با سلام . من چند مدت پیش یه تاپیک زدم در مورد css ماژول ها . پس از راهنماییهای دوستان به نتایجی رسیدم .
سوال من این بود :
میخوام قالبی خاص به یک ماژول بدم به صورت زیر :

روش کار :(البته اون چیزی که من بهش رسیدم)
ابتدا بخش بالایی ماژول (که تیتر نام ماژول نمایش داده میشه) رو طراحی میکنیم .سپس بخش بدنه ماژول .
در این قسمت به یه چیز جالب میرسیم .. ارتفاع بدنه ماژول رو زیاد بگیرید تا در صورت زیاد بودن مطالب ماژول و یا به اصطلاح خودمون
کش اومدن . تکرار نشه یا قطع نشه .. به صورت زیر

خوب حالا ما یه ماژول رو در نظر میگیریم . مثلا منوی اصلی
در قسمت css سایت این کد ها رو که مربوط به کلاس ماژول هاست اضافه میکنیم (البته تو خود css هست ولی بدون پسوند کلاس ماژول )
table.moduletable-main {
width : 100%;
table-layout : auto;
background: url(../images/body.png) no-repeat bottom right;
}
table.moduletable-main th {
font-size : 11px;
font-weight : bold;
text-transform : uppercase;
text-align : right;
height : 84px;
line-height : 22px;
text-indent : 8px;
letter-spacing : 1px;
color : #fff;
background-image : url(../images/header.png);
background-position : 100%;
}
table.moduletable-main td {
padding-left : 2px;
padding-right : 2px;
padding-top : 2px;
padding-bottom : 2px;
margin : 4px;
}در کد بالا دقت میکنید که جلوی اونها نوشته شده main- این کد چه استفاده ای دارد :
در قسمت پسوند کلاس ماژول ها ! به این معنی که شما هنگامی که در css تغییراتی میدهید یا ... و میخواهید آن تغییرات مثلا رنگ
فونت روی فقط یک ماژول عمل کند . یه نامی به اون میدید . به صورت بالا
.(که ما اینجا دادیم main- و میخوامیم یه استیل خاص به اون
بدیم) سپس ماژول مورد نظر خود را در بخش مدیریت سایت باز میکنیم . و در قسمت پسوند کلاس ماژول این کد رو وراد میکنیم .
ما اینجا به ماژول میفهمونیم که همه مشخصات خودش رو بره از این کلاس بگیره ...
پس ما وارد تنظیمات ماژول منوی اصلی میشیم و در قسمت پسوند کلاس ماژول مینویسیم main- . تمام !
توضیح در مورد کد بالا :
کد زیر مربوط به بدنه ماژول میباشد . که ما با دادن مشخصات به قسمت background مشخص کردیم که هر چی نوشته ها بیشتر باشه بدنه رو به پایین بیاد (به زبون خودومنی گفتم که راحت متوجه بشیم)