آقا یکی کار با sef404 رو آموزش بده من میترسم والا روی هاستم نصب کردم ولی میترسم دستکاری کنم (چون هاستم خیلی افتضاح هست )
1- هیچ ترسی نداره ! فایل هاتون را یک بک آپ بگیرید . ببینید همه این موارد با Disable کردن این کامپوننت حل میشه ! پس ترس نداره !
آموزش را هم والا من تازه کارم توش و فقط مشتاقشم اما تا توی اونجایی که بنده دیدم شما تنظیماتی که توی پست های قبل گفتم را انجام بدید به صورت اولیه کار حل هست . فقط یک مشکل اولیه میمونه اونم اینکه این SEF صفحه اصلی که لود میکنه " صفحه اصلی " نیست ! بلکه ReMos را لود میکنه که این فرق کنم با تغییر در کد ها مشکل راحت بشه ( بنده تخصصی توی این زمینه ندارم ) . این راه اندازی اولیه اش هست .
راستی توی تنظیمات به نظر من Unique ID را هم Disable کن .
قربانت
شهریار

آقا یکی کار با sef404 رو آموزش بده من میترسم والا روی هاستم نصب کردم ولی میترسم دستکاری کنم (چون هاستم خیلی افتضاح هست )
بهتر شما هنوز فعالش نکنید چون به نتیجه ما می رسید من هم منتظرم یکی از اساتید کمکون کنه و فعلا دارم یک مقدار ترجمش می کنم 
بحث ترجمه اش بحث اولیه نیست ! شما فعلا میتونید انگلیسی تست کنید بعد ترجمه میکنیم و استفاده میکنیم . اول باید برداریشو بتونیم ثابت کنیم !
** دو پست شما یکی شد