشید من یه مشکلی دارم : بعد نصب و فعال کردن کامپوننت جدید و غیر فعال کردن کامپوننت قبلی هنوز این کامپوننت تو صفحات جایگزین پیش فرض نشده
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
emad_67
|
 |
« پاسخ #76 : چهارشنبه, 18 جون 2008 - 12:42 » |
|
سلام دوستان ببخشید من یه مشکلی دارم : بعد نصب و فعال کردن کامپوننت جدید و غیر فعال کردن کامپوننت قبلی هنوز این کامپوننت تو صفحات جایگزین پیش فرض نشده
مامبوت اونم فعال کردی؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
majid-66
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 838
|
 |
« پاسخ #77 : چهارشنبه, 18 جون 2008 - 13:14 » |
|
emad_67 جان مشکل دوستمون حل شد مامبوت فعال نکرده بود
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
adineh
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 47
|
 |
« پاسخ #78 : پنجشنبه, 19 جون 2008 - 11:09 » |
|
سلام دوستان: جناب عماد خان مشکلم حل شد، همونطور که اقا مجید گفت مامبوتش رو فعال نکرده بودم
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
arminn
Newbie
آفلاین
تعداد ارسال: 13
|
 |
« پاسخ #79 : يکشنبه, 22 جون 2008 - 01:06 » |
|
سلام
دوستان من همه موارد رو نصب کردم و با موفقیت هم نصب شد ولی زیرمطالب گزینه یادداشت ظاهر نمیشه تو تنضیمات هم چیزیندیدم میشه کمکم کنید؟ مرسی ازهمه
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
علی کاظم زاده
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 1264
انا لله و انا الیه راجعون
|
 |
« پاسخ #80 : يکشنبه, 22 جون 2008 - 01:15 » |
|
سلام. خوب شما مامبوتش را فعال کردین؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
majid-66
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
|
 |
« پاسخ #81 : يکشنبه, 22 جون 2008 - 10:16 » |
|
سلام چوی خیلی از دوستان هنگام استفاده از این کامپوننت دچار مشکل شدن من یک جمع بندی اینجا قرار میدم: 1- فایل کامپوننت و مامبوت از این آدرس دانلود کنید و فایل را استخراج کنید 2- 3- کامپوننت یادداشت و مامبوت آن را غیر فعال کنید4- از داخل فایل استخراج شده فایل های com_akocomment_SE1.zip و bot_akocomment_SE.zip را نصب کنید 5- به قسمت مامبوت های بروید و مامبوت AkoCommentBot را منتشر کنید6- به تنظیمات کامپوننت یادداشت رفته و در تب" اصلی" قسمت "بخش های معتبر" ، بخش های که می خواهید یادداشت در آن نمایش داده شود را انتخاب کنید و ذخیره کنید 7- برای حل مشکل تاريخ این مسیر رای طی کنید تنظیمات > قالب > شکل تاریخ رو اینگونه بنویس : Y/m/d - H:i:s 8- و برای حذف متن زیر قسمت یادداشت ها می توانید فایل akocommentbot.php را در مسیر mambots\content ویرایش کنید (Powered by AkoComment Tweaked) 9- موفق باشید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
arminn
Newbie
آفلاین
|
 |
« پاسخ #82 : يکشنبه, 29 جون 2008 - 12:45 » |
|
سلام با راهنمایی های شما اون مشکل حل شد و کامنت میذارن فقط یه مشکل دیگه هست
تو قسمت مدیریت و نمایش یاد داشت ها به ازای هر یاد داشتی که میذارن یه ارور این شکلیمیاد:
Notice: Undefined variable: entrylenght in /home/foto/public_html/aa/administrator/components/com_akocomment/admin.akocomment.html.php on line 106
و تو خود سایت وقتی وارد یادداشت ها می شم بالای مطلب و یاد داشت ها این ارور رو میده :
Notice: Undefined variable: title in /home/foto/public_html/aa/components/com_akocomment/templates/bubbles_beige/index.php on line 22
ممنون میشم راهنماییم کنید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
bizimt
Jr. Member

