براي استفاده از امكانات انجمن مامبولرن بايد عضو شويد ، براي ثبت نام كليك كنيد

Advertisement

هاستینگ جوملا مامبو اس ام اف - ثبت دامین
تبلیغات Advertising
مکان فعلی شما : انجمن تخصصی جوملا فارسی - مامبو فارسی » Mambo - مامبو فارسی » مدیریت مامبو فارسی - Mambo Administration » حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!
صفحه: [1]   پایین

نویسنده موضوع: حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!  (دفعات بازدید: 3350 بار)

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • جنسيت : پسر
  • ارسال: 1978
  • کم پیدا
حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!
« : دوشنبه, 24 مارس 2008 - 17:37 »
سلام آقا ما هر تغییر کوچکی که توی تنظیمات کلی سایت می دم دیگه نه سایت بالا می آید و نه پانل مدیریت و این ارور را می ده :"HTTP 500 Internal Server Error"  و تا حالا هم چند بار مجبور شدم که هسته ی سایت را از نو آپلود و نصب کنم و در واقع یه سایت جدید بسازم.دفعه آول که این طور شد در بین تغییراتی که توی تنظیمات داده بودم GZIP را هم فعال کرده بودم که خوب بعد از این اتفاق فکر کردم سرورم از این ویژگی پشتیبانی نمی کنه ولی این دفعه تا اون جایی که یادم هست همین تنظیماتی را که در زیر نوشتم تغییر دادم:
عدم نمایش آیکون PDF
پاک کردن توضیح سایت برای موتورهای جستجو و پاک کردن کیوردها
فعال کردن ویژگی ذخیره کردن صفحه ها برای کاربران(Cache)
تعیین اختلاف ساعت سرور با ساعت محلی خودم
و شاید چند تا دیگه که فعلا یادم نیست و مهماش همونا بودن که گفتم.
حلا نکنه برای هر کدام از تغییراتی که در بالا گفتم باید سرور پشتیبانی خاصی برای اون ویژگی داشته باشه؟یا اینکه باید هر دفعه فقط یه تغییر در تنظیمات داد و ذخیره کرد و بعد یکی یکی تغییرات دیگه را به همین صورت اضافه کرد؟
ضمنا من در مامبو فایلی با نام configuration.php ندیدم و فقط فایل configuration.php-dist موجود بود در صورتی که هم در جوملا و هم در میترا هر دو فایل مذکور وجود داره!گفتم اینم بگم شاید بدرد بخوره.
مورد آخر هم اینکه موقع نصب جوملای فارسی یا همون جومفا هم پس از اینکه مراحل نصب را کامل و با موفقیت پشت یر می گذارم و فولدر نصب را هم پاک می کنم نه وارد سایت میشه و نه پانل مدیریت و همون  اروری را می ده که در بالا با رنگ قرمز نوشتم ولی در میترا و مامبو این طوری نیست و در مامبو بعد از تغییر تنظیمات کلی سایت به شرحی که در بالا گفتم این ارور را می ده و در میترا هم که الحمدلله تا به مشکلی برنخوردم.
در پایان ببخشید که پرحرفی کردم گفتم شاید برای اینکه جواب دقیقی بگیرم دونستن این اطلاعات برای شما لازم باشه. ممنون از حوصله ای که برای خوندن این مطالب به خرج دادید و خداحافظ.
خارج شده است
:)

امیرحسین

• Sr. Member
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 497
پاسخ : حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!
« Reply #1 : دوشنبه, 24 مارس 2008 - 17:57 »
شما برای ایجاد هر گونه تغییری ، باید فایل configuration.php داشته باشید . باید موقع نصب اون فایلی رو که بالا گفتین رو به configuration.php تغییر بدین و پرمیشن رو هم روی 777 بذارین .
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #2 : دوشنبه, 24 مارس 2008 - 19:05 »
شما برای ایجاد هر گونه تغییری ، باید فایل configuration.php داشته باشید . باید موقع نصب اون فایلی رو که بالا گفتین رو به configuration.php تغییر بدین و پرمیشن رو هم روی 777 بذارین .

