switch ($this->_params->get( 'menutype' ))
$sql = "SELECT m.* FROM #__menu AS m" . "\nWHERE menutype='". $this->_params->get( 'menutype' ) ."' AND published='1'" . "\nORDER BY parent,ordering"; } else { $sql = "SELECT m.* FROM #__menu AS m" . "\nWHERE menutype='". $this->_params->get( 'menutype' ) ."' AND published='1' AND access <= '$my->gid'" . "\nORDER BY parent,ordering"; }
if(variable!=null){
فایل jm_cssmenu.php در لاین 57 بجای topmenu باید عبارت "منوی بالا" یا هر منویی که میخواین نمایش داده بشه رو تایپ کنید.من عبارت "منوی بالا" رو قرار دادم.میتونید از منو های دیگه در بالا استفاده کنید. کافیه بجای "منوی بالا" نام منوی دلخواهتون(مثلا: "منوی اصلی") رو بگذارید.یا علی
یعنی چی؟شما تنها میتونید از یک نوع منو در بالا استفاده کنید.گفتم کافیه نام نوع منوی دلخواهتون رو که میخواین بالا نمایش داده بشه رو اونجا تایپ کنید.نقل قول از: balal در جمعه, 11 آوریل 2008 - 20:03فایل jm_cssmenu.php در لاین 57 بجای topmenu باید عبارت "منوی بالا" یا هر منویی که میخواین نمایش داده بشه رو تایپ کنید.من عبارت "منوی بالا" رو قرار دادم.میتونید از منو های دیگه در بالا استفاده کنید. کافیه بجای "منوی بالا" نام منوی دلخواهتون(مثلا: "منوی اصلی") رو بگذارید.یا علی مثلا در لاین 57 فایل jm_cssmenu.php بجای "منوی بالا" میتونید بنویسید "منوی اصلی"
mosLoadModules('right');
شما باید قسمت های دیگه رو تو قالب تعریف کنین اگه نمیاد...کد: [انتخاب]mosLoadModules('right');آموزش های سایت رو بخونین مربوط به قسمت های مختلف قالب و همین طور مربوط به پارامتر های mosLoadModules که هیچی نذارین یا 1 بذارین یا -1 یا ...
یعنی این قالب فقط یه منو میخوره اونم بالاست ؟من میگم پس منوی سمت راست و ... رو چطور باید بیاریم اون که مال منوی بالاست مطالب چرا نمیاد ؟