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 96
|
 |
« پاسخ #83 : يکشنبه, 29 جون 2008 - 16:43 » |
|
دوست عزیز به همین مشکل هم جوابی داده شده است . لطفا جستجو کنید. من خود نیز همه این مشکلات را با جستجو حل کرده ام.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
.من می خوام قدرتمند باشم.
|
|
|
majid-66
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
|
 |
« پاسخ #84 : يکشنبه, 29 جون 2008 - 18:16 » |
|
سلام جواب خطای اول قبلا داده شده توی همین تاپیک و در مورد خطای دوم هم فقط کافی قالب کامپوننت عوض کنید تا درست بشه
یا علی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
arminn
Newbie
آفلاین
|
 |
« پاسخ #85 : يکشنبه, 29 جون 2008 - 19:12 » |
|
بله چواب خطای اول رو دیدم طبق همون هم عمل کردم اما درست نشد (که ممکنه از کش سرور آی اسپیم باشه)
در مورد خطای دوم هم همه قالب های کامپوننت رو تست کردم باز هم مشکل هست با فرق اینکه مسیر آخرش عوض میشه مثلا اینطوری:
Notice: Undefined variable: title in /home/foto/public_html/aa/components/com_akocomment/templates/rounded_green/index.php on line 36
یا
Notice: Undefined variable: title in /home/foto/public_html/aa/components/com_akocomment/templates/rounded_gray/index.php on line 36
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
dha
Jr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 51
|
 |
« پاسخ #86 : دوشنبه, 14 جولای 2008 - 14:32 » |
|
دوستان من مامبوتشو هم فعال کردم ولی هنوز در وب ننداخته میشه راهنمای کنید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
dha
Jr. Member

آفلاین
|
 |
« پاسخ #87 : دوشنبه, 14 جولای 2008 - 14:36 » |
|
در ضمن در بالای مامبوت این خطا رو میده Warning: fopen(/home/par30573/public_html//mambots/content/akocommentbot.xml) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/par30573/public_html/administrator/includes/admin.php on line 45
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
majid-66
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
|
 |
« پاسخ #88 : دوشنبه, 14 جولای 2008 - 15:36 » |
|
پرمیشن فایل ها را چک کنید قابل نوشتن(777) باشند admin.php
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
dha
Jr. Member

آفلاین
|
 |
« پاسخ #89 : دوشنبه, 14 جولای 2008 - 15:51 » |
|
777 ;کردم ولی باز همین خطا رو میده درضمن این کامپونت رو نشان نمیده در وب لطف کنید راهنمایی کنید
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
majid-66
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
|
 |
« پاسخ #90 : دوشنبه, 14 جولای 2008 - 17:02 » |
|
1- نام کامپوننت قسمت کامپوننت ها هست؟ 2- کامپوننت قبلی به همراه مامبوت اون را غیر فعال کردید 3
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
island_258
Jr. Member

آفلاین
تعداد ارسال: 69
|
 |
« پاسخ #91 : سه شنبه, 15 جولای 2008 - 13:58 » |
|
من اینو نصب کردم ولی چیزی تو کاکپوننتام نیومد؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
majid-66
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
|
 |
« پاسخ #92 : سه شنبه, 15 جولای 2008 - 17:53 » |
|
سلام چوی خیلی از دوستان هنگام استفاده از این کامپوننت دچار مشکل شدن من یک جمع بندی اینجا قرار میدم: 1- فایل کامپوننت و مامبوت از این آدرس دانلود کنید و فایل را استخراج کنید 2- 3- کامپوننت یادداشت و مامبوت آن را غیر فعال کنید4- از داخل فایل استخراج شده فایل های com_akocomment_SE1.zip و bot_akocomment_SE.zip را نصب کنید 5- به قسمت مامبوت های بروید و مامبوت AkoCommentBot را منتشر کنید6- به تنظیمات کامپوننت یادداشت رفته و در تب" اصلی" قسمت "بخش های معتبر" ، بخش های که می خواهید یادداشت در آن نمایش داده شود را انتخاب کنید و ذخیره کنید 7- برای حل مشکل تاريخ این مسیر رای طی کنید تنظیمات > قالب > شکل تاریخ رو اینگونه بنویس : Y/m/d - H:i:s 8- و برای حذف متن زیر قسمت یادداشت ها می توانید فایل akocommentbot.php را در مسیر mambots\content ویرایش کنید (Powered by AkoComment Tweaked) 9- موفق باشید من اینو نصب کردم ولی چیزی تو کاکپوننتام نیومد؟
شما طبق این آموزش عمل کردید؟
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
island_258
Jr. Member