سلام. یعنی اصلا هسته ی مامبو چنین فایلی را نداره و اصولا وجود configuration.php-dist لزومی نداره که من باید اون را به configuration.php تغییر نام بدم؟؟پس چرا مثل بقیه ی سیستم های مدیریت محتوا که هر دوی اینا را دارند خود مامبو توی هستش نداره؟
چند دقیقه بعد ...

من طبق فرمایش شما امیر حسین خان عمل کردم ولی بازم نه سایت بالا می آد و نه بخش مدیریت ولی این دفعه یه فرقی کرده که بازم جای امیدواریه و اون اینکه این دفعه دیگه ارور قبلی را نمی ده بلکه صفحه ی آفلاین مامبو بالا می آید که توش نوشته :

[size=10pt]
This site is temporarily unavailable.
Please contact your System Administrator.
[/color] [/b] [/size] [/size]
حالا من باید چه کار کنم؟

خارج شده است

حسین شکرزاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 2359
« Reply #3 : دوشنبه, 24 مارس 2008 - 22:05 »
سلام
مشکل دیتابیس داره عزیز :) همین ارور رو سرچ میکردی متوجه میشدی :)
یا علی علیه السلام
خارج شده است
امام زمان علیه السلام: همانا ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم «انا غیر مهملین لمراعاتکم و لا ناسین لذکرکم»

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #4 : دوشنبه, 24 مارس 2008 - 22:15 »
سلام
مشکل دیتابیس داره عزیز :) همین ارور رو سرچ میکردی متوجه میشدی :)
یا علی علیه السلام
سلام. دیتابیس را چیکارش کنم؟
خارج شده است

حسین شکرزاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #5 : دوشنبه, 24 مارس 2008 - 22:16 »
سلام
باید بررسی کنی دیگه :)
احتمالا مشکل یوزر و پسورد تو configuration.php داری
یا علی علیه  السلام
خارج شده است
امام زمان علیه السلام: همانا ما در رعایت حال شما کوتاهی نمی کنیم و یاد شما را از خاطر نمی بریم «انا غیر مهملین لمراعاتکم و لا ناسین لذکرکم»

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #6 : دوشنبه, 24 مارس 2008 - 22:33 »
سلام. ببخشید. قضیه ی اون configuration.php چی شد؟ یعنی من که توی هسته ی فایلم که از همین سایت مامبو لرن هم دانلودش کردم و configuration.php نداره باید فایل configuration.php-dist را به configuration.php-dist تغییر نام بدم. در ضمن این که می گید بررسی کنم برم از PHP Admin یا اینکه توی کدهای همون configuration.php  ( که در هسته ی مامبوی من configuration.php-dist هستش)بگردم. یعنی یوزر پسوورد را توی کدهای configuration.php نوشته؟
در ضمن امکانش کمه که یوزر پسوورد اشتباه باشه چون سایتم تا قبل از تغییر تنظیمات کلی سایت درست کار می کرد ، مگه میشه یوزر و پسوورد یه مرتبه خود به خود عوض شه؟ ???  ممنون از راهنماییاتون
خارج شده است

