براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
صفحه: 1 [2]   پایین

نویسنده موضوع: »» کامپوننت های پیشنهادی برای فارسی سازی !  (دفعات بازدید: 11643 بار)

Shahryar_NEO

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 453
پاسخ : »» کامپوننت های پیشنهادی برای فارسی سازی !
« Reply #25 : یکشنبه, 13 ژوئیه 2008 - 22:21 »
با سلام

یکی از کامپوننتهای بسیار خوب فکر می کنم CB باشه : joomlapolis.com
و مکملش هم کامپوننت missus که سایتش:  http://ewriting.com.ar
و همچنین:
نقل قول از:
[quote author=فیروزمندان link=topic=13410.msg76469#msg76469 date=1214389376
کامپوننت Mamboboard 1.5.8 Stable Released هم منتشر شد

برای افرادی که دوست دارن انجمن رو به صورت کامپوننت در سایت داشته باشند و از مامبو سری 4.6 استفاده کنن عالیه ...

آخرین نسخه + ماژول ها و مامبوت های این کامپوننت رو میتونید از آدرس زیر دانلود کنید :
mambo-code.org/gf/project/mamboboard/frs/

[/quote

یک سوالی ایجاد یک برد توی مامبو اونم به این ابتدایی چه کاربردی داره ؟ میثم جان بهتر نیست وقت شریفتون را صرف کار روی پروژه هایی کنید که ارزش استفاده در سایت های بزرگ را داشته باشند ؟ چون این چیزیه که وقت خیلی میبره اما کاربردش خیلی زیاد نیست . شما الان چند تا سایت بزرگ را مثلا میشناسید که از سیستم انجمن ساز خود نیوک استفاده کنند و انجمن های موفقی باشند ؟

قربانت
شهریار
خارج شده است
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است
کارم از گریه گذشته است به آن می خندم

ميثم مينايي

• Full Member
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 189
« Reply #26 : دوشنبه, 14 ژوئیه 2008 - 07:39 »
مامبو برد شاید به پای انجمن سازهای تخصصی نرسه اما خوبیش اینه که CB رو تکمیل میکنه و اگه ما این سه کامپوننت (CB,missus,mamboboard) رو با هم داشته باشیم یک پکیج کامل هست. ممکنه کسی بخواد انجمن حرفه ای نصب کنه اونوقت حرف شما درسته، ولی اگه بخوایم فعالیت سایت و انجمن از هم جدا نشه و انجمن حرفه ای هم مدنظر نباشه فکر می کنم جای کار داشته باشه. تا نظر شما چی باشه؟ :) ;)
خارج شده است
.:: www.libre.ir  :: وب سایت تحقیقاتی آموزشی و اطلاع رسانی لیبر ::.

Shahryar_NEO

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 453
« Reply #27 : دوشنبه, 14 ژوئیه 2008 - 10:48 »
مامبو برد شاید به پای انجمن سازهای تخصصی نرسه اما خوبیش اینه که CB رو تکمیل میکنه و اگه ما این سه کامپوننت (CB,missus,mamboboard) رو با هم داشته باشیم یک پکیج کامل هست. ممکنه کسی بخواد انجمن حرفه ای نصب کنه اونوقت حرف شما درسته، ولی اگه بخوایم فعالیت سایت و انجمن از هم جدا نشه و انجمن حرفه ای هم مدنظر نباشه فکر می کنم جای کار داشته باشه. تا نظر شما چی باشه؟ :) ;)

بله بودنش چیز خوبیه در این مورد موافقم که داشتن یک انجمن سوار بر سایت خیلی خوبه اما میگم شما دارید زحمت میکشید حیف وقتتون هست روی این بگذارید چرا ؟ چون میشه عین انجمن هایی روی Nuke هست . الان شما چند تا از این انجمن ها را میشناسید نه حرفه ای فعال معمولی باشند ؟

ممنون
شهریار
خارج شده است
خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر است
کارم از گریه گذشته است به آن می خندم

sajad2007

• Newbie
  • *
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 10
« Reply #28 : پنجشنبه, 19 مارس 2009 - 11:49 »
آیا امکانش هست ماژول webhosting رو فارسی و سازگار با Mambo 4.6.5p Farsi کنید یا اگه چنین کامپوننتی هست نشونم بدید. من هر چی گشتم و هر جا رفتم توی صفحه یوزر خطا میداد. البته من اونی که برداشتم مال جوملا بود!!!!! سازگارش هست؟
خارج شده است
صفحه: 1 [2]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share