آفلاین
|
 |
« پاسخ #93 : سه شنبه, 15 جولای 2008 - 18:39 » |
|
سلام چوی خیلی از دوستان هنگام استفاده از این کامپوننت دچار مشکل شدن من یک جمع بندی اینجا قرار میدم: 1- فایل کامپوننت و مامبوت از این آدرس دانلود کنید و فایل را استخراج کنید 2- 3- کامپوننت یادداشت و مامبوت آن را غیر فعال کنید4- از داخل فایل استخراج شده فایل های com_akocomment_SE1.zip و bot_akocomment_SE.zip را نصب کنید 5- به قسمت مامبوت های بروید و مامبوت AkoCommentBot را منتشر کنید6- به تنظیمات کامپوننت یادداشت رفته و در تب" اصلی" قسمت "بخش های معتبر" ، بخش های که می خواهید یادداشت در آن نمایش داده شود را انتخاب کنید و ذخیره کنید 7- برای حل مشکل تاريخ این مسیر رای طی کنید تنظیمات > قالب > شکل تاریخ رو اینگونه بنویس : Y/m/d - H:i:s 8- و برای حذف متن زیر قسمت یادداشت ها می توانید فایل akocommentbot.php را در مسیر mambots\content ویرایش کنید (Powered by AkoComment Tweaked) 9- موفق باشید من اینو نصب کردم ولی چیزی تو کاکپوننتام نیومد؟
شما طبق این آموزش عمل کردید؟ دمت گرم خیلی باحالی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
کاسپرسکی
|
 |
« پاسخ #94 : سه شنبه, 15 جولای 2008 - 19:10 » |
|
من یه مشکلی با این کامپوننت دارم نمیدونم چرا اصلاً عکس ها نشون داده نمیشن مثلاً عکس تصویر امنیتی
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
Mambo is My Life - مامبو زندگی من 
|
|
|
|
کاسپرسکی
|
 |
« پاسخ #95 : سه شنبه, 15 جولای 2008 - 19:36 » |
|
فکر کنم این کامپوننت با Sef مشکل داره چون آدرس عکش رو یه / اضافه میزنه ببینید خودتون:http://4li.ir/content/view/3/1//components/com_akocomment/images/bburl.gif این رو ببینید . http://4li.ir/content/view/3/1/
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
Mambo is My Life - مامبو زندگی من 
|
|
|
island_258
Jr. Member

آفلاین
|
 |
« پاسخ #96 : سه شنبه, 15 جولای 2008 - 19:50 » |
|
یه مشکل این که هر چی بزنی کد همنیتیش ارور میده
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
majid-66
Trainee
آنلاین
جنسيت : 
|
 |
« پاسخ #97 : چهارشنبه, 16 جولای 2008 - 14:11 » |
|
فکر کنم این کامپوننت با Sef مشکل داره چون آدرس عکش رو یه / اضافه میزنه ببینید خودتون:http://4li.ir/content/view/3/1//components/com_akocomment/images/bburl.gif این رو ببینید . http://4li.ir/content/view/3/1/من خودم با sef مامبو و she404sef تست کرم مشکلی نداشته
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
کاسپرسکی