حسین شکرزاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #7 : دوشنبه, 24 مارس 2008 - 23:01 »
سلام
عزیزم خیر :) شما اونی که دانلود کردی نداره :) موقع نصب ساخته میشه :) همین
یه بار آموزش های نصب رو مطالعه کن لطفا :)
یه بار هم روی لوکال نصب کن، دستت میاد :)
یا علی علیه السلام
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #8 : سه‌شنبه, 25 مارس 2008 - 02:19 »
سلام دوست عزیز جناب شکرزاده و البته سایر دوستان و امیر حسین خان گل.
من به یه چیزی برخورد کردم و اون اینکه  موقعی که تغییری توی تنظیمات کلی سایت می دم ، فایل configuration.php به حالت خام خودش یعنی قبل از Install بر میگرده و کدهاش اینطوری می شه :
[left]<?php
/**
* @package Mambo
* @author Mambo Foundation Inc see README.php
* @copyright Mambo Foundation Inc.
* See COPYRIGHT.php for copyright notices and details.
* @license http://www.gnu.org/copyleft/gpl.html GNU/GPL, see
* LICENSE.php
* Mambo is free software; you can redistribute it and/or
* modify it under the terms of the GNU General Public License
* as published by the Free Software Foundation; version 2 of the
* License.
*
* -------------------------------------------------------------------------
* If you are installing Mambo manually i.e. not using the web installer
* then rename this file to configuration.php e.g.
*
* UNIX -> mv configuration.php-dist configuration.php
* Windows -> rename configuration.php-dist configuration.php
*
* Now edit this file and configure the parameters for your site and
* database.
* Database configuration section
*/
$mosConfig_offline '0';
$mosConfig_host 'localhost'; // This is normally set to localhost
$mosConfig_user ''; // MySQL username
$mosConfig_password ''; // MySQL password
$mosConfig_db ''; // MySQL database name
$mosConfig_dbprefix 'mos_'; // Do not change unless you need to!
/**
* Site specific configuration
*/
$mosConfig_absolute_path '/path/to/mambo/install'; // No trailing slash
$mosConfig_live_site 'http://www.your_mambo_site.com'; // No trailing slash.  Make sure to use www.
$mosConfig_sitename 'Mambo'; // Name of Mambo site
$mosConfig_shownoauth '1'; // Display links & categories users don't have access to
$mosConfig_useractivation '1'; // Send new registration passwords via e-mail
$mosConfig_uniquemail '1'; // Require unique email adress for each user
$mosConfig_usecaptcha '0'; // Enable form captcha security
$mosConfig_offline_message 'This site is down for maintenance.<br /> Please check back again soon.';
$mosConfig_lifetime '900' // Session time
$mosConfig_MetaDesc 'Mambo - the dynamic portal engine and content management system';
$mosConfig_MetaKeys 'mambo, Mambo, Mambo, Mambo';
$mosConfig_MetaTitle '1';
$mosConfig_MetaAuthor '1';
$mosConfig_debug '0';
$mosConfig_lang 'english';         // Site language
$mosConfig_locale 'en';
$mosConfig_offset '0'; // Local time offset
$mosConfig_locale_debug 0;
$mosConfig_locale_use_gettext 0;
$mosConfig_hideAuthor '0';
$mosConfig_hideCreateDate '0';
$mosConfig_hideModifyDate '0';
$mosConfig_hidePdf '0';
$mosConfig_hidePrint '0';
$mosConfig_hideEmail '0';
$mosConfig_enable_log_items '0';
$mosConfig_enable_log_searches '0';
$mosConfig_enable_stats '1';
$mosConfig_sef '0';
$mosConfig_vote '0';
$mosConfig_gzip '0';
$mosConfig_multipage_toc '0';
$mosConfig_allowUserRegistration '1';
$mosConfig_error_reporting = -1;
$mosConfig_register_globals 1;
$mosConfig_error_message 'This site is temporarily unavailable.<br />Please contact your System Administrator.';
$mosConfig_link_titles '0';
$mosConfig_list_limit '50';
$mosConfig_caching '0';
$mosConfig_cachepath '/path/to/mambo/install/cache';
$mosConfig_cachetime '900';
$mosConfig_mailer 'mail';
$mosConfig_mailfrom '';
$mosConfig_fromname '';
$mosConfig_sendmail '/usr/sbin/sendmail';
$mosConfig_smtpauth '0';
$mosConfig_smtpuser '';
$mosConfig_smtppass '';
$mosConfig_smtphost 'localhost';
$mosConfig_back_button '0';
$mosConfig_item_navigation '1';
$mosConfig_secret 'FBVtggIk5lAzEU9H'//Change this to something more secure
$mosConfig_pagetitles '1';
$mosConfig_readmore '1';
$mosConfig_hits '1';
$mosConfig_icons '1';
$mosConfig_favicon 'favicon.ico';
$mosConfig_fileperms '';
$mosConfig_dirperms '';
$mosConfig_mbf_content='0';
setlocale (LC_TIME$mosConfig_locale); // Country locale
?>
[/left]
آخه چرا؟ بعد از اینکه من اطلاعات را در این فایل خام وارد کنم آیا می تونه در دیتابیسی که الان موجود هست و نامش را هم در همین فایل خام وارد می کنم جداول را خودش بسازه که با پسوند _mos  هستش یا این طوری هم حل نمی شه؟ :'(
خارج شده است

سیادتی

• سید بهرام سیادتی
  • تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
  • ارسال: 1604
  • گاهی سکوت، بلندترین فریاد یک انسان است.
« Reply #9 : سه‌شنبه, 25 مارس 2008 - 02:50 »
دوست عزیز، فایل configuration.php-dist زمانی استفاده خواهد شد که شما بخواهید مامبو را بصورت دستی نصب کنید و از نصب مرحله به مرحله صرف نظر کنید، برای نصب دستی پوشه installation را حذف کنید، فایل SQL مربوط به مامبو که باید در اختیار داشته باشید و البته می توانید sample را در installation پوشه sql پیدا کنید.
یعنی فایل mambo.sql را باز کرده، #__ را به Prefix مورد نظر خود تغییر داده و در بانک اطلاعاتی خود آپلود کنید.
بعد از انجام این مرحله فایل configuration.php را باز کرده، آدرس سرور خود را در قسمت $mosConfig_absolute_path وارد کنید و ....
همین طور نام کاربری و کلمه عبور و نام بانک اطلاعاتی و همین طور آدرس سرور MYSQL را وارد کنید.

اما مطما شما نیازی به انجام این مراحل نخواهید داشت و با نصب مرحله به مرحله مامبو تمامی این مراحل بصورت خودکار توسط مامبو انجام خواهد شد.
در مورد خطای HTTP 500 Internal Server Error هم باید ببینید در کدام قسمت مامبو چنین مشکلی بر خواهید خورد.
بررسی کنید آیا فایل .htaccess وجود دارد یا خیر، و اگر وجود دارد آیا اطلاعات موجود در فایل، با مارژول های فعال Apache بر روری سرور شما هم خوانی دارد؟!

این گونه موارد ارتباط مستقیم به کد های php اصولا نخواهند داشت.

در صورتی که مشکل شما حل شد، نام کاربری و کلمه عبور کنترل پانل خود را بصورت خصوصی ارسال کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی
خارج شده است
دوستان عزیز با رعایت قوانین انجمن، پرهیز از سوالات تکراری و جستجو قبل از هر سوال در ایجاد محیطی پر بار برای کاربران مامبولرن سهیم باشید.

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #10 : سه‌شنبه, 25 مارس 2008 - 17:47 »
سلم. من یه کارهایی کردم و در فایل configuration.php تغییراتی در بخش دیتابیس دادم و در واقع دیتابیس را عوض کردم و پیشوند جدول ها را هم که همیشه خودم _site قرار می دادم این دفعه گذاشتم همون _mos بمونه (یعنی میشه تمام این مشکلات از همین نام پسوند بوده باشه؟). حالا وارد سایت نمیشه چون میگه فلان قالب برای سایت یافت نشد. من خواستم به بخش مدیریت برم تا قالب را عوض کنم که دیدم قالب بخش مدیریت هم عوض شده و به صورت زیر دراومده:
وقتی هم که می خواهم وارد بخش مدیریت بشم میگه :نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نمی باشد یا سطح دسترسی شما پایین می باشد. لطفا دوباره سعی کنید. حالا من از کجا می تونم به تنظیمات بخش مدیریت دسترسی داشته باشم و  ببینم چه بلایی سر یوزر و پسوورد بخش مدیریت اومده؟؟
ممنون.
خارج شده است

حسین شکرزاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #11 : سه‌شنبه, 25 مارس 2008 - 23:43 »
سلام
شما چرا با اینستالر خود مامبو کار نمیکنی عزیز؟ مشکل خاصی داره؟ :-/ خوب راحته دیگه، این مشکلات رو هم نداره!
یا علی
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #12 : چهارشنبه, 26 مارس 2008 - 00:10 »
سلام
شما چرا با اینستالر خود مامبو کار نمیکنی عزیز؟ مشکل خاصی داره؟ :-/ خوب راحته دیگه، این مشکلات رو هم نداره!
یا علی
سلام استاد. من اولش از اینستالر خود مامبو استفاده کردم ولی بعد از دادن یه سری تغییرات در تنظیمات کلی سایت از طریق پانل مدیریت این بلاها به سرم اومده که حالا دارم سعی میکنم درست بشه و سایتم بالا بیاد. حلا یعنی شما می گی من از نوع هسته ی مامبو را آپلود کنم و دوباره نصب کنم؟
راستی راهی وجود نداره که بدون اینکه هسته ی مامبو را از نو آپلود کنی بتونی با همان فایل هایی که از مامبوی قبلی روی سرور هست و به هر دلیلی سایتش بالا نمی یاد یک مامبوی نو اینستال کنی؟ من تا حالا برای امتحان این امر یک بار دوباره فقط فولدر  Installation را آپلود کردم و فایل  configuration.php را هم پاک کردم ولی باز هم حتی وقتی که آدرس http://www.mysite.com/installation/index.php را می زنم بازهم نمی دانم مامبو از کجا می فهمه که این سایت قبلا نصب شده و دوباره صفحه اصلی سایت (http://www.mysite.com/index.php ) لود می شه که اون هم به دلیل مشکلاتی که از اول این تاپیک گفتم بالا نمیآد. چاره چیه؟
خارج شده است

حسین شکرزاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
« Reply #13 : چهارشنبه, 26 مارس 2008 - 00:22 »
سلام
راهتون درسته،... شاید cache شده...
یه ctrl+f5 بزنید :)
اگرم برات مقدوره هاستت رو عوض کن بیا رو مامبوسرور، نصف مشکلات آدم حل میشه :)
یا علی علیه السلام
خارج شده است

سیادتی

• سید بهرام سیادتی
  • تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
« Reply #14 : چهارشنبه, 26 مارس 2008 - 02:34 »
با سلام
دوست عزیز، سرور شما دارای مشکلاتی هست که در پشت چت به بعضی از آنها اشاره کردم. به هر حال یک نسخه از مامبو را برای شما نصب کردم، بعد از بالا آمدن FTP Server پوشه Installation را تغییر نام دهید، در صورتی که باز هم مشکل داشتید، به تغییر سرور خود اقدام کنید زیرا هاستینگ شما رایگان می باشد و مطما دارای پشتیبانی لازمه یک وبسایت کامل نمی باشد.

موفق و پیروز باشید
یا علی
خارج شده است
دوستان عزیز با رعایت قوانین انجمن، پرهیز از سوالات تکراری و جستجو قبل از هر سوال در ایجاد محیطی پر بار برای کاربران مامبولرن سهیم باشید.

سیادتی

• سید بهرام سیادتی
  • تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
« Reply #15 : چهارشنبه, 26 مارس 2008 - 05:12 »
با سلام
خوب بعد از یک آزمایش برای اینکه ببینم FTP Server بالا اومده یا نه، مثل اینکه بعد از چند ساعتی درست شد، دوست عزیز پوشه installation رو به installation2 تغییر نام دادم و مامبو بصورت کامل (تا اونجایی که من آزمایش کردم) کار می کنه.

موفق و پیروز باشید
یا علی
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #16 : چهارشنبه, 26 مارس 2008 - 19:38 »
سلام.ممونم آقای سیادتی
من به یه مشکلی برخوردم و اون اینکه موقعی که در بخش مدیریت سایت هستم (همون سایتی که جنابعالی نصب کردین) در اغلب مواقع تا می خوام مثلا از صفحه اصلی مدیریت به مدیریت محتوا برم یا از هر جای دیگه بخش مدیریت هم که باشه فرق نمی کنه و در بیشتر مواقع این اتفاق می افته که دوباره به صفحه ی لاگین مدیریت برمی گرده و من باید هی یوزر و پسوورد وارد کنم و نتیجه اش هم اینکه در زیر کاربران حاضر در سایت 4تا admin نشون میده (به تعدادی که مجبور به لاگین کردن شدم).دیگه چه مشکلی داره؟ :'(
من برای اینکه شاید این مشکل حل بشه، با استفاده ازکامپوننت خود مامبو، از بانک اطلاعاتی سایتم روی لوکال که اصلا این مشکلات را نداشت یه پشتیبان گرفتم و در بخش مدیریت سایت واقع روی هاستم به قول خودش فایل پشتیبان را برگرداندم (Import) و با وجود اینکه پیامی مبنی بر نصب موفقیت آمیز داد ولی هیچ چیز سایت هاستم مثل سایت لوکالم نشد. حتی لینکستانش.چکار کنم سروران گرامی!فعلا خداحافظ....
خارج شده است

سیادتی

• سید بهرام سیادتی
  • تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
« Reply #17 : چهارشنبه, 26 مارس 2008 - 19:49 »
با سلام
همان طور که دیروز هم عرض کردم، سرور شما یک سرور رایگان می باشد و مطما مشکلاتی در نگه داری Session ها خواهد داشت همین طور، چندین بار برای خود من پیش آمد در هنگام نصب به یکباره وارد صفحه تبلیغاتی شد. به همین دلیل پیشنهاد می کنم از سرویس های غیر رایگان همچون مامبوسرور کوچ کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #18 : شنبه, 29 مارس 2008 - 03:32 »
سلام آقای سیادتی.این هاست رایگانی که شما می گید با بقیه فرق می کنه.پس از بروز اون مشکل که اون شب شما باهاش مواجه شدین من با ساپورت سایت تماس برقرار کردم که نتیجه اش این بود که در زیر اومده و اگه دقت کنید همونطور که من در چت خدمتتون عرض کردم اون مشکل سابقه نداشته و انشاء الله دیگه هم پیش نخواهد آمد. در ضمن من در مورد gzip هم از ساپورت سوال کردم که در نوشته های زیر اومده . حالا شما ببینید بالاخره من می تونم از Gzip استفاده کنم یا نه ؟خیلی ممنون؛ یا علی
نقل قول
Subject : An error ocurrded in my vista panel login page        SUBMITED BY: 85.185.136.192, 85.1
hi.
from yesterday since now when I open "cpanel.freezoka.com" Below Error message has been shown every time:

SERVICE MAINTENANCE ANNOUNCEMENT Tues 25th March 08.
At 15:00 GMT vital maintenance commenced on SAN volume 4. As a result all websites on storage volume 4 will be inaccessible and will redirect. Work is expected to last for approximately 4 to 8 hours.

We apologize for the inconvenience this is causing to you and your websites visitors.

If your websites filesystem path contains VOL4 then your website is effected by the maintenance:

/home/vol4/webhost.com/user_1234567/yourwebsite.webhost.com/htdocs
please help.
Best regards

User/Staff Follow-ups

freezoka.com
March 26, 2008, 2:01 pm (GMT) Hello,

This maintenance was finished about 12 hours ago. Can you please try clearing your browser cache/temporary files, and try again? Then, let me please know the results.

Regards,
Daniel

zoka_1665140
March 26, 2008, 2:31 pm (GMT) Hello,
I clear my browser cache/temporary files and try again so It's result likes previous time. I think maybe this problem is from my ISP caching.
However although this Error show yet ,but cpanel works right.last naight this error has been shown and cpanel doesn't work true.
I have 2 Questions:
1.when do you usually maintenance the site?don't I aware it before happen?
2.does your server support GZIP (comperessing)?
what about GD library?

byethost.com
March 26, 2008, 3:20 pm (GMT) Hi there,

Thank you for your email.

The server maintenance was a one time upgrade to our storage area network. This has been completed.

Our servers already have content compression enabled by default, there is no benefit enabling GZIP in your scripts.

GD is enabled on all hosting accounts.

Please let us know if you need mroe information.

Best regards

zoka_1665140
March 26, 2008, 3:26 pm (GMT) Hi,
no, thank you
To your success

byethost.com
March 26, 2008, 3:43 pm (GMT) Hi there,

Thank you for your understanding, if you need anything please let us know.

Best regards

خارج شده است

سیادتی

• سید بهرام سیادتی
  • تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
« Reply #19 : یکشنبه, 30 مارس 2008 - 13:58 »
با سلام
همون طور که در ایمیل مشاهده می کنید، مدیر به شما گفته فشورده سازی محتوا بصورت پیشفرض روی همه هاستینگ های ما فعال هست و ارزشی نداره که شما از GZIP استفاده کنید یا خیر  :)
GD بر روی سرور بصورت پیشفرض فعال هست و همین طور مشکلات سرور هم حل شده.

موفق و پیروز باشید
یا علی
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #20 : دوشنبه, 31 مارس 2008 - 02:13 »
سلام.ببخشید لطف کنین بگید خط های
$mosConfig_mbf_content
 setlocale (LC_TIME, $mosConfig_locale);
در فایل configuration.php چیکار میکنند؟و از اون دومی چه طوری میشه استفاده کرد؟
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #21 : دوشنبه, 31 مارس 2008 - 02:49 »
بازم سلام. دو تا سوال دیگه هم داشتم که یادم رفت بپرسم.
من برای SEO-Friedly urls اسم فایل htaccess  را به htaccess. تغییر دادم ولی بعد از این تنظیم منصرف شدم و به طور دستی مقدارش را 0 کردم. حالا باید دوباره فایل htaccess را به همون نام اولیه بر گردانم یا لزومی نداره؟ فعلا که سایتم بالا می یاد و مشکلی نداره. حالا اگه از لحاظ امنیتی ، چیزی مشکل داشته باشه نمی دونم. شما بگید.

من برای همین SEO-Friedly urls را که فعال کردم صفحه ی اصلی سایت بالا می اومد ولی در منو مثلا روی گزینه ی "تماس با ما " یا هر گزینه ی دیگه ای که کلیک می کردم توی اون صفحه نمی رفت. با ساپورت هاست تماس گرفتم که گفتش این قضیه چیزی به نام  mod_rewrite می خواد که روی هاست ما نیست. این طور که از اسمش پیداست باید یه چیزی تو مایه های ماژول و اینا باشه. حالا می شه این ماژول را توی روت سایتم آپلود کنم؟ اونوقت درست می شه؟ یا باید با خود مامبو آپلود و نصبش کنم؟ اصلا کسی این ماژول را داره یا فقط گره این مشکل به دست خود هاست باید باز بشه؟
ممنون.
خارج شده است

علی کاظم زاده

• Hero
  • آفلاین آفلاین
  • کم پیدا
« Reply #22 : سه‌شنبه, 01 آوریل 2008 - 17:37 »
سلام کسی نبود به دو تا پست بالا جوب بده؟ گیرما
خارج شده است

سیادتی

• سید بهرام سیادتی
  • تیم مامبولرن
  • آفلاین آفلاین
« Reply #23 : سه‌شنبه, 01 آوریل 2008 - 20:01 »
با سلام
دوست عزیز شما دیگه چرا  ;)، لطفا قوانین فاروم را رعایت فرمایید و قبل از ایجاد تاپیک قوانین فاروم را یک بار مطالعه کنید.
این تاپیک قفل خواهد شد.

موفق و پیروز باشید
یا علی
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا

انجمن تخصصی مامبو و جوملا فارسی RSS - آر اس اس Bookmark